Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - hyosung 250r ve kawazaki 250 kapışması!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

hyosung 250r ve kawazaki 250 kapışması!!!!

hyosung 250r ve kawazaki 250 kapışması!!!!
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
abadi
Üye
Üye

Nereden: insanın kendini garipsediği yerden...ist.

MesajTarih: 06.08.2008 - 16:15    Mesaj konusu: hyosung 250r ve kawazaki 250 kapışması!!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
arkadaşlar beni bilen bilir...kendi halimde tuzu kuru tasarımcı grafikerim...ortalama 6 7 yıldır motor sürmek teyim japondan başka motorada(cbf 600,v-strom 650,cbr 600rr,cbr 125..) binmemiştim taki 2007 fuarında hyosungla tanışıncaya kadar...

ewlendiğimde bir katkısı olsun babında 2006 model 600rr ımı satıp, malum erkek tarıfının gögüslemesi gerekenleri tedarik etmiştim Göz kırpıyorum uzun süre motorsuz kaldım..işlerimde rayına girince hem işte hemde özel amaçlı kullanmak üzere 250r aldım..tabi almadan öncede çok ama çok araştırdım!! ve şu kanıya vardım;( forumlarda çok tartışıldıgı gına getirttigi için krank ve benzeri dillere pelesenk olan sylemlere deyin miycem) bu motoru bir çok insan başlangıç motoru olarak aldıgı ve kalıbından gaza gelerek hayvancagızı zorladıkları için sorunlar yaşadıklarını kati surette anladım...bunlara ve bu olaylara amiyane bakıp" benim bildigim bir, bindiğim japondur" diyenleride esefle kınıyorum...BİZ JAPONA BİNMEDİKMİ ARKADAŞIM...KENAN SOFUOĞLUNA GÖKHAN KONŞU'GA, MOTO AS'A B&B MOTOR'A PENDİK KARTAL HONDA BAİLERİNE SORUN BAKALIM JAPANA BİNMEK DIŞINDA NELER YAPMIŞIZ... hyosung kullanlara, israilin filinstinli insanlara baktıgı gibi bakmayı empoze eden çilekef düzene yazıklar olsun...ve lanet olsun içimdeki insan sevgisine!!!

şimdi çok tartışılan "hyo alcana camdan atla".. "git üzerine koyda cbr 600f al"..."japondan şaşma kawazaki 250 al...şaşarsan ömrü billah düzelemezsin"...gibi söylemlerin ne kadar ön yargılı oldugunu ıspatlamaya!!

kawa 250r ve benim 11 bin kmyi devirmiş istanbulun hoyrat barından pörtlemiş safranbolunun lokumuna doymuş sokaklarında turlamış ankaranın tank paletlerinin tokatladıgı yolarında lastik yakmış, kum ve güneş aşkına antalyaya uzanmış hyosung 250r ım la ufakbir kapışma yaptık!!
kartal iskeleden maltepe belediye evlendirme salonuna kadar ufak ufacıcık bir tur...tur diyorum çünkü yarışmak için çıktıgımız yola kawa sız devam ettim yada bana öle geldi Dil çıkarıyorum (çok mu ezdim arkadaşı)
mübalağa bir yana en son aynada görüğümden 117 sn ye sonra bitiş yerinde görüştük bir daha...

içinizden birieri acemidir canım o adam diyenler ola bilir... yoo bilakis benden iyi şöfördür...hira ayakabı eşrafından mustafa arkadaşımızı..tanıyanlar tanır..eski aprilla 125cc (2 zamanlı yeni ve temiz) motoruna tur bindirdiğim zamanki yüz ifadesinin en az iki katını gördüm bu sefer yüzünde...çünkü zamanında "bak arkadaş marka delisi olma,okadar paranı çöpe atıp kawa alıcağına al bir hyo güzel güzel bin" demiştim ama ne fayda...

eminimki içinizde mustafalar vardır! adınıza üzülüyorum...marka marka diyorsanız gidin bir reklamcıya isteiginizi folyodan kesip yapıştırsın motorunuza!!

bu yarışın resimleri yok ama canlı canlı görmek istiyenleri cevizli hira ayakabıya beklerim...
Başa dön
abadi Çevrimdışı abadi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
eyesofblind
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.08.2008 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu topic patlar... Çok gülüyorum

Başa dön
eyesofblind Çevrimdışı eyesofblind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Gringo
Üye
Üye

Nereden: Avcılar Beach Side

MesajTarih: 06.08.2008 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesin patlar büyük tartışma konusu Şok oldum Şok oldum
adrenalintutkusu
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 06.08.2008 - 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla bir tane hyo 250 ye bu yaz binip biraz denedim teneke gibi motor gitmiyo eğer hakikaten kawa 250 de ondan kötü ise 2 motordan da uzak durmakta yarar var.
Başa dön
adrenalintutkusu Çevrimdışı adrenalintutkusu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...

MesajTarih: 06.08.2008 - 17:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

patlancak birşey yok arkadaslar resim video ve benzeri materyaller olması lazım illa sizleri görecegiz diye de işimizi gücümüzü bırakıp oraya buraya gitmeye gerek kalmaz dimi ... Göz kırpıyorum Bravo

bide madalyo nun öteki yüzünü görelim... Göz kırpıyorum Bravo

JAPONLARIN_EFENDİSİ_MAKİNA_MÜHENDİSİ Göz kırpıyorum Bravo
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
ozeltolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa-Turgutlu

MesajTarih: 06.08.2008 - 17:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

amlayamadığım bişey hyo kawasakiyi geçti diye daha mı iyi oldu şimdi Gülümsüyorum
abadi
Üye
Üye

Nereden: insanın kendini garipsediği yerden...ist.

MesajTarih: 06.08.2008 - 17:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ozeltolga, Alkışlıyorum
işte beklediğim soru..arkadaşlar boş bogazlık yada salla başı felsefesinden çıkmak lazım ...
"amlayamadığım bişey hyo kawasakiyi geçti diye daha mı iyi oldu şimdi" arkadaşın sorusu bu...hızı yada son sürrati bunu belirliyici kaide değil!!
şasesine balkalım biraz... yada firenleme sistemine..olmadı race oturma poizyonuna..yok yok belkide yol tutuşuna...yada bunların hepsi boş servisine yedek parçasına bakalım
yorumlar herkezin önlüne hitap edebilir..ama şunu bir bilen olarak söylemek lazım..kavanın kalitesimi var arkadaşım!!! ozaman hyonunda kalitesi ondan aşagı değil!! bir kere adamlar susukiye motor üretmişlerse ducati ile bir dönem alış verişi olmuşsa 250lik camiyasında KRAL lakabını halk yakıştırmışsa..şasesiyle yol tutuşuyla yada gidonnuyla hyo idal race begin'se bence alınır, binilir.gezilir..he birileri çıkıpta abi bu motor teneke gibi gidiyor derse..ona şunu sormak lazım kardeş sen daha önce neler sürdün ayrıca bindiğin motorun sürücüsü negibi fantezilerinin kurbanı etmiş o motoru??

lütfen arkadaşlar..kulaktan dolma bilgiler koymuyalım ortaya!!!ben bu pazar aynı ekip arkadaşlarımla şile sefası sürmeye gidicem aprilla125 mi dersin derbi 125 mi dersin kawamı hayomu hepsi var bi video çakarız bide resim...o zaman şikemperver biri çıkıpta "neme lazım.." çılık yapmaz...

kimsenin pırpırına dokundugumuz yok sade ve sadece anlamsız ve hiç hoş olmuyan hyo karalamasını kınıyorum...kawayı birileri övüyor..sırf markasından..kaç tane satılmış kimler almış ne olmuş bilen yok yada dillendiren!!! ewet kabul ediyorum 100 tane satılan hyonun 10 12 tanesinde bazı sorunlar çıkmış ama motorla alakalı değil...bilakisi sürücünün fantazi ve macera aramasıyla alakalı...

tekrardan taş attımda birine geldiyse özürler..ne yapiyim ezik bir kavmin dili uzun çocuguyum ben...
Başa dön
abadi Çevrimdışı abadi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ruzgar2can
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: çanakkale

MesajTarih: 06.08.2008 - 17:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abı sımdı soyle benım ılk motorum gsx 600 r
ama daha once hyns a bındım o zaman anaaa nası motor len bu dedım oturusu durusu hasta olmustum ama cıtten ıyı motor neyse bu gsxr yı kullandıktan sonra hysong a oturunca teneke gıbı gelıyor alıskanlık sadece baska bırsey degıl kava yı bınmedım gormedım ama ıkısıde ıyı motor hıc olmamaktan ııy dır emın olun
Başa dön
ruzgar2can Çevrimdışı ruzgar2can Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
safak52
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 06.08.2008 - 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abadi demiş ki:

işte beklediğim soru..arkadaşlar boş bogazlık yada salla başı felsefesinden çıkmak lazım ...
"amlayamadığım bişey hyo kawasakiyi geçti diye daha mı iyi oldu şimdi" arkadaşın sorusu bu...hızı yada son sürrati bunu belirliyici kaide değil!!
şasesine balkalım biraz... yada firenleme sistemine..olmadı race oturma poizyonuna..yok yok belkide yol tutuşuna...yada bunların hepsi boş servisine yedek parçasına bakalım
yorumlar herkezin önlüne hitap edebilir..ama şunu bir bilen olarak söylemek lazım..kavanın kalitesimi var arkadaşım!!! ozaman hyonunda kalitesi ondan aşagı değil!! bir kere adamlar susukiye motor üretmişlerse ducati ile bir dönem alış verişi olmuşsa 250lik camiyasında KRAL lakabını halk yakıştırmışsa..şasesiyle yol tutuşuyla yada gidonnuyla hyo idal race begin'se bence alınır, binilir.gezilir..he birileri çıkıpta abi bu motor teneke gibi gidiyor derse..ona şunu sormak lazım kardeş sen daha önce neler sürdün ayrıca bindiğin motorun sürücüsü negibi fantezilerinin kurbanı etmiş o motoru??

lütfen arkadaşlar..kulaktan dolma bilgiler koymuyalım ortaya!!!ben bu pazar aynı ekip arkadaşlarımla şile sefası sürmeye gidicem aprilla125 mi dersin derbi 125 mi dersin kawamı hayomu hepsi var bi video çakarız bide resim...o zaman şikemperver biri çıkıpta "neme lazım.." çılık yapmaz...

kimsenin pırpırına dokundugumuz yok sade ve sadece anlamsız ve hiç hoş olmuyan hyo karalamasını kınıyorum...kawayı birileri övüyor..sırf markasından..kaç tane satılmış kimler almış ne olmuş bilen yok yada dillendiren!!! ewet kabul ediyorum 100 tane satılan hyonun 10 12 tanesinde bazı sorunlar çıkmış ama motorla alakalı değil...bilakisi sürücünün fantazi ve macera aramasıyla alakalı...

tekrardan taş attımda birine geldiyse özürler..ne yapiyim ezik bir kavmin dili uzun çocuguyum ben...

Bende seni alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Duygularıma tercüman olmuşsun.Tercihim şahsen hyo yani şimdikiadıyla ST-kanuni olurdu neden?

Servis olayı mukemmel.Her yerde servısı var.İlgi var yedek parca var.Arkasında kanuni var en azından.
Fyat performans on numara. Ona bakarsan cbr 1000 yag yakıyormus 30.000 civarında para vericemde yag yakıcak Beğenmedim
Başa dön
safak52 Çevrimdışı safak52 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ozeltolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa-Turgutlu

MesajTarih: 06.08.2008 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya bu yazdıklarınıza cevap vermekten önce amacınızın ne olduğunu sormak istiyorum!üstte sadece hızdan bahsetmişsiniz bana verdiğiniz cevapta ise motorun diğer özelliklerinde bahsetmişsiniz yani herkes hyosung mu almalı?Ya da kawasaki alanların hepsi asrın hatasını mı etti?Zevkler ve renkler farklıdır bana bedavaya hyosung verseler yine binmem mesala bence tipi çok kötü bunun gibi şeyler,aslında daha söylencek çok şey var ama bu kadarı yeterli sanırım..
emRRe79
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.08.2008 - 17:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum
Başa dön
emRRe79 Çevrimdışı emRRe79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
efe_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: A.Y.D.I.N [...34...]

MesajTarih: 06.08.2008 - 17:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abadi, kardes cok haklısın burda mıllet marka fanatıklıgınden baska bı bok bılmıyor 4 sey bılıyolar baska da bı sey yok ne anlatsan anlamaz bunlar kac sefer kulandılar merak edıyorum hyo yu ben hıc kulanmadım hyo yu o yuzden hıc bı sey dıyemıyorum ama arkadas cok guzel anlatmıs bence hyo daha yakısıklı motor

NE BEKAR NE İLİŞKİDE 7/24 ÇELİŞKİDE
Başa dön
efe_600 şimdi Çevrimiçi efe_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
emRRe79
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.08.2008 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o fiziğe o cc az abicim ben bindim motora haa uzun yolum yok sehir içinde bindim ama belki güzeldir belki kötü 650 lik güzel makına o kesin ama 249cc 29 beygire göre kasa agır 171kg
Başa dön
emRRe79 Çevrimdışı emRRe79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.08.2008 - 17:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kava yı bilmem ama çok merak etmişimdir kim hızlı diye iyi de birisi denemiş hayasung daha hızlı geldiyse bayagı teknelojik bir motordur demek ki
ama ben yinede hayanın 650 liginin bu kadar fiyatta düşük olması sebebi ile şüphe duyuyorum hız hastası iseniz bence 600 olacak race olmasın ama 600 lük 4 silindir olsun
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cankat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bakirköy

MesajTarih: 06.08.2008 - 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Belli ki 600RR'ı kullanırken 636'nın biri arkadaşı fena üzmüş, onun acısını taşıyor hala...
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal