diziyi kaçıran arkadaslar ve tekrar görmek isteyen arkadaslar için fotoraf çektim video larda internet sitelerine düştü gü zaman yine video ları görebiliriz....
motorcuları yine kötülemişler kask sız kullanmıs yarıs yapılmıs işte efendim hap içte gel vs... nereye kadar gidicek bizim bu motorculugumuz böyle tiplemeler böyle olaylar... neden hiç artılarını göstermiyorlar olacak inşallah en kısa zamanda bi dizi daha olacak bilemedin film .... biz çekelim ne dersiniz
çapkın oldugunu ilk sahnelerden gördük gerçekten öylemiyiz ehh tabi birazcık var yok degil ...
Tarih: 06.08.2008 - 20:57 Mesaj konusu:
serkan yine önemli konulara değinmişsin. ben yıldım galiba milletin kafasına yerleşmiş kötü imajı silemeyecez _________________ yengece asla doğru yürümesini öğretemezsiniz...
Tarih: 06.08.2008 - 20:57 Mesaj konusu:
bişeyi nasıl görmek istersen öyle algılarsın..
Motorcu kimliğide malesefki uçuk,sapkın,serseri olarak algılanıyor..
algıda problem var...
TACİZCİ DOKTOR yüzünden tüm doktorlara "Nuri Alço" muamelesi yapmak gibi. _________________
Kayıt: Dec 16, 2006 Mesajlar: 605 Nereden: İstanbul-Giresun
Tarih: 06.08.2008 - 20:58 Mesaj konusu:
tüh o dizi bu günmüydü yaw bnde izlemek istiyodum.Sırf motorların sesini duymak için.Bu arada küçük kadınlarda kanuni deer152 vardı sesini aynı r1 gibi yapmışlardı _________________ 2007 Hyosung xrx 125 (mavi-beyaz)
125 cc stuntking
Bu dizi bugünmüydü.Tüh kaçırdık.Dün küçük kadınlardaki der 152 sesi müthişti .Kzın ablası motora bindiği için kıza çok kızdı bidaha motora binmiceksin dedi.Elemanlarda alemin en iyi motorcularıymış öyle dediler.
evet serkan güzel şeylere değinmişsin.filmn ilk başında da trafikte adamın biri çıkıpta bağırdı yanlış hatrlamysam sizi büyüten anne baba fln bişiler deyip bağrdı zaten ilk damgayı orda yedik.sonra senn de dediğin gibi hap olayı fln _________________
Harbiden Motorcuları,Serseri,Görtermişler...
Hatta bi sahnesinde.arabayı sollayan 2 motorcuya.şöfer size motoru alan ananın,babanın allah belasını versin diodu _________________
Kayıt: May 07, 2008 Mesajlar: 1317 Nereden: Memleketten....
Tarih: 06.08.2008 - 22:08 Mesaj konusu:
emre212, valla dostum....Ben sizlerden çok daha yeniyim bu camiada ama gördüğüm kadarı ile sizlerin haklarını savunan ve sizler için birşeyler yapmak isteyen insanlar var....bence madem herkes bu sıkıntılardan şikayetçi,örneğin bu klüp çatısı altında herkes resmi üye olmalı ki bu klüp maddi olarak bir güce erişsin ve sizlerin haklarını daha güçlü savunsun....Yani aklımda çok şey var...... _________________
Hatta bi sahnesinde.arabayı sollayan 2 motorcuya.şöfer size motoru alan ananın,babanın allah belasını versin diodu
tamamda burda motora atılan bir çamur yok ki!! burda adam akıllı kullanmayan gençlere atılan bir çamur var!!!! _________________ kuşu kalkmaz kuşu kalkmaaaz
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız