Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Başıma gelen bir olay yüzünden motorumdan soğudum!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Başıma gelen bir olay yüzünden motorumdan soğudum!!!!

Başıma gelen bir olay yüzünden motorumdan soğudum!!!!
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Lagorda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Giresun

MesajTarih: 06.08.2008 - 21:29    Mesaj konusu: Başıma gelen bir olay yüzünden motorumdan soğudum!!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçen gün evden markete gittim ve motorumu marketin önüne bıraktım.İçerden çıktım ve doğal olarak direk motorumun yanına gittim tam hazırlandım motoru çalıştırmak üzereyken motor bir anda çöktü arkama baktım hiç tanımadığım 25-30 yaşlarında bir adam.Kolları dövme ve jilet izi dolu.Çalıştır bas gaza dedi bnde aşağı in evden bekliyolar seninle uğraşamam dedim fakat o içerden yeni çıktım canımı sıkma diyerekten tehdit yoluyla motoru çalışştırdım ve yavaş yavaş ilerlemeye başladım.Arkadan belimi sıktı ve ne korkak kullanıyosun bas lan gaza dedi.Bende hızlandım ve bakkalın önünden geçerken dur burda dedi.Bende durdum bana dediki motor çalışır kalsın git içerden bana ateş al sigara içicem dedi bende gidemem kusura bakma sen gir al dedim oda sen kaçarsın bn gitmem o zaman bas gaza dedi bn ilerlemeye başladım ve otogara soktu beni metronun önünde dur dedi bnde durdum içerde param var kaskını verde paramı al gel dedi bn onuda red ettim ve sen al dediğimde o yine kaçarsın sen ilerlemeye devam et dedi ve tam olarak 98 km şehir içinde zorla gezdirdikten sonra dur inicem dedi.Bi daha başıma böyle bişey gelmemesi için ne yapabilirim sinirleim çok bozuldu ve 1 haftadır motorumun yanına inmiyorum Öfkeliyim
Lagorda Çevrimdışı Lagorda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...

MesajTarih: 06.08.2008 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allahım yarabbim ya ilk defa böyle birşey duyuyorum... Şok oldum

TR insanı yurdum insanı dicem... Şok oldum

allah kolaylık versin walla zor indirseydin... İyi fikir

şoktayım ya vallaha su işe bak giy full korumanı in aşagıya gelişi güzel bi kafa çak olay biteRR.. OK

JAPONLARIN_EFENDİSİ_MAKİNA_MÜHENDİSİ Göz kırpıyorum Bravo
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 06.08.2008 - 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lagorda, Böyle ayılar var Sinirlendim Motoru çalışır durumda bırak bana sigara al ateş al lafa bak ya Öfkeliyim Ben senin yerinde olsam adama çaktırmadan mahalleme giderdim gerisinide anlatmama gerek yok herhalde.

Volume : ıııııııııı[]ıı Bass : ıııııııııı[]ıı Treble : ıııııı[]ıııııı
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 06.08.2008 - 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilginç.. bu olay istanbul'da mı oldu.. ? İstemiyorum
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 06.08.2008 - 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim büyük geçmiş olsun yaa gerçekten çok kötü bi durum İstemiyorum
psikopatın birine denk gelmişsin daha kötü şeyler olmamış allah korumuş

Başa dön
thefastbiker şimdi Çevrimiçi thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alisilin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 06.08.2008 - 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

direksiyon sendeydi sürseydin tanıdık bi mekana sonra bi tanışma faslı geçseydiniz Üzgünüm
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

Katli vacip olanlardan bu Sinirlendim Sinirlendim
Lagorda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Giresun

MesajTarih: 06.08.2008 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Walla motordan soğudum inanın satmayı bile düşündüm.Bu gün tek mahallede bi tur attım daha gezmek istemiyo canım?
Lagorda Çevrimdışı Lagorda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 06.08.2008 - 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lagorda, Sormayı unuttum senin yaş kaçtı bu arada?

Volume : ıııııııııı[]ıı Bass : ıııııııııı[]ıı Treble : ıııııı[]ıııııı
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ogar1971
Üye
Üye

Nereden: manisa-alaşehir

MesajTarih: 06.08.2008 - 21:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım niye karakolacekmedinki karakolun önünde duracaktın karakoların önünde nöbetci memurlarımız var onları görmesi yeterdi bence arkandan inib uzaklaşırdı ben böyle düşünüyorum bilmem yanlış mıyım acaba..........? genede gelmiş gecmiş olsun bunların napacaklarını kestiremessin.. Üzgünüm
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 06.08.2008 - 21:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lagorda, kardeşim saçmalama...Neden motordan soğuyorsun...Motorun seni üzecek birşey yapmamış ki.....Böyle durumlarda ben genelde daha farklı davranırım ama sen en iyisini yapmışsın...Allah korusun ters bır hareketinde senden önce davranıp sana zarar verebilirdi....Geçmiş olsun ne dıyeyım...Biz ararız böylelerini denk gelmez senide gelmiş bulmuş....Bence sen hiç motorundan soğuma hatta daha da sıkı sarıl ona...Aynı şey fıyakalı bır araban var dıye de başına gelebilirdi.... Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISPARTA

MesajTarih: 06.08.2008 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum Şok oldum daha neler duyucaz akadaşın biri bi topicte arkadaki fileye yedek kask koyamıyorum malum istanbulda bi daha arkanda bulamayabilirsin demişti olurmu hiç demiştim daha neleri varmş full koruma giyinip kaskı çaksaydın burnuna ama boşver allah korumuş Üzgünüm
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 06.08.2008 - 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onun annesine babasına 7 ceddine burdan selamlarımı yolluyorum....

ben olsam basardım karakola.. ama hiç bindirmezdimki.. çakardım kaskla başına.. alnının çatına..
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
viva_la_muerte
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.08.2008 - 21:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canımcım safmısın sen ya . hareket halindeyken kasklı kafanla geriye doğru kafa atıp düşürseydin ya. hadi bunu yapamazsın diyelim bir polis falan görmedinmi sağda solda yanına çekseydin. karakol falan yokmuydu, ışıklarda duran polis falan yokmuydu ? valla anlık işler bunlar. birazda yürek ister. kusura bakma ama yüreksizmişsin. yazdıklarını okuyunca sinirlerim zıpladı.bu kadar aciz kalmamalıydın.nasıl sindiriyosun içine anlamıyorum.
Başa dön
viva_la_muerte Çevrimdışı viva_la_muerte Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 06.08.2008 - 21:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Onunla söyle güüzel bii virajli yerlere giderdim....
anasindan emdigi süt burnundan gelirdi.....tabiikii daha arkada oturuyor olsaydi.....

Neyse.... gecmis olsun kardesim motorundan hicte sogumaa Neden ?

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal