Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Şehir efsanesi mi? Yoksa gerçek mi?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Şehir efsanesi mi? Yoksa gerçek mi?

Şehir efsanesi mi? Yoksa gerçek mi?
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
heartbreaker
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 05.08.2008 - 16:07    Mesaj konusu: Şehir efsanesi mi? Yoksa gerçek mi? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Her motorsiklet sürücüsü yaptığı süratle övünmemesi gerektiğini bilir. Çünkü kendisinden daha iyi bir sürücü vardır ve yaptığı sürat yada manevra bir başksı tarafından da yapılabilir. Fakat yaşadığım şehir olan İzmir ve onun en güzel otobanlarından biri olan Çeşme otobanının Çeşme gişelerinden Narlıdere gişelerine kadar olan mesafenin (yanılmıyorsam 75 km lik bir mesafedir) 7-8 dakika gibi bir sürede katedildiği söylemlerin ve iddaların ortada dolaşması kafamı karıştırdı? Motor modeli ve hacmi belirtmeden ''Benim arkadaşımın racing tipi motoru ile 2 gişeyi 7 dakikada geldik'' gibi söylemler gerçekmidir yoksa bir şehir efsanesimi? Çünkü bir hseaplama yaptığımızda:

75 km uzaunluktaki bir yolu:

Saatte 80 km ile hızla 1 saatte
Saatte 160 km hızla yarım saatte
Saatte 320 km hızla 15 dakikada
ve
Saatte 640 km hızla 7 dakikada

Alabiliriz. Ortada böyle bir hesaplama varken siz sayın büyüklerime sormak istiyorum:

Çeşme otobanı 2 gişe arası en az kaç dakikada kat edilir?
Başa dön
heartbreaker Çevrimdışı heartbreaker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.08.2008 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle formumuza hoşgeldiniz.gişeyi geçip 5-10 km gidince saate bakılıp, uzaktan çeşme görününce zaman ölçülür.ortaya çıkan zamandan 5 dk çıkarılır ve 7-8dk lık sonuç bulunur... Çok gülüyorum
gazgazgaz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 05.08.2008 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamamen saçmalık bunlar boş laflar Çok gülüyorum
Başa dön
gazgazgaz Çevrimdışı gazgazgaz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
iskorpitixcihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.08.2008 - 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en iyi niyetli halle yaklaşıcak olursak adamın saati bozuk
ama gerçekte tabikide adam yalan sölüyo
asil38
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.08.2008 - 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motordan degil ucaktan bahsedıyodur. veya rüyasında görmüştür Delirdim
Başa dön
asil38 Çevrimdışı asil38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yunusemre1979
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.08.2008 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iskorpitixcihan demiş ki:
en iyi niyetli halle yaklaşıcak olursak adamın saati bozuk
ama gerçekte tabikide adam yalan sölüyo
onun motora nitro filan takmıslar da olabilir veya kanat o kuş uçucu ilede gitmiş olabilir olede hesap ediyor olabilir benim memleket konya ilçesi cihanbeyli bilen bilir sadece belen basında viraz var 96 km dümdüz yol otobüsle 88 le 1.15dk sürüyor bende 38dk da gittim normal bi zamandı

ama bazı ...... diyorlarki biz cihanbeyliye 20dk gidiyoruz heç mi hız kesmiosunuz heçmi sollama yapmiyorsunuz
Başa dön
yunusemre1979 Çevrimdışı yunusemre1979 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 05.08.2008 - 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

20 dakkada anlaşalım,,,,,,,,,, Gülümsüyorum Gülümsüyorum Bravo
fakat bazı çeşme garnizon komutanları 15 dakka da gidiyormuş,5 fındık iyi gelirmiş,,YERSENNN!! Çok gülüyorum Çok gülüyorum
çeşme otobanı gişeden gişeye kaç km dir net bilmem ama bazı tanıdıklarım 17-18 dakkada girdim derler. Bravo
17-18 dakkaya itirazım asla yok,fakat gişeden gişeye 75 km ise ve 15 dakkada girdim diyen adam
mıçıyla kuş tutsa inanmam.... Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
haaa 2 gişe arası net 50-60 km dir ozmn da susar haklısın derim... Bravo
akıl mantık fizik ve matematik ortada yani... Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum

En son ekamba tarafından 05.08.2008 - 17:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 05.08.2008 - 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, bu msj dan sonra abi Çok gülüyorumÇok gülüyorum topic patlar benden sölemesi Çok gülüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 05.08.2008 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bilemir, patlarsa patlar hiç sorun değil.doğruyu yazsınlar canımı yesinler.
herkez atmaca olmuş haberimiz yok...........
Başa dön
heartbreaker
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 05.08.2008 - 17:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

20 dakkada anlaşalım,,,,,,,,,,
fakat bazı çeşme garnizon komutanları 15 dakka da gidiyormuş,5 fındık iyi gelirmiş,,YERSENNN!!
çeşme otobanı gişeden gişeye kaç km dir net bilmem ama bazı tanıdıklarım 17-18 dakkada girdim derler.
17-18 dakkaya itirazım asla yok,fakat gişeden gişeye 75 km ise ve 15 dakkada girdim diyen adam
mıçıyla kuş tutsa inanmam....
haaa 2 gişe arası net 50-60 km dir ozmn da susar haklısın derim...
akıl mantık fizik ve matematik ortada yani...

Ya aslında bende bir sayısalcı olarak imkan vermedim ama yinede bir oluru varmı diye düşünüp buraya taşımak istedim( Belki adam motora modifiye yapmıştır diye düşündüm) Bu sorum için kalpler kırılsın canlar sıkılsın istemem OK
Başa dön
heartbreaker Çevrimdışı heartbreaker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tearofsatan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.08.2008 - 17:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaptığın hesap gayet doğru arkadaşım.kimse o arkadaşın kutluyorum o nu müthiş başarı saatte 640 km vay beeeeeeee analar ne evlatlar doğruyuyor kendimden utanıyorum Delirdim
yunusemre1979
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.08.2008 - 17:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben gordüm senın arkadas motoru modifiye etmiş 2500rr yapmiş ondan bole bi hıza ulasmiş Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
yunusemre1979 Çevrimdışı yunusemre1979 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 05.08.2008 - 17:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

heartbreaker demiş ki:
( Belki adam motora modifiye yapmıştır diye düşündüm) Bu sorum için kalpler kırılsın canlar sıkılsın istemem OK
eksozuna dinamit koyup patlatırsa o dediğin dakkalarda girer puhahahaha Delirdim Delirdim
modifiyeymiş,7 dakkada o yolu alan roketmi takmış motoruna İyi fikir İyi fikir İyi fikir
inanmayın böle saçma sapan şeylere..........
Başa dön
ramses34
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ABD

MesajTarih: 05.08.2008 - 17:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ekamba abicim, bu arkladaslari gonlumuz pistlerde gormek ister..O zaman bizdende Rossi, Nick Hayden ve fazlaca Kenan'lar ciksin bizede ovunc kaynagi olsun...

Matematik ve Fizik bilimini yeniden yazdirir bu arkadaslar vallahi Gülümsüyorum

Vardir ya minibuslerde ve taksilerde , tek rakibim thy.... Çok gülüyorum
Başa dön
ramses34 Çevrimdışı ramses34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
heartbreaker
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 05.08.2008 - 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim bu soruyu buraya taşımamın sebebi bu İzmir efsanesine inandığım için değil tam tersi bunu çürütmek ve motorsiklet camiasının balon bir camia olmadığını göstermek ve bu tür deli saçması şeyleri üretenlere pabuç bırakmamak için elimde bir somut kanıt daha olması adına sordum. Sonuçta hesap belli 640 km hızla gitmen gerek ama yinede bu cevabı bir matematikçiden değil bir den duymak için taşıdım buraya.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki
1. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal