Tarih: 05.08.2008 - 13:54 Mesaj konusu: RADARI ÖNCEDEN HABER ALIP RADARDAN KURTULMANIN YOLU
Buyrun arkadaşlar size radarı önceden haber almanın yolu , radardan nasıl kurtulunur çok basit. bu kıyağımı unutmayın ....
Ceptelefonunuz radar sinyali algiladiginda SMS tonu ile sizi uyarir. Menu 'dan ayarlara girin, güvenlik, sinirli kullanici grubunu (closed user group) açik konuma (on) getirin, 00000 girin, tamam'a basin, basa dönün. Birazdan ekranda radar isareti ve 00000 çikar. Telefon radar algilama konumuna geçmistir. Telefon hücresel yayina açik konumda olmalidir. Telefon açilip kapandiginda veya kapsama alanindan çikilip girildiginde islem yenilenmelidir. Normal kullanima geçmek için sınırlı kullanimi kapatin (off)
not: Bu özellik Nokia 7110 'da ve Nokia disindaki telefonlarda yoktur
http://www.hemalhemsat.com/Shop/Auctions/AuctionDetails.aspx?AuctionId=797309 buda satılan radar tepit cihazı..
http://shop.ebay.com/items/_W0QQ_nkwZcobraQ20radarQQ_armrsZ1QQ_fromZR8QQ_mdoZ
En son tamero tarafından 05.08.2008 - 15:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Tarih: 05.08.2008 - 14:20 Mesaj konusu:
Bunu çinliler duymasın nokia dışında yok diyosun adamlar telefona tv-radyo bildiginiz üzere herşeyi koydu.Bu konuya bi el atsınlar cep telefonu ile radar beyni karıştıran bi program yaparlar kesin
benim güvenliğe girince
Pin kodu sorma
arama kısıtl.servisi
sabit arama
dahili kullanıcı grubu
güvenlik düzeyi
erişim kodları
Kullanılan kod
güvenlik mod ayarları
simdik 220 le gidion varsay telefonu motorun önüne taktın o sirada sms geldi seni uyardı radar die sen o sirada girdin rada yırtsan radardan yiine düşse hızın 130-140
ceza girdi plakayı sökün arkadaslar
Kayıt: Feb 11, 2006 Mesajlar: 3124 Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.
Tarih: 05.08.2008 - 14:31 Mesaj konusu:
tamero, moralinizi bozmak istemem ama bu olayı çok önceden çakozlamış yetkililer ve bunun içinde bir cihaz geliştirmişler. Anlayacağınız her türlü mucukluyolar (Patronun yalancısıyım) Bu keleğimi unutmayın _________________ Elinde geliştirebileceğin bir mesleğin var ise çalışacağın firma büyümüş değil büyümekte olan bir firma olmalı. Büyük firmada sadece etiketin olur ve yerinde sayarsın. Asıl etiket büyümüş firmada çalışmış olmak değil, büyüyen firmanın bayrağını taşımaktır
Tarih: 05.08.2008 - 14:33 Mesaj konusu:
Senelerden beri süre gelen bi efsane bu ya. Bırakın bu işleri çalıştığı falan yok. Hem günümüz radarları öyle sinyal falan yaymıyoki hangi cihaz nasıl algılasın. Sana gerek kalmıyo zaten, radar seni 5 km öteden algılıyo _________________
Tarih: 05.08.2008 - 14:36 Mesaj konusu:
firtina_511 demiş ki:
6600 da uyguladım olmadı Michael, dediği gibi dahili kullanıcı grubundan olmasın
evet dahilici kullanıcıdan oluyor bende öyle yaptım
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
AHMET_R6 demiş ki:
tamero, moralinizi bozmak istemem ama bu olayı çok önceden çakozlamış yetkililer ve bunun içinde bir cihaz geliştirmişler. Anlayacağınız her türlü mucukluyolar (Patronun yalancısıyım) Bu keleğimi unutmayın
o radar için satılan bazı cihazlar için onunda hepsini tespit edemiyorlar bu cep telefonu ne diyebilirlerki
Kayıt: Jun 20, 2008 Mesajlar: 103 Nereden: Sonunda kutsal toprak GEBZE
Tarih: 05.08.2008 - 15:11 Mesaj konusu:
abi ben yaptimm hattaa denedimm arka caddede radar var biliommm caddeye ciktimmm soylee bi cadde boyunca kostummm otmedi vallaa du bide motorla denicemm yinede cokk sagol _________________ Vurulup tertemiz alnindan uzanmis yatiyor
Bir hilal ugruna ya rab ne gunesler batiyor...
Tarih: 05.08.2008 - 15:14 Mesaj konusu:
xniperx demiş ki:
abi ben yaptimm hattaa denedimm arka caddede radar var biliommm caddeye ciktimmm soylee bi cadde boyunca kostummm otmedi vallaa du bide motorla denicemm yinede cokk sagol
yavaş koşmuşsun demek hızlı koşup hız sınırını aş ondan sonra
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
ahmet1989 demiş ki:
tamero, Benim ekranda 00000 değilde sadece 0 çıkıo oldumu şimdi ben anlamadım
benim ceptede 0 çıkıyor ve kırmızı bir nokta çıktı sanırım oldu bende başka yerden öğrendim zira
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız