Tarih: 07.08.2008 - 17:00 Mesaj konusu: Ohhh be... sonunda aldim.
Selam Arkadaslar,
siz simdi hangi motoru almis diye merak ediyorsunuzdur. Ama ben motor degil bundan iki saat önce ehliyet aldim ve coook mutluyum.
Kismetse en yakinda da motoru alicam. Sizlerle paylasayim dedim. _________________ 0Rh(+)
Tarih: 07.08.2008 - 17:01 Mesaj konusu:
Tebrikler, hayırlı olsun. Sen işe özünden başlamışsın. Ehliyeti aldınya motosikletinide nasılsa alırsın, yoksa kimlik niyetine almadın dimi ehliyeti _________________
hehe hayırlı olsun, güzel fake motor ne düşünüyosun? Scooter verelim sana, temiz _________________ Öyle ufak tefek rüzgarlar seni eğerse
Bir dağ kadar olsan bir ota değmezsin
Tarih: 07.08.2008 - 17:04 Mesaj konusu:
Bu da başlangıç tabii tez zamanda motosiklet secimini yapmanı ve paylaşmanı istiyoruz hayırlı ugurlu olsun _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Off ya ben cevap yazana kadar dolmus sayfa.
Hepinize tesekkür ederim.
Ya Honda CBF 500/CBF 600 hangi model olacagina henüz karar veremedim.
Pazar günüde müthis bir motor gördüm aklima takildi. Suzuki GSR 600.
Bunlardan biri olacak Insallah. Bakarsiniz haftaya da resimleri koyarim ehliyetin cüzdan icin olmadigini anlarsiniz. _________________ 0Rh(+)
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız