Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motorcu yüzünden çileden çıkan esnaf (fotolu)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motorcu yüzünden çileden çıkan esnaf (fotolu)

Motorcu yüzünden çileden çıkan esnaf (fotolu)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 07.08.2008 - 23:04    Mesaj konusu: Motorcu yüzünden çileden çıkan esnaf (fotolu) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu akşam eşim ile dışarda yemek yemek için çıktık Alsancak Kıbrıs Şehitler Caddesine gidiyoruz..
Trafiğe kapalı olan caddeye çıkan ve yine trafiğe kapalı bir sokakta şu yazı ile karşılaştık..
Esnaf artık çileden çıkmış..
Sorduk NEDEN? diye

"pizzacı, kurye, arttist motorcu herkes bu daracık yerden öyle hızlı geçiyorki " diye sitem etti esnaf..
Hakikaten o daracık yerden hızlı geçenler var demekki !!

En son HakanDincer tarafından 07.08.2008 - 23:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 07.08.2008 - 23:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, onlara genelde APAÇİ diyorlar........ Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 07.08.2008 - 23:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Acabaa o yazinin orada bi faydasi olacakmi dersiniz ?

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

Motoru Bölede Kullanmamak Lazım.İnsanları Bu Duruma Sokanlar İnsansa Belki Bu Manzarı Görüp Kendilerinden Utanırlar

˜°mø†ørã¢ïñq••
avci_92@hotmail.com
Başa dön
CheGUEVARA Çevrimdışı CheGUEVARA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 07.08.2008 - 23:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO, adam artık SON ÇARE kendi şartlarıyla UYARI TABELASI hazırlamış..
Umarım işe yarar..Hayır iş yerinden adımını dışarıya atan birisi motorun altında kalabilir..
Hem o sokakta birde OYUNCAKÇI dükkanı var, ordan çıkanbir çocuga çarpılması ne kadar kötü olur...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 07.08.2008 - 23:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adam yine anlayışlı birisiymiş yazısını asmış belki dikkat ederler diye ama o arkadaşlar yüzünden yine kötü bir imajımız oluyor Beğenmedim

Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Roytoy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Zürih

MesajTarih: 07.08.2008 - 23:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence oraya "speed bump" gerek... bilmiyorum türkiyede varmi böyle bir sey,ama üstünden gectinizmi insani mecbur yavaslatiyor.

eyesofblind
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.08.2008 - 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Göhüs hizasından ip gersinler.. Öfkeliyim Adımızı kirletiyorlar orada hız mı yapılır Sinirlendim

Başa dön
eyesofblind Çevrimdışı eyesofblind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motodrift_54
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 07.08.2008 - 23:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orada hızlı gidilirmi yavv
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.08.2008 - 23:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Zaten bu çaycı çorbacı yüzünden birçok alana motorlu giriş yasaklandı Beğenmedim Yahu onu geçin bisikleti bile yasaklamışlar çoluk çocuk hızlı gidio die Öfkeliyim Kurunun yanında yaş olayları Beğenmedim Kınıyorum düşüncesiz insanları Beğenmedim İyi fikir İyi fikir

Basit Cümleyi Türkçe Karakterler,Basit İnsanı ise Karaktersizler Oluşturur!!
Başa dön
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 07.08.2008 - 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kdrygz demiş ki:
Zaten bu çaycı çorbacı yüzünden birçok alana motorlu giriş yasaklandı Beğenmedim Yahu onu geçin bisikleti bile yasaklamışlar çoluk çocuk hızlı gidio die Öfkeliyim Kurunun yanında yaş olayları Beğenmedim Kınıyorum düşüncesiz insanları Beğenmedim İyi fikir İyi fikir
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

˜°mø†ørã¢ïñq••
avci_92@hotmail.com
Başa dön
CheGUEVARA Çevrimdışı CheGUEVARA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.08.2008 - 23:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:
LEVO, adam artık SON ÇARE kendi şartlarıyla UYARI TABELASI hazırlamış..
Umarım işe yarar..Hayır iş yerinden adımını dışarıya atan birisi motorun altında kalabilir..
Hem o sokakta birde OYUNCAKÇI dükkanı var, ordan çıkanbir çocuga çarpılması ne kadar kötü olur...

@HakanDincer

Biliyorsunuzki bizim türkiyede birilerine birsey olmadikca hicbirsey olmuyoor ve yapilmiyor..... Bu yaziyi aslinda oraya o vatandasin görevi deyil yazmak....oraya baska yerden görevliler gelip adam akilli ceza yazmasi gerek...Adam akilli derken öyle 5-10 ytl deyil
Yazmisken söyle 400-500 ytl yazacakki bak bakalim o yaziya daha ihtiyac olacakmi.....

Herseyde oldugu gibi maaleseff buradada birilerine ciddii birsey olmasini bekliyecegiz...

Başa dön
MÜFTÜ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: tekirdağ, Çerkezköy

MesajTarih: 07.08.2008 - 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Doğru söylüyosun sana tamamen ve fazlasıyla katılıyorum hoş görülü yayalara yol veren saygılı olmamız lazımken malesef insanların canına kast eder gibi bilinçsiz ve şuursuz eğitimsiz kullanan bir toplulukuz... bu APAÇİ lerin eğitime çok ihtiyaçları var... Gülümsüyorum

------DARK RIDERS------
Başa dön
MÜFTÜ Çevrimdışı MÜFTÜ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.08.2008 - 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MÜFTÜ demiş ki:
HakanDincer, Doğru söylüyosun sana tamamen ve fazlasıyla katılıyorum hoş görülü yayalara yol veren saygılı olmamız lazımken malesef insanların canına kast eder gibi bilinçsiz ve şuursuz eğitimsiz kullanan bir toplulukuz... bu APAÇİ lerin eğitime çok ihtiyaçları var... Gülümsüyorum

Evet iste o egitimide nerede görecek kim vercek ? Böylesi Apacilerin laftan pek anliyacaklarini ben hic Zannetmiyorum....
Beyni laftan anlamiyorsa o halde Cebii anlamasi lazim....

Başa dön
Michael
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.08.2008 - 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

edit........

En son Michael tarafından 08.08.2008 - 00:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Michael Çevrimdışı Michael Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal