Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Siz de sinyalini kapamayı unutanlardan mısınız?!?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Siz de sinyalini kapamayı unutanlardan mısınız?!?

Siz de sinyalini kapamayı unutanlardan mısınız?!?
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
oskar0504
Üye
Üye

MesajTarih: 07.08.2008 - 10:25    Mesaj konusu: Siz de sinyalini kapamayı unutanlardan mısınız?!? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sizin de sinyal verdikten sonra kapamayı unuttuğunuz oluyor mu??

Ben tüm o trafik/sürüş konsantrasyonu içinde pek çok zaman sinyalimi açık unuttuğumu farkediyorum ve tabi bu da özellikle arkamdakileri çok yanlış -hatta bazen tehlikeye düşürecek- şekilde yönlendiriyor..(ya da sinyalimi hiç kale almamalarına sebep oluyor)

Şimdilik açık ya da kapalı olmasına aldırmadan ara ara sinyal düğmesine basıyorum, ama tabi bu çok pratik bi çözüm değil..bu unutkanlığı önlemenin daha kolay bir yolu var mıdır?? (arka sinyalleri komple iptal etmek dışında tabi Gülümsüyorum )

Selamlar..
Başa dön
oskar0504 Çevrimdışı oskar0504 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
emRRe79
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.08.2008 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

direksiyonu cevirince oda kapansa araçlardaki gibi demi

%70 i unutuyordur Gülümsüyorum
Başa dön
emRRe79 Çevrimdışı emRRe79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 07.08.2008 - 11:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiç sinyal kullamıyorum ki Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Furkan07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karşıyaka ve Antalya

MesajTarih: 07.08.2008 - 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tecrübe kazandıkca güvenin artacak dolayısıyla daha sakin bir sürücü olacaksın.sonrasında bu problem ortadan kalkar.
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 07.08.2008 - 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aslında ara sıra göstergelere bakarsan bunu görürsün. Unuttuğun zaman büyük tehlike. Çünkü seni dönecek zannedip hızla dalabilir arabalar.. Hayati tehlike !! Amman deyim.. unutmayın.. İstemiyorum İstemiyorum
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
b_dostbey
Organizatör-İzmir
Organizatör-İzmir

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.08.2008 - 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben sinyal kullanmıyorum o yüzden kapatmaya gerek yok GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 07.08.2008 - 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

unutmuyorum zaten iyi bir sürücü unutmaz Göz kırpıyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
utku_89
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: van

MesajTarih: 07.08.2008 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben sürekli sinyal kullanırım istisnasız o yüzden artık alıştım hiç farkında olmadan açıp kapıyorum.zaten unutsamda çok gıcık bis ses çıkıyor unutmam imkansız.
Başa dön
utku_89 Çevrimdışı utku_89 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
oulcan06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/ümitköy

MesajTarih: 07.08.2008 - 12:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motora yeni başladıgımda bende unutuyordum zamanla alışırsın..Gülümsüyorum
Başa dön
oulcan06 Çevrimdışı oulcan06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
03afyok
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyonkarahisar

MesajTarih: 07.08.2008 - 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

elim alıstı artık dondukten sonra direk elim sinyale gidiyor ve hmn kapatıyorum... Ama Bazen KAfamda Telasa Vb Sey oldugu zmn acık kalabiliyor...ama cok nadir...

Bunada bir cozum bulurlar yakında Otomatik kapanma D Delirdim Delirdim
Başa dön
03afyok Çevrimdışı 03afyok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motodrift_54
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 07.08.2008 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorum da sinyal nulunmuyor
alisilin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 07.08.2008 - 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pek unutmam devamlı sinyal kullanırım ve her zaman km devir benzin ve tüm göstergelere bakarım bunu da çok sık yapıyom yani unutsamda farkediyom hemen
ozeltolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa-Turgutlu

MesajTarih: 07.08.2008 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla ben genelde unutmam ve sık kullanırım,gerçi kafam çok dalgın olduğunda unuttuğumda oluyo!Ama ilginç bişeydir bazı çin motorlarında sinyal verince acayip bi ses çıkıyo ama sese rahmen adam unutmuş ve gidiyo Çok gülüyorum Çok gülüyorum
ClubBoDRuM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BoDRuM>>> İsim:тaηєr **Viva_La_Vida**

MesajTarih: 07.08.2008 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla benim pek unutma gibi bi şansım yok..Tak tak diye ses verdiğinden kask ta olsa unutmuyorum..Bence çok işyi bişey öyle yapmaları.Başka motora binince unutuyorum açıkçsı ama benmkinde unutmam Çok gülüyorum EE yamaha kardeşim adam yapmışş Dil çıkarıyorum
Başa dön
ClubBoDRuM Çevrimdışı ClubBoDRuM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
moto_kolik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: HAYAL EDEMEYECEĞİN YERDEN

MesajTarih: 07.08.2008 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sinyal vermei unnutanlar altında ek topic olsa süper olcak Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
moto_kolik Çevrimdışı moto_kolik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.22 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal