Tarih: 08.08.2008 - 10:28 Mesaj konusu: İşte benim R1'im sonunda
Buraya ilk üye olusum geldide bir an aklıma çok komik hiç düşünemezdim benimde bir gün racing motorumun olacağı. Allahtan isteyince oluyormuş herkez umudunu kaybetmesın işte size göz bebeğim biricik tertemiz R1 im
Ha bu arada Hakan başkanımın bir sözu geldi aklıma ilk zx7r aldıgımda uyuyamamıstım demıstı evet ınsan gercekten uyuyamıyor ustune ustelık sabahları ıse uyanamazken sımdı saat gelmeden uyandıgımı farkettım
İlerliyen zamanlarda Tektekerlerimide Sunarım mükemmel tektekere veriyor _________________ nUmbEr One My R1
Tarih: 08.08.2008 - 10:32 Mesaj konusu:
DoGaN_FaLcOn, hayırlı olsun motorun.. ne güzel özetlemişsin umudu kaybetmemek gerekir haklısın
tekteker yerine aklı başında gezilerde turlarda çekilmiş fotoğraflarını görmeyi tercih ederiz.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
nofeaRR, o işin espırısı ama tekterı ılk gunumde ılk racınglımle basardım tabıkı (daha öncesınden denyımden) umarım md ıle gezılerlede yer alırım ins hepıznıe ayrı ayrı tsk ederım _________________ nUmbEr One My R1
Kayıt: Nov 07, 2006 Mesajlar: 383 Nereden: Konya / Ereğli /istasyon caddesinden
Tarih: 08.08.2008 - 10:41 Mesaj konusu:
Kardeş hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin darısı başıma inşallah _________________ Cadiye Herruya Merru Kaf Kef Gölge Haramilerine Bir Selam Çak
Sagopa Kajmer
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1804 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 08.08.2008 - 10:46 Mesaj konusu:
hayırlı uğurlu olur inş..
allah kaza bela göstermesin _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 6.500 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 18.500 Km Sonra İnşallah
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız