Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ATV DOLUDİZGİN YILLAR dizisinden objektifime yansıyanlar...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ATV DOLUDİZGİN YILLAR dizisinden objektifime yansıyanlar...

ATV DOLUDİZGİN YILLAR dizisinden objektifime yansıyanlar...
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...

MesajTarih: 06.08.2008 - 20:54    Mesaj konusu: ATV DOLUDİZGİN YILLAR dizisinden objektifime yansıyanlar... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam arkadaslar merhabalar ATV'nin sevilen dizisi DOLUDİZGİN YILLAR'dan yorumlar resimler ayrıntılar detaylar...

diziyi kaçıran arkadaslar ve tekrar görmek isteyen arkadaslar için fotoraf çektim video larda internet sitelerine düştü gü zaman yine video ları görebiliriz....

motorcuları yine kötülemişler kask sız kullanmıs yarıs yapılmıs işte efendim hap içte gel vs... nereye kadar gidicek bizim bu motorculugumuz böyle tiplemeler böyle olaylar... neden hiç artılarını göstermiyorlar Beğenmedim olacak inşallah en kısa zamanda bi dizi daha olacak bilemedin film .... biz çekelim ne dersiniz Gülümsüyorum

çapkın oldugunu ilk sahnelerden gördük Çok gülüyorum gerçekten öylemiyiz ehh tabi birazcık var yok degil ... Çok gülüyorum

JAPONLARIN_EFENDİSİ_MAKİNA_MÜHENDİSİ Göz kırpıyorum Bravo
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
alisilin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 06.08.2008 - 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan yine önemli konulara değinmişsin. ben yıldım galiba milletin kafasına yerleşmiş kötü imajı silemeyecez İstemiyorum
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 06.08.2008 - 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bişeyi nasıl görmek istersen öyle algılarsın..
Motorcu kimliğide malesefki uçuk,sapkın,serseri olarak algılanıyor..
algıda problem var...
TACİZCİ DOKTOR yüzünden tüm doktorlara "Nuri Alço" muamelesi yapmak gibi.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Giresun

MesajTarih: 06.08.2008 - 20:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tüh o dizi bu günmüydü yaw bnde izlemek istiyodum.Sırf motorların sesini duymak için.Bu arada küçük kadınlarda kanuni deer152 vardı sesini aynı r1 gibi yapmışlardı Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim
Lagorda Çevrimdışı Lagorda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 06.08.2008 - 21:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kırmızı rr benim siyah rr armyy nin Çok gülüyorum
utku_89
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: van

MesajTarih: 06.08.2008 - 21:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu dizi bugünmüydü.Tüh kaçırdık.Dün küçük kadınlardaki der 152 sesi müthişti Çok gülüyorum .Kzın ablası motora bindiği için kıza çok kızdı bidaha motora binmiceksin dedi.Elemanlarda alemin en iyi motorcularıymış öyle dediler. Gülümsüyorum
Başa dön
utku_89 şimdi Çevrimiçi utku_89 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 06.08.2008 - 21:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet serkan güzel şeylere değinmişsin.filmn ilk başında da trafikte adamın biri çıkıpta bağırdı yanlış hatrlamysam sizi büyüten anne baba fln bişiler deyip bağrdı zaten ilk damgayı orda yedik.sonra senn de dediğin gibi hap olayı fln Beğenmedim

Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CbR_BuRRaK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: plakamızda 22 yazar

MesajTarih: 06.08.2008 - 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende izledim makara bi dizi di ama makara olduğu kadar da saçmaydı ama yinede izlemeye değer Göz kırpıyorum Bravo
Başa dön
CbR_BuRRaK Çevrimdışı CbR_BuRRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 06.08.2008 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

istemezük.. dizi terörüne son.. İstemiyorum
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 06.08.2008 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, gerekeni söylemiş.... Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa - Soma

MesajTarih: 06.08.2008 - 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorsikletler için değer bence Bravo Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.08.2008 - 22:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakuzzza, +100. ne olcak bu insanların gözündeki halimiz
Başa dön
emre212 şimdi Çevrimiçi emre212 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 06.08.2008 - 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harbiden Motorcuları,Serseri,Görtermişler...
Hatta bi sahnesinde.arabayı sollayan 2 motorcuya.şöfer size motoru alan ananın,babanın allah belasını versin diodu

˜°mø†ørã¢ïñq••
avci_92@hotmail.com
Başa dön
CheGUEVARA Çevrimdışı CheGUEVARA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 06.08.2008 - 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emre212, valla dostum....Ben sizlerden çok daha yeniyim bu camiada ama gördüğüm kadarı ile sizlerin haklarını savunan ve sizler için birşeyler yapmak isteyen insanlar var....bence madem herkes bu sıkıntılardan şikayetçi,örneğin bu klüp çatısı altında herkes resmi üye olmalı ki bu klüp maddi olarak bir güce erişsin ve sizlerin haklarını daha güçlü savunsun....Yani aklımda çok şey var...... Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.08.2008 - 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Hatta bi sahnesinde.arabayı sollayan 2 motorcuya.şöfer size motoru alan ananın,babanın allah belasını versin diodu

tamamda burda motora atılan bir çamur yok ki!! burda adam akıllı kullanmayan gençlere atılan bir çamur var!!!!
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal