Tarih: 07.08.2008 - 23:04 Mesaj konusu: Motorcu yüzünden çileden çıkan esnaf (fotolu)
Bu akşam eşim ile dışarda yemek yemek için çıktık Alsancak Kıbrıs Şehitler Caddesine gidiyoruz..
Trafiğe kapalı olan caddeye çıkan ve yine trafiğe kapalı bir sokakta şu yazı ile karşılaştık..
Esnaf artık çileden çıkmış..
Sorduk NEDEN? diye
"pizzacı, kurye, arttist motorcu herkes bu daracık yerden öyle hızlı geçiyorki " diye sitem etti esnaf..
Hakikaten o daracık yerden hızlı geçenler var demekki !!
En son HakanDincer tarafından 07.08.2008 - 23:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 07.08.2008 - 23:09 Mesaj konusu:
LEVO, adam artık SON ÇARE kendi şartlarıyla UYARI TABELASI hazırlamış..
Umarım işe yarar..Hayır iş yerinden adımını dışarıya atan birisi motorun altında kalabilir..
Hem o sokakta birde OYUNCAKÇI dükkanı var, ordan çıkanbir çocuga çarpılması ne kadar kötü olur... _________________
Zaten bu çaycı çorbacı yüzünden birçok alana motorlu giriş yasaklandı Yahu onu geçin bisikleti bile yasaklamışlar çoluk çocuk hızlı gidio die Kurunun yanında yaş olayları Kınıyorum düşüncesiz insanları _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Basit Cümleyi Türkçe Karakterler,Basit İnsanı ise Karaktersizler Oluşturur!!
Zaten bu çaycı çorbacı yüzünden birçok alana motorlu giriş yasaklandı Yahu onu geçin bisikleti bile yasaklamışlar çoluk çocuk hızlı gidio die Kurunun yanında yaş olayları Kınıyorum düşüncesiz insanları
Kayıt: Jan 13, 2008 Mesajlar: 820 Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..
Tarih: 07.08.2008 - 23:32 Mesaj konusu:
HakanDincer demiş ki:
LEVO, adam artık SON ÇARE kendi şartlarıyla UYARI TABELASI hazırlamış..
Umarım işe yarar..Hayır iş yerinden adımını dışarıya atan birisi motorun altında kalabilir..
Hem o sokakta birde OYUNCAKÇI dükkanı var, ordan çıkanbir çocuga çarpılması ne kadar kötü olur...
@HakanDincer
Biliyorsunuzki bizim türkiyede birilerine birsey olmadikca hicbirsey olmuyoor ve yapilmiyor..... Bu yaziyi aslinda oraya o vatandasin görevi deyil yazmak....oraya baska yerden görevliler gelip adam akilli ceza yazmasi gerek...Adam akilli derken öyle 5-10 ytl deyil
Yazmisken söyle 400-500 ytl yazacakki bak bakalim o yaziya daha ihtiyac olacakmi.....
Herseyde oldugu gibi maaleseff buradada birilerine ciddii birsey olmasini bekliyecegiz... _________________
1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Kayıt: May 16, 2008 Mesajlar: 167 Nereden: tekirdağ, Çerkezköy
Tarih: 07.08.2008 - 23:36 Mesaj konusu:
HakanDincer, Doğru söylüyosun sana tamamen ve fazlasıyla katılıyorum hoş görülü yayalara yol veren saygılı olmamız lazımken malesef insanların canına kast eder gibi bilinçsiz ve şuursuz eğitimsiz kullanan bir toplulukuz... bu APAÇİ lerin eğitime çok ihtiyaçları var... _________________ ---TEK TEKER MÜFTÜ---
---GSXR1000 K7---
Kayıt: Jan 13, 2008 Mesajlar: 820 Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..
Tarih: 07.08.2008 - 23:41 Mesaj konusu:
MÜFTÜ demiş ki:
HakanDincer, Doğru söylüyosun sana tamamen ve fazlasıyla katılıyorum hoş görülü yayalara yol veren saygılı olmamız lazımken malesef insanların canına kast eder gibi bilinçsiz ve şuursuz eğitimsiz kullanan bir toplulukuz... bu APAÇİ lerin eğitime çok ihtiyaçları var...
Evet iste o egitimide nerede görecek kim vercek ? Böylesi Apacilerin laftan pek anliyacaklarini ben hic Zannetmiyorum....
Beyni laftan anlamiyorsa o halde Cebii anlamasi lazim.... _________________
1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız