Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Honda Hunk

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Honda Hunk

Honda Hunk
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 08.08.2008 - 12:56    Mesaj konusu: Honda Hunk Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hero Honda’s newest member in the premium segment ‘HUNK’ (Err…What name?) has been launched today, with a price tag of Rs. 55K (Ex showroom Delhi). The Hunk Does not come with all the features that it was speculated to come with, and is a 150cc premium segment bike, sharing a tweaked engine with CBZ Xtreme. The engine volumes 149.2cc and produces 14.2 bhp @ 8500rpm with a max torque of 12.8Nm @ 6500rpm.

The Hunk now comes with gas charged, adjustable rear shocks (first on a Hero Honda) and no mono shock as expected. There’s a new tank design with a fairing extending from it. The tail piece though is disappointingly similar to Hero Honda’s Ambition. No Digital instrumentation, no LED tail lamps, no rear discs, no split rear grabs, no body colored mirrors and full fairing as expected but you can do without them either.

Daha çok bilgiyi aşağıdaki resmi sitesinden öğrene bilirsiniz
Resmi Sitesi Honda Hulk TIKLA

Resim Ebatları Büyük Olan Fotolar
http://www.bikes4sale.in/photos/bikes4sale.in%20_%20Hunk%203.jpg
http://www.motorcycle.in.th/mediagallery/mediaobjects/orig/5/5_hero_honda_hunk.jpg

En son Bilemir tarafından 08.08.2008 - 13:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
Bilemir Çevrimdışı Bilemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 08.08.2008 - 13:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

250 cc görüntüsü var...hoş duruyor..
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...

MesajTarih: 08.08.2008 - 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

feyk feyk Dil çıkarıyorum honda zaten markada kaybettti Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

JAPONLARIN_EFENDİSİ_MAKİNA_MÜHENDİSİ Göz kırpıyorum Bravo
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 08.08.2008 - 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DRAGON_10 demiş ki:
250 cc görüntüsü var...hoş duruyor..

katılıyorum..... Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 08.08.2008 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sanki biraz apachilik var Çok gülüyorum

Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.08.2008 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Serkanım Resmi Sitesi Göz kırpıyorumGöz kırpıyorum Göz kırpıyorum www.herohonda.com/hunkbike/index.html
Başa dön
Bilemir Çevrimdışı Bilemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.08.2008 - 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resmi sitesi olsa ne olur bilamir Gülümsüyorum

yukarıda yazdım zaten markadan kaybetti die Çok gülüyorum

yakuzzza Umut'abim sen nediosn bu işe _?

Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 08.08.2008 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, honda büyük marka....Böyle kötülememek lazım....Ama güvenilirliğini bu sene büyük oranda sarstı..... Üzgünüm
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 08.08.2008 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yamaha gibi yar, honda gibi hıyar olmaz Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim Delirdim Delirdim Dans
Elinde geliştirebileceğin bir mesleğin var ise çalışacağın firma büyümüş değil büyümekte olan bir firma olmalı. Büyük firmada sadece etiketin olur ve yerinde sayarsın. Asıl etiket büyümüş firmada çalışmış olmak değil, büyüyen firmanın bayrağını taşımaktır
Başa dön
AR6 Çevrimdışı AR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.08.2008 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakuzzza Umut abim evet gerçekten güzel marka ama bu sene en yapmıs öyle 08 modeli feyk olsaydı şimdi çıkan ondan daha iyidi Çok gülüyorum

AHMET_R6 Ahmet'cim ilahi ya koptum valla o tam tersi suzuki olmasın Gülümsüyorum

Başa dön
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.08.2008 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, hondadan şaşmam Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 08.08.2008 - 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AHMET_R6, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum çok doğru Çok gülüyorum

Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.08.2008 - 16:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence gercekten cok guzel bır kasası var performansıda yeterlıdır herhalde gozume cok hos geldı bır an once gelsede baksak... Gülümsüyorum
_tatar_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 09.08.2008 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Apache ye arkadaş gelmiş Gülümsüyorum

Başa dön
_tatar_ Çevrimdışı _tatar_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
daisyfatih
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa / soma

MesajTarih: 09.08.2008 - 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor hoş olmuş 250 cc olsa daha iyi olurmuş
Başa dön
daisyfatih Çevrimdışı daisyfatih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal