Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Akü hakkında birkaç soru..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Akü hakkında birkaç soru..

Akü hakkında birkaç soru..

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
dalyanoner
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.08.2008 - 22:09    Mesaj konusu: Akü hakkında birkaç soru.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar, motorumun aküsü artık son nefesini verdi şarj tutmuyor. (olsun o kadar 3 sene oldu Gülümsüyorum ) Üzerindeki orijinal aküsü Yuasa12v/7a sulu akü. Buradaki ustaya sordum 12v/7a kuru akü tavsiye etti. Ben de almışken amperi biraz daha yuksek olsun istiyorum. Biraz araştırma yaptım, kuru akülerin sulu akülere göre şarj süresi daha uzunmuş yani kısa mesafelerde sulu akü daha randımanlıymış. Henüz ne alacağıma karar vermiş değilim sizlerin de fikrini almak istiyorum.
Başa dön
dalyanoner Çevrimdışı dalyanoner Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
CbR_BuRRaK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: plakamızda 22 yazar

MesajTarih: 05.08.2008 - 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

amperi yüksek akü alma tavsiye edilen amperde akü al bence ampei yüksek olan akü aldığın zaman elektrik tesisatına zarar verir Bravo
Başa dön
CbR_BuRRaK Çevrimdışı CbR_BuRRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bakkeyfine
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: aydın-didim-akbük(ankara)

MesajTarih: 06.08.2008 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sayın arkadaşım 12v 12amper akü al tavsiyem.eğer seyahat ediyorsan,gece de gidiyorsan,laptop bilgisayar kullanıyorsan,telefonunu şarz ediyorsan ,çadırına let lamba takıp sabaha kadar yakıyorsan,tıraş oluyorsan,(ELEKTİRİKLİ)GPS YOL BİLG.KULLANIYORSAN,kuru bakımsız 12v12 amper al bir zararını görmeden kullanırsın.70ytl ye aldım kullanıyorum vede memnunum.
hobici
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 11.08.2008 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorlarda kuru aku daha kullanışlı olur devrilme sarsılma gibi olumsuz durumlardan etkilenmez amper için ise marş dinamosunu 7 amper rahat çeviriyorsa 7-9-12 amp kullanabilirsin.. http://www.hobiy.com/motosiklet.html birazdaha bilgi istersen tıkla kendi yazımdır
Başa dön
hobici Çevrimdışı hobici Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 11.08.2008 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende bu sene yuasa 12v 9a kuru akü aldım.140 ytl'ye almıştım.2 yıl garantili.şu ana kadar bi sıkıntısını görmedim.ancak düşük amperli akü alırsan şehir içinde de çok kullanıyosan akü çabuk yoruluyo (fandan dolayı) o yüzden orjinalinden 2 amper fazla alırsan hiçbir sorun çıkarmaz.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
bolivyo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul kasımpaşa

MesajTarih: 16.08.2008 - 10:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

istanbuldaysan çağlayana geldiğinde polis karakolundan aşağıya inerken sağda mutlu akü bayii var istanbulun en ucuz aküsünü satan yer hemde mutlu mutlu kullan mutluı kal
Başa dön
bolivyo Çevrimdışı bolivyo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 16.08.2008 - 12:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçen günlerde benimde arıza yaptı.sabaha uzun yola çıkacaktım.paraya kıydım yeni aldım.ne olur ne olmaz yolda patlak verdimi kötü oluyor Göz kırpıyorum

˜°mø†ørã¢ïñq••
avci_92@hotmail.com
Başa dön
CheGUEVARA Çevrimdışı CheGUEVARA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
gundelfingen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.08.2008 - 12:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de yuasa aldım.Gerçi orjinali neyse o olsun diye aldım ama gayet memnunum.100 lira civarı verdim diye hatırlıyorum.Bi problem yok şu ana kadar.Sulu kuru çok da farketmez aslında.Sonuçta her türlü şarj olacaktır kullandığın sürece.
Başa dön
gundelfingen Çevrimdışı gundelfingen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bolivyo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul kasımpaşa

MesajTarih: 16.08.2008 - 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla anladığım kadarıyla çok para vermissiniz arkadaşlar yaaa Ağlıyorum
Başa dön
bolivyo Çevrimdışı bolivyo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal