Hortum Da Yeni Yıkanmış Havası Katsın Diye Koydum :P Ya Motoru Yıkamamıştım Hortum Ordaydı Ben De Fotoğrafları Bilgisayara Attıktan Sonra Farkettim Bi Daha Çekmek Zor Geldi Ama Yeni Fotoğraflarını Çektikten Sonra Sizinle Paylaşıcam..
Kayıt: Jan 13, 2008 Mesajlar: 820 Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..
Tarih: 06.08.2008 - 15:37 Mesaj konusu:
JrHaci demiş ki:
Hortum Da Yeni Yıkanmış Havası Katsın Diye Koydum :P Ya Motoru Yıkamamıştım Hortum Ordaydı Ben De Fotoğrafları Bilgisayara Attıktan Sonra Farkettim Bi Daha Çekmek Zor Geldi Ama Yeni Fotoğraflarını Çektikten Sonra Sizinle Paylaşıcam..
ama sadece fotoraf cekmeeee... ara sirada sürkii kullankii kizmasin sana....
Götür söyle Romantik bir yere.... Deniz kenarina günes batiminda cek sööyleee güzel bi fotorafff
ondan sonrada cimene yayilin söylee.....orada bi fotoo.....Sarilin biribirinize hadiii bakalimm... _________________
1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Aman Kazasız Belasız Allah Herkese Gönlüne Göre Bi Motor Versin. Bana 0 İstedikleri Motoru Versinler Yine Benim Motorumdan Vazgeçmem. Model Olarak Fln Değil De Benim Motorum Olarak Bakıosun Allah Kimseye İstemeden Motorunu Satmayı veya Kaza Yapmayı Nasip Etmesin..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız