agstos 12 de askeriyeye teslim olmam lazım ama nereye gidecegim daha belli olmadı pazara belli olacak inş. belli olunca yazarım buraya _________________ Ulan Motor seni sevmeyen motor olsun
Kayıt: Feb 11, 2006 Mesajlar: 3124 Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.
Tarih: 08.08.2008 - 14:34 Mesaj konusu:
Hayırlı tezkereler. 88'li misin? Eğer öyleysen beni ihbar et be tertip. Tecilimi filan bozsunlar çat kapı götürsünler beni. Patron bırakmıyo yoksa _________________ Elinde geliştirebileceğin bir mesleğin var ise çalışacağın firma büyümüş değil büyümekte olan bir firma olmalı. Büyük firmada sadece etiketin olur ve yerinde sayarsın. Asıl etiket büyümüş firmada çalışmış olmak değil, büyüyen firmanın bayrağını taşımaktır
En son AR6 tarafından 08.08.2008 - 14:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 7480 Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...
Tarih: 08.08.2008 - 15:16 Mesaj konusu:
allah hayırlı tezkereler nasip etsin allah kolaylık versin askerlik işi sabır işidir sayılı gün çabuk geçer... _________________ JAPONLARIN_EFENDİSİ_MAKİNA_MÜHENDİSİ
Tarih: 08.08.2008 - 15:34 Mesaj konusu:
hayırlı tezkereler güle güle git güle güle gel dostum vatan size emanet
not:sakın şafak saymaya kalkma çünki ozaman askerlik bitmez _________________ YA HAYATI DÖRT DÖRTLÜK YAŞARSIN YADA HEP ÜÇBUÇUK ATARSIN KARAR SENİN...
05/cbr125R--01/transalpXL650---06/cbf600---GSXR 600 K7
hayırlı teskereler..323 müüsn. ben 319 yaptım ne çabukgeçti yaw.... _________________ Büyüyünce Zx10r
+
Ama ondan önce Kum rengi 636
Şimdi Hyosung GT 250 R 2007
hayırlı teskereler.nede olsa vatan borcu namus borcu
bende eylün12 de muayeneye gircem seneye arabaya bi bayrak sokaklarda dolasmaya başlarızz... _________________ motordelisi_RR@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız