Kayıt: Dec 16, 2006 Mesajlar: 605 Nereden: İstanbul-Giresun
Tarih: 06.08.2008 - 21:29 Mesaj konusu: Başıma gelen bir olay yüzünden motorumdan soğudum!!!!
Geçen gün evden markete gittim ve motorumu marketin önüne bıraktım.İçerden çıktım ve doğal olarak direk motorumun yanına gittim tam hazırlandım motoru çalıştırmak üzereyken motor bir anda çöktü arkama baktım hiç tanımadığım 25-30 yaşlarında bir adam.Kolları dövme ve jilet izi dolu.Çalıştır bas gaza dedi bnde aşağı in evden bekliyolar seninle uğraşamam dedim fakat o içerden yeni çıktım canımı sıkma diyerekten tehdit yoluyla motoru çalışştırdım ve yavaş yavaş ilerlemeye başladım.Arkadan belimi sıktı ve ne korkak kullanıyosun bas lan gaza dedi.Bende hızlandım ve bakkalın önünden geçerken dur burda dedi.Bende durdum bana dediki motor çalışır kalsın git içerden bana ateş al sigara içicem dedi bende gidemem kusura bakma sen gir al dedim oda sen kaçarsın bn gitmem o zaman bas gaza dedi bn ilerlemeye başladım ve otogara soktu beni metronun önünde dur dedi bnde durdum içerde param var kaskını verde paramı al gel dedi bn onuda red ettim ve sen al dediğimde o yine kaçarsın sen ilerlemeye devam et dedi ve tam olarak 98 km şehir içinde zorla gezdirdikten sonra dur inicem dedi.Bi daha başıma böyle bişey gelmemesi için ne yapabilirim sinirleim çok bozuldu ve 1 haftadır motorumun yanına inmiyorum _________________ 2007 Hyosung xrx 125 (mavi-beyaz)
125 cc stuntking
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 7480 Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...
Tarih: 06.08.2008 - 21:34 Mesaj konusu:
allahım yarabbim ya ilk defa böyle birşey duyuyorum...
TR insanı yurdum insanı dicem...
allah kolaylık versin walla zor indirseydin...
şoktayım ya vallaha su işe bak giy full korumanı in aşagıya gelişi güzel bi kafa çak olay biteRR.. _________________ JAPONLARIN_EFENDİSİ_MAKİNA_MÜHENDİSİ
Kayıt: May 08, 2008 Mesajlar: 1710 Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası
Tarih: 06.08.2008 - 21:36 Mesaj konusu:
Lagorda, Böyle ayılar var Motoru çalışır durumda bırak bana sigara al ateş al lafa bak ya Ben senin yerinde olsam adama çaktırmadan mahalleme giderdim gerisinide anlatmama gerek yok herhalde. _________________
Tarih: 06.08.2008 - 21:37 Mesaj konusu:
Katli vacip olanlardan bu _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Dec 16, 2006 Mesajlar: 605 Nereden: İstanbul-Giresun
Tarih: 06.08.2008 - 21:38 Mesaj konusu:
Walla motordan soğudum inanın satmayı bile düşündüm.Bu gün tek mahallede bi tur attım daha gezmek istemiyo canım? _________________ 2007 Hyosung xrx 125 (mavi-beyaz)
125 cc stuntking
Tarih: 06.08.2008 - 21:41 Mesaj konusu:
arkadaşım niye karakolacekmedinki karakolun önünde duracaktın karakoların önünde nöbetci memurlarımız var onları görmesi yeterdi bence arkandan inib uzaklaşırdı ben böyle düşünüyorum bilmem yanlış mıyım acaba..........? genede gelmiş gecmiş olsun bunların napacaklarını kestiremessin.. _________________ rüzgarın esiri olmuşum gerisini neyleyim...
Kayıt: May 07, 2008 Mesajlar: 1317 Nereden: Memleketten....
Tarih: 06.08.2008 - 21:44 Mesaj konusu:
Lagorda, kardeşim saçmalama...Neden motordan soğuyorsun...Motorun seni üzecek birşey yapmamış ki.....Böyle durumlarda ben genelde daha farklı davranırım ama sen en iyisini yapmışsın...Allah korusun ters bır hareketinde senden önce davranıp sana zarar verebilirdi....Geçmiş olsun ne dıyeyım...Biz ararız böylelerini denk gelmez senide gelmiş bulmuş....Bence sen hiç motorundan soğuma hatta daha da sıkı sarıl ona...Aynı şey fıyakalı bır araban var dıye de başına gelebilirdi.... _________________
Tarih: 06.08.2008 - 21:49 Mesaj konusu:
daha neler duyucaz akadaşın biri bi topicte arkadaki fileye yedek kask koyamıyorum malum istanbulda bi daha arkanda bulamayabilirsin demişti olurmu hiç demiştim daha neleri varmş full koruma giyinip kaskı çaksaydın burnuna ama boşver allah korumuş _________________ eneSkaya'08 Graphic Designer
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1804 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 06.08.2008 - 21:52 Mesaj konusu:
onun annesine babasına 7 ceddine burdan selamlarımı yolluyorum....
ben olsam basardım karakola.. ama hiç bindirmezdimki.. çakardım kaskla başına.. alnının çatına.. _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 6.500 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 18.500 Km Sonra İnşallah
canımcım safmısın sen ya . hareket halindeyken kasklı kafanla geriye doğru kafa atıp düşürseydin ya. hadi bunu yapamazsın diyelim bir polis falan görmedinmi sağda solda yanına çekseydin. karakol falan yokmuydu, ışıklarda duran polis falan yokmuydu ? valla anlık işler bunlar. birazda yürek ister. kusura bakma ama yüreksizmişsin. yazdıklarını okuyunca sinirlerim zıpladı.bu kadar aciz kalmamalıydın.nasıl sindiriyosun içine anlamıyorum.
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız