Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Tatilde Bir Fazer

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Tatilde Bir Fazer

Tatilde Bir Fazer
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
cuneytovuc
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul / Kadiköy Mugla / Koycegiz

MesajTarih: 07.08.2008 - 18:36    Mesaj konusu: Tatilde Bir Fazer Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Keyfimi kaçıran hayatın ayrıntıları artmaya başlayınca yaz tatiline 3 ay erken başlamaya karar verip,güzel İstanbulumuzu terkedip,Muğla (Köyceğiz) yollarına düştüm kışın sonunda.Bu yolculuğun yazı ve resimlerini daha sonra -İstanbul-Muğla-Konya-Ankara-İstanbul- şeklinde başka bir başlıkta ekliycem ama daha önce siz dostlarla,çok keyifli geçen bir baharı paylaşmak istedim...

Bir fotoğraf makinası,bil olta,bir motor,özgürlüğün sınırlarını zorladım...

Canımı sıkan tek şey çektiğim fotoğraflar,gördüklerimin yüzde biri dahi değil...

Friends* (*Sıkı dostlar) (:

Burda,gidonu,denizemi,ormanamı,gölemi,kaplıcayamı,pikniğemi,portakal bahçelerinemi....v.b. çevirsem diye yaklaşık yarım saat kafa yoruyorum... Tüm çocukluğum buralarda geçti ama motorla çok çok daha keyifli geliyor şimdilerde...

Bir dostu kıramayıp toplu taşımayla marmarise geldim,yüzümdeki sıkıntıdanda ne kadar pişman olduğum anlaşılıyordur sanırım...

Tüm tatil boyunca muhtemelen bir balık türünün neslini tüketebilecek kadar balık yemişimdir...

Köyceğiz gölü kordonu yaklaşık 3 km,yeşil,mavi ve cıvıl cıvıl...

Yaz güneşi ortalığı kavurmaya başlamadığı için ağaçların üzeri algler ve yosunlarla kaplıydı,rutubeti tahmin edebilirsiniz böylece...

Köyceğiz hemen hemen baktığınız her yerden su çıkan,susuz Ankara,İstanbul ve İzmirlileri delirticek bir ilçe...

Mart-Nisan ayları olunca heryer minyatür kedi-köpeklerle doldu...

Daha çok yeşil (:

Portakal dönemi ülkenin kalanı için bitmekte olsada,Köyceğizde 365 gün narenciye bulunuyor,hemde dalından...

Kızılla balığa gitmeye çalışıyoruz...

Tabi her 50 metrede fotoğraf molası verince 10 dklık yolculuk 1 saate çıkıyor (:

Tanrının boş zamanlarında son rötüşlarını attığı Köyceğize bağlı Ekincik koyu...

Enduro Fazercan ! Elbette bu iş için doğru makina değil ama beni hiç yarı yolda daha doğrusu yarı plajda bırakmadı...

İskelede kendimize güzel bir yer bulup demir atıyoruz,biraz mola,fotoğraf,muhabbet ve ardından balık nesliyle olan mücadelemize dönüyorum...

İnsanlar koca koca yatlar,katamaranlar dahi kullansa,bu bile kıskanç gözlerle kamara pencerelerinden,güvertelerden dikizlenmeme mani olmuyor,yaşasın iki teker !

Ölemez dağı.Bir tarafı göl,diğer tarafı deniz olan aktif bir volkanik dağ...

Eve eli boş dönmedim tabi...

http://img155.imageshack.us/my.php?image=dsc02964kopyalatd3.jpg
Başa dön
cuneytovuc Çevrimdışı cuneytovuc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 07.08.2008 - 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel ve harika kareler allah kaza bela vermesin Bravo Bravo
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...

MesajTarih: 07.08.2008 - 18:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotoraflar için teşekkürler eline saglık anlatım da güzel Göz kırpıyorum Alkışlıyorum

JAPONLARIN_EFENDİSİ_MAKİNA_MÜHENDİSİ Göz kırpıyorum Bravo
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
ramses34
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ABD

MesajTarih: 07.08.2008 - 18:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylasim icin tesekkurler, fotolar ayrica cok guzel Bravo
Başa dön
ramses34 Çevrimdışı ramses34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.08.2008 - 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cuneytovuc, adaşım ne güzel gezmişsin,ülkemin her yeri cennet gibi.istanbul muğla seyahatinin fotolarını da bekleriz.eline sağlık. Alkışlıyorum Alkışlıyorum

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
AYDEMİR
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: GAZİANTEP

MesajTarih: 07.08.2008 - 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nedesem bilmiyorum cok güzel kareler gercektende tek kelimeyle muhteşem eline tekerine ,fazerine ve emegıne saglik allahım senı nazardan korusun Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
AYDEMİR Çevrimdışı AYDEMİR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emre212
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.08.2008 - 19:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir gezi yapmaşsın Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
emre212 Çevrimdışı emre212 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 07.08.2008 - 19:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olay budur Bravo
efe_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: A.Y.D.I.N [...34...]

MesajTarih: 07.08.2008 - 19:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok guzel gezı yapmıssın kardes paylasımın ıcın saol Alkışlıyorum

NE BEKAR NE İLİŞKİDE 7/24 ÇELİŞKİDE
Başa dön
efe_600 Çevrimdışı efe_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 07.08.2008 - 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harıka gezı Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Üye
Üye

Nereden: konya/ereğli

MesajTarih: 07.08.2008 - 20:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eline, emeğine,yüreğine sağlık arkadasım devamını bekliyoruz
Başa dön
saitrr Çevrimdışı saitrr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...

MesajTarih: 07.08.2008 - 20:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

askerden sonraki makinam olabilir... Göz kırpıyorum bu arada bi kaç sorum var pm attım cvp verirsen tşk edrm...

JAPONLARIN_EFENDİSİ_MAKİNA_MÜHENDİSİ Göz kırpıyorum Bravo
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 07.08.2008 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cuneytovuc, paylaşımın için saol harika manzaralardı..... Bravo Alkışlıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbulBursaKocaeli

MesajTarih: 07.08.2008 - 20:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok guzel yerler harika hayırlısıyla kazasız belasız guzel sezonlara Bravo
Başa dön
AhKeF Çevrimdışı AhKeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.08.2008 - 20:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper yermiş be bizde istanbulda toz duman yutalım
paylaşım için teşekkürler
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.23 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal