Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - RADARI ÖNCEDEN HABER ALIP RADARDAN KURTULMANIN YOLU

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

RADARI ÖNCEDEN HABER ALIP RADARDAN KURTULMANIN YOLU

RADARI ÖNCEDEN HABER ALIP RADARDAN KURTULMANIN YOLU
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.08.2008 - 13:54    Mesaj konusu: RADARI ÖNCEDEN HABER ALIP RADARDAN KURTULMANIN YOLU Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Buyrun arkadaşlar size radarı önceden haber almanın yolu , radardan nasıl kurtulunur çok basit. bu kıyağımı unutmayın ....
Ceptelefonunuz radar sinyali algiladiginda SMS tonu ile sizi uyarir. Menu 'dan ayarlara girin, güvenlik, sinirli kullanici grubunu (closed user group) açik konuma (on) getirin, 00000 girin, tamam'a basin, basa dönün. Birazdan ekranda radar isareti ve 00000 çikar. Telefon radar algilama konumuna geçmistir. Telefon hücresel yayina açik konumda olmalidir. Telefon açilip kapandiginda veya kapsama alanindan çikilip girildiginde islem yenilenmelidir. Normal kullanima geçmek için sınırlı kullanimi kapatin (off)
not: Bu özellik Nokia 7110 'da ve Nokia disindaki telefonlarda yoktur
http://www.hemalhemsat.com/Shop/Auctions/AuctionDetails.aspx?AuctionId=797309 buda satılan radar tepit cihazı..
http://shop.ebay.com/items/_W0QQ_nkwZcobraQ20radarQQ_armrsZ1QQ_fromZR8QQ_mdoZ

En son tamero tarafından 05.08.2008 - 15:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 05.08.2008 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaptım ama çalıştığını anlamak için karayolunda radar mı arıycam Delirdim
tesekkurler dostum.umarım işe yarar..
matrax_83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kastamonu

MesajTarih: 05.08.2008 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bunu çinliler duymasın nokia dışında yok diyosun adamlar telefona tv-radyo bildiginiz üzere herşeyi koydu.Bu konuya bi el atsınlar cep telefonu ile radar beyni karıştıran bi program yaparlar kesin Delirdim Delirdim
Başa dön
matrax_83 Çevrimdışı matrax_83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Michael
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 05.08.2008 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim güvenliğe girince
Pin kodu sorma
arama kısıtl.servisi
sabit arama
dahili kullanıcı grubu
güvenlik düzeyi
erişim kodları
Kullanılan kod
güvenlik mod ayarları

bunlar var tahminim dahili kullanıcı grubundanmı?
Başa dön
Michael Çevrimdışı Michael Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yasenya_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: şehirden_

MesajTarih: 05.08.2008 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, seni seviyoruz Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

dikkat agresif deli...
Başa dön
yasenya_ Çevrimdışı yasenya_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emRRe79
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.08.2008 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

simdik 220 le gidion varsay telefonu motorun önüne taktın o sirada sms geldi seni uyardı radar die sen o sirada girdin rada yırtsan radardan yiine düşse hızın 130-140
ceza girdi plakayı sökün arkadaslar Gülümsüyorum
Başa dön
emRRe79 Çevrimdışı emRRe79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
firtina_511
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA MD TEAM

MesajTarih: 05.08.2008 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

6600 da uyguladım olmadı Üzgünüm
Michael, dediği gibi dahili kullanıcı grubundan olmasın
AR6
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 05.08.2008 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, moralinizi bozmak istemem ama bu olayı çok önceden çakozlamış yetkililer ve bunun içinde bir cihaz geliştirmişler. Anlayacağınız her türlü mucukluyolar Çok gülüyorum (Patronun yalancısıyım) Bu keleğimi unutmayın Çok gülüyorum
Elinde geliştirebileceğin bir mesleğin var ise çalışacağın firma büyümüş değil büyümekte olan bir firma olmalı. Büyük firmada sadece etiketin olur ve yerinde sayarsın. Asıl etiket büyümüş firmada çalışmış olmak değil, büyüyen firmanın bayrağını taşımaktır
Başa dön
AR6 Çevrimdışı AR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 05.08.2008 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Senelerden beri süre gelen bi efsane bu ya. Bırakın bu işleri çalıştığı falan yok. Hem günümüz radarları öyle sinyal falan yaymıyoki hangi cihaz nasıl algılasın. Sana gerek kalmıyo zaten, radar seni 5 km öteden algılıyo Göz kırpıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.08.2008 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

firtina_511 demiş ki:
6600 da uyguladım olmadı Üzgünüm
Michael, dediği gibi dahili kullanıcı grubundan olmasın

evet dahilici kullanıcıdan oluyor bende öyle yaptım

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

AHMET_R6 demiş ki:
tamero, moralinizi bozmak istemem ama bu olayı çok önceden çakozlamış yetkililer ve bunun içinde bir cihaz geliştirmişler. Anlayacağınız her türlü mucukluyolar Çok gülüyorum (Patronun yalancısıyım) Bu keleğimi unutmayın Çok gülüyorum

o radar için satılan bazı cihazlar için onunda hepsini tespit edemiyorlar bu cep telefonu ne diyebilirlerki Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ahmet1989
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 05.08.2008 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, Benim ekranda 00000 değilde sadece 0 çıkıo Çok gülüyorum oldumu şimdi ben anlamadım Gülümsüyorum
Başa dön
ahmet1989 Çevrimdışı ahmet1989 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
firtina_511
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA MD TEAM

MesajTarih: 05.08.2008 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, dahili kullanıcımda varsayılan diyor açıyım diyorum 5 tane 0 yazıyorum hala değişmiyor hüce yayınınıda açtım ama olmadı
Michael
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 05.08.2008 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaptım ama radar işareti çıkmadı ekranımda sadece 0 yazıyor =)
Başa dön
Michael Çevrimdışı Michael Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
xniperx
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Sonunda kutsal toprak GEBZE

MesajTarih: 05.08.2008 - 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi Çok gülüyorum Çok gülüyorum ben yaptimm hattaa denedimm arka caddede radar var biliommm caddeye ciktimmm soylee bi cadde boyunca kostummm otmedi vallaa Çok gülüyorum Çok gülüyorum du bide motorla denicemm Çok gülüyorum Çok gülüyorum yinede cokk sagol Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

Keske okadar olabilsem...
Başa dön
xniperx Çevrimdışı xniperx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.08.2008 - 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xniperx demiş ki:
abi Çok gülüyorum Çok gülüyorum ben yaptimm hattaa denedimm arka caddede radar var biliommm caddeye ciktimmm soylee bi cadde boyunca kostummm otmedi vallaa Çok gülüyorum Çok gülüyorum du bide motorla denicemm Çok gülüyorum Çok gülüyorum yinede cokk sagol Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

yavaş koşmuşsun demek Çok gülüyorum hızlı koşup hız sınırını aş ondan sonra Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

ahmet1989 demiş ki:
tamero, Benim ekranda 00000 değilde sadece 0 çıkıo Çok gülüyorum oldumu şimdi ben anlamadım Gülümsüyorum

benim ceptede 0 çıkıyor ve kırmızı bir nokta çıktı sanırım oldu bende başka yerden öğrendim zira Çok gülüyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal