arkadaşlar beni bilen bilir...kendi halimde tuzu kuru tasarımcı grafikerim...ortalama 6 7 yıldır motor sürmek teyim japondan başka motorada(cbf 600,v-strom 650,cbr 600rr,cbr 125..) binmemiştim taki 2007 fuarında hyosungla tanışıncaya kadar...
ewlendiğimde bir katkısı olsun babında 2006 model 600rr ımı satıp, malum erkek tarıfının gögüslemesi gerekenleri tedarik etmiştim uzun süre motorsuz kaldım..işlerimde rayına girince hem işte hemde özel amaçlı kullanmak üzere 250r aldım..tabi almadan öncede çok ama çok araştırdım!! ve şu kanıya vardım;( forumlarda çok tartışıldıgı gına getirttigi için krank ve benzeri dillere pelesenk olan sylemlere deyin miycem) bu motoru bir çok insan başlangıç motoru olarak aldıgı ve kalıbından gaza gelerek hayvancagızı zorladıkları için sorunlar yaşadıklarını kati surette anladım...bunlara ve bu olaylara amiyane bakıp" benim bildigim bir, bindiğim japondur" diyenleride esefle kınıyorum...BİZ JAPONA BİNMEDİKMİ ARKADAŞIM...KENAN SOFUOĞLUNA GÖKHAN KONŞU'GA, MOTO AS'A B&B MOTOR'A PENDİK KARTAL HONDA BAİLERİNE SORUN BAKALIM JAPANA BİNMEK DIŞINDA NELER YAPMIŞIZ... hyosung kullanlara, israilin filinstinli insanlara baktıgı gibi bakmayı empoze eden çilekef düzene yazıklar olsun...ve lanet olsun içimdeki insan sevgisine!!!
şimdi çok tartışılan "hyo alcana camdan atla".. "git üzerine koyda cbr 600f al"..."japondan şaşma kawazaki 250 al...şaşarsan ömrü billah düzelemezsin"...gibi söylemlerin ne kadar ön yargılı oldugunu ıspatlamaya!!
kawa 250r ve benim 11 bin kmyi devirmiş istanbulun hoyrat barından pörtlemiş safranbolunun lokumuna doymuş sokaklarında turlamış ankaranın tank paletlerinin tokatladıgı yolarında lastik yakmış, kum ve güneş aşkına antalyaya uzanmış hyosung 250r ım la ufakbir kapışma yaptık!!
kartal iskeleden maltepe belediye evlendirme salonuna kadar ufak ufacıcık bir tur...tur diyorum çünkü yarışmak için çıktıgımız yola kawa sız devam ettim yada bana öle geldi (çok mu ezdim arkadaşı)
mübalağa bir yana en son aynada görüğümden 117 sn ye sonra bitiş yerinde görüştük bir daha...
içinizden birieri acemidir canım o adam diyenler ola bilir... yoo bilakis benden iyi şöfördür...hira ayakabı eşrafından mustafa arkadaşımızı..tanıyanlar tanır..eski aprilla 125cc (2 zamanlı yeni ve temiz) motoruna tur bindirdiğim zamanki yüz ifadesinin en az iki katını gördüm bu sefer yüzünde...çünkü zamanında "bak arkadaş marka delisi olma,okadar paranı çöpe atıp kawa alıcağına al bir hyo güzel güzel bin" demiştim ama ne fayda...
eminimki içinizde mustafalar vardır! adınıza üzülüyorum...marka marka diyorsanız gidin bir reklamcıya isteiginizi folyodan kesip yapıştırsın motorunuza!!
bu yarışın resimleri yok ama canlı canlı görmek istiyenleri cevizli hira ayakabıya beklerim...
Valla bir tane hyo 250 ye bu yaz binip biraz denedim teneke gibi motor gitmiyo eğer hakikaten kawa 250 de ondan kötü ise 2 motordan da uzak durmakta yarar var.
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 7480 Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...
Tarih: 06.08.2008 - 17:07 Mesaj konusu:
patlancak birşey yok arkadaslar resim video ve benzeri materyaller olması lazım illa sizleri görecegiz diye de işimizi gücümüzü bırakıp oraya buraya gitmeye gerek kalmaz dimi ...
bide madalyo nun öteki yüzünü görelim... _________________ JAPONLARIN_EFENDİSİ_MAKİNA_MÜHENDİSİ
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 64 Nereden: insanın kendini garipsediği yerden...ist.
Tarih: 06.08.2008 - 17:25 Mesaj konusu:
ozeltolga,
işte beklediğim soru..arkadaşlar boş bogazlık yada salla başı felsefesinden çıkmak lazım ...
"amlayamadığım bişey hyo kawasakiyi geçti diye daha mı iyi oldu şimdi" arkadaşın sorusu bu...hızı yada son sürrati bunu belirliyici kaide değil!!
şasesine balkalım biraz... yada firenleme sistemine..olmadı race oturma poizyonuna..yok yok belkide yol tutuşuna...yada bunların hepsi boş servisine yedek parçasına bakalım
yorumlar herkezin önlüne hitap edebilir..ama şunu bir bilen olarak söylemek lazım..kavanın kalitesimi var arkadaşım!!! ozaman hyonunda kalitesi ondan aşagı değil!! bir kere adamlar susukiye motor üretmişlerse ducati ile bir dönem alış verişi olmuşsa 250lik camiyasında KRAL lakabını halk yakıştırmışsa..şasesiyle yol tutuşuyla yada gidonnuyla hyo idal race begin'se bence alınır, binilir.gezilir..he birileri çıkıpta abi bu motor teneke gibi gidiyor derse..ona şunu sormak lazım kardeş sen daha önce neler sürdün ayrıca bindiğin motorun sürücüsü negibi fantezilerinin kurbanı etmiş o motoru??
lütfen arkadaşlar..kulaktan dolma bilgiler koymuyalım ortaya!!!ben bu pazar aynı ekip arkadaşlarımla şile sefası sürmeye gidicem aprilla125 mi dersin derbi 125 mi dersin kawamı hayomu hepsi var bi video çakarız bide resim...o zaman şikemperver biri çıkıpta "neme lazım.." çılık yapmaz...
kimsenin pırpırına dokundugumuz yok sade ve sadece anlamsız ve hiç hoş olmuyan hyo karalamasını kınıyorum...kawayı birileri övüyor..sırf markasından..kaç tane satılmış kimler almış ne olmuş bilen yok yada dillendiren!!! ewet kabul ediyorum 100 tane satılan hyonun 10 12 tanesinde bazı sorunlar çıkmış ama motorla alakalı değil...bilakisi sürücünün fantazi ve macera aramasıyla alakalı...
tekrardan taş attımda birine geldiyse özürler..ne yapiyim ezik bir kavmin dili uzun çocuguyum ben...
Tarih: 06.08.2008 - 17:33 Mesaj konusu:
abı sımdı soyle benım ılk motorum gsx 600 r
ama daha once hyns a bındım o zaman anaaa nası motor len bu dedım oturusu durusu hasta olmustum ama cıtten ıyı motor neyse bu gsxr yı kullandıktan sonra hysong a oturunca teneke gıbı gelıyor alıskanlık sadece baska bırsey degıl kava yı bınmedım gormedım ama ıkısıde ıyı motor hıc olmamaktan ııy dır emın olun
işte beklediğim soru..arkadaşlar boş bogazlık yada salla başı felsefesinden çıkmak lazım ...
"amlayamadığım bişey hyo kawasakiyi geçti diye daha mı iyi oldu şimdi" arkadaşın sorusu bu...hızı yada son sürrati bunu belirliyici kaide değil!!
şasesine balkalım biraz... yada firenleme sistemine..olmadı race oturma poizyonuna..yok yok belkide yol tutuşuna...yada bunların hepsi boş servisine yedek parçasına bakalım
yorumlar herkezin önlüne hitap edebilir..ama şunu bir bilen olarak söylemek lazım..kavanın kalitesimi var arkadaşım!!! ozaman hyonunda kalitesi ondan aşagı değil!! bir kere adamlar susukiye motor üretmişlerse ducati ile bir dönem alış verişi olmuşsa 250lik camiyasında KRAL lakabını halk yakıştırmışsa..şasesiyle yol tutuşuyla yada gidonnuyla hyo idal race begin'se bence alınır, binilir.gezilir..he birileri çıkıpta abi bu motor teneke gibi gidiyor derse..ona şunu sormak lazım kardeş sen daha önce neler sürdün ayrıca bindiğin motorun sürücüsü negibi fantezilerinin kurbanı etmiş o motoru??
lütfen arkadaşlar..kulaktan dolma bilgiler koymuyalım ortaya!!!ben bu pazar aynı ekip arkadaşlarımla şile sefası sürmeye gidicem aprilla125 mi dersin derbi 125 mi dersin kawamı hayomu hepsi var bi video çakarız bide resim...o zaman şikemperver biri çıkıpta "neme lazım.." çılık yapmaz...
kimsenin pırpırına dokundugumuz yok sade ve sadece anlamsız ve hiç hoş olmuyan hyo karalamasını kınıyorum...kawayı birileri övüyor..sırf markasından..kaç tane satılmış kimler almış ne olmuş bilen yok yada dillendiren!!! ewet kabul ediyorum 100 tane satılan hyonun 10 12 tanesinde bazı sorunlar çıkmış ama motorla alakalı değil...bilakisi sürücünün fantazi ve macera aramasıyla alakalı...
tekrardan taş attımda birine geldiyse özürler..ne yapiyim ezik bir kavmin dili uzun çocuguyum ben...
Bende seni alkışlıyorum
Duygularıma tercüman olmuşsun.Tercihim şahsen hyo yani şimdikiadıyla ST-kanuni olurdu neden?
Servis olayı mukemmel.Her yerde servısı var.İlgi var yedek parca var.Arkasında kanuni var en azından.
Fyat performans on numara. Ona bakarsan cbr 1000 yag yakıyormus 30.000 civarında para vericemde yag yakıcak
Kayıt: Oct 24, 2006 Mesajlar: 462 Nereden: Manisa-Turgutlu
Tarih: 06.08.2008 - 17:37 Mesaj konusu:
Ya bu yazdıklarınıza cevap vermekten önce amacınızın ne olduğunu sormak istiyorum!üstte sadece hızdan bahsetmişsiniz bana verdiğiniz cevapta ise motorun diğer özelliklerinde bahsetmişsiniz yani herkes hyosung mu almalı?Ya da kawasaki alanların hepsi asrın hatasını mı etti?Zevkler ve renkler farklıdır bana bedavaya hyosung verseler yine binmem mesala bence tipi çok kötü bunun gibi şeyler,aslında daha söylencek çok şey var ama bu kadarı yeterli sanırım.. _________________ CBR 125R
abadi, kardes cok haklısın burda mıllet marka fanatıklıgınden baska bı bok bılmıyor 4 sey bılıyolar baska da bı sey yok ne anlatsan anlamaz bunlar kac sefer kulandılar merak edıyorum hyo yu ben hıc kulanmadım hyo yu o yuzden hıc bı sey dıyemıyorum ama arkadas cok guzel anlatmıs bence hyo daha yakısıklı motor _________________
NE BEKAR NE İLİŞKİDE 7/24 ÇELİŞKİDE
o fiziğe o cc az abicim ben bindim motora haa uzun yolum yok sehir içinde bindim ama belki güzeldir belki kötü 650 lik güzel makına o kesin ama 249cc 29 beygire göre kasa agır 171kg
kava yı bilmem ama çok merak etmişimdir kim hızlı diye iyi de birisi denemiş hayasung daha hızlı geldiyse bayagı teknelojik bir motordur demek ki
ama ben yinede hayanın 650 liginin bu kadar fiyatta düşük olması sebebi ile şüphe duyuyorum hız hastası iseniz bence 600 olacak race olmasın ama 600 lük 4 silindir olsun
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız