Tarih: 07.08.2008 - 10:25 Mesaj konusu: Siz de sinyalini kapamayı unutanlardan mısınız?!?
Sizin de sinyal verdikten sonra kapamayı unuttuğunuz oluyor mu??
Ben tüm o trafik/sürüş konsantrasyonu içinde pek çok zaman sinyalimi açık unuttuğumu farkediyorum ve tabi bu da özellikle arkamdakileri çok yanlış -hatta bazen tehlikeye düşürecek- şekilde yönlendiriyor..(ya da sinyalimi hiç kale almamalarına sebep oluyor)
Şimdilik açık ya da kapalı olmasına aldırmadan ara ara sinyal düğmesine basıyorum, ama tabi bu çok pratik bi çözüm değil..bu unutkanlığı önlemenin daha kolay bir yolu var mıdır?? (arka sinyalleri komple iptal etmek dışında tabi )
Kayıt: Mar 27, 2007 Mesajlar: 802 Nereden: Bostancı- Istanbul
Tarih: 07.08.2008 - 12:00 Mesaj konusu:
Aslında ara sıra göstergelere bakarsan bunu görürsün. Unuttuğun zaman büyük tehlike. Çünkü seni dönecek zannedip hızla dalabilir arabalar.. Hayati tehlike !! Amman deyim.. unutmayın..
ben sürekli sinyal kullanırım istisnasız o yüzden artık alıştım hiç farkında olmadan açıp kapıyorum.zaten unutsamda çok gıcık bis ses çıkıyor unutmam imkansız.
elim alıstı artık dondukten sonra direk elim sinyale gidiyor ve hmn kapatıyorum... Ama Bazen KAfamda Telasa Vb Sey oldugu zmn acık kalabiliyor...ama cok nadir...
Bunada bir cozum bulurlar yakında Otomatik kapanma D
Tarih: 07.08.2008 - 13:21 Mesaj konusu:
pek unutmam devamlı sinyal kullanırım ve her zaman km devir benzin ve tüm göstergelere bakarım bunu da çok sık yapıyom yani unutsamda farkediyom hemen _________________ yengece asla doğru yürümesini öğretemezsiniz...
Kayıt: Oct 24, 2006 Mesajlar: 462 Nereden: Manisa-Turgutlu
Tarih: 07.08.2008 - 13:26 Mesaj konusu:
Valla ben genelde unutmam ve sık kullanırım,gerçi kafam çok dalgın olduğunda unuttuğumda oluyo!Ama ilginç bişeydir bazı çin motorlarında sinyal verince acayip bi ses çıkıyo ama sese rahmen adam unutmuş ve gidiyo _________________ CBR 125R
Kayıt: Nov 27, 2007 Mesajlar: 385 Nereden: BoDRuM>>> İsim:тaηєr **Viva_La_Vida**
Tarih: 07.08.2008 - 13:29 Mesaj konusu:
Valla benim pek unutma gibi bi şansım yok..Tak tak diye ses verdiğinden kask ta olsa unutmuyorum..Bence çok işyi bişey öyle yapmaları.Başka motora binince unutuyorum açıkçsı ama benmkinde unutmam EE yamaha kardeşim adam yapmışş
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız