Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - A-RI-ZA-LI-LAR Delmece Yaylasını aştı.(26.02.2005)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

A-RI-ZA-LI-LAR Delmece Yaylasını aştı.(26.02.2005)

A-RI-ZA-LI-LAR Delmece Yaylasını aştı.(26.02.2005)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
endurocu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bilecik

MesajTarih: 01.03.2005 - 00:31    Mesaj konusu: A-RI-ZA-LI-LAR Delmece Yaylasını aştı.(26.02.2005) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

siz fotoğraflara bakın biz bir ara hikayeyi de ekleyeğiz Bravo

Murat KIZAK
KTM LC4-640 Adv. R
Başa dön
endurocu Çevrimdışı endurocu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sharky
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul(Avrupa)

MesajTarih: 01.03.2005 - 00:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:md: :md: :md: abi hiç bi şey demiyorum Çok gülüyorum :-D Çok gülüyorumendurocu, eywallah Dil çıkarıyorum

Dostum Motosiklet Grubu
http://autos.groups.yahoo.com/group/dostummotosikletgrubu
Başa dön
sharky Çevrimdışı sharky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
_SeXMaCHiNe_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/Be?iKTa?/TuZLa

MesajTarih: 01.03.2005 - 00:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Delisiniz Dil çıkarıyorum
Başa dön
_SeXMaCHiNe_ Çevrimdışı _SeXMaCHiNe_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
greenstorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otoban

MesajTarih: 01.03.2005 - 00:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla helal olsun yaaaa
Başa dön
greenstorm Çevrimdışı greenstorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
delimengi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul kadyköy

MesajTarih: 01.03.2005 - 01:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi nedenirki Bravo helal den başka Göz kırpıyorum
dün çınarcık toplantısında ekibin bir kısmıyla tanışma şerefine nail olduk biraz geç geldiğimiz için her kez le tanışamadık ama BİLECİK tayfasının çınarcık tepelerinden aşşağı süzülüşünü de cam kenarından seyretmek hayli hoştu hani Dil çıkarıyorum
Başa dön
delimengi Çevrimdışı delimengi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
endurocu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bilecik

MesajTarih: 01.03.2005 - 01:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

delimengi demiş ki:
abi nedenirki Bravo helal den başka Göz kırpıyorum
dün çınarcık toplantısında ekibin bir kısmıyla tanışma şerefine nail olduk biraz geç geldiğimiz için her kez le tanışamadık ama BİLECİK tayfasının çınarcık tepelerinden aşşağı süzülüşünü de cam kenarından seyretmek hayli hoştu hani Dil çıkarıyorum

dostum keske tanissaydik, ben pazar gunu mangal partiis bitmeden once yola cıkmak duurmunda kalmıstım

Murat KIZAK
KTM LC4-640 Adv. R
Başa dön
endurocu Çevrimdışı endurocu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
greenstorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otoban

MesajTarih: 01.03.2005 - 02:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çınarcık Yalova çınarcıkmı...eğer orasıysa teşvikiye köyü tam size göre yaylaya tımanırsınız siz şimdi şelale kenarlarına gidr birde alabalık yersiniz Üzgünüm...
Başa dön
greenstorm Çevrimdışı greenstorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
AYLA
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 01.03.2005 - 08:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

endurocu,
Alıntı:

delimengi demiş ki:
abi nedenirki helal den başka
dün çınarcık toplantısında ekibin bir kısmıyla tanışma şerefine nail olduk biraz geç geldiğimiz için her kez le tanışamadık ama BİLECİK tayfasının çınarcık tepelerinden aşşağı süzülüşünü de cam kenarından seyretmek hayli hoştu hani

dostum keske tanissaydik, ben pazar gunu mangal partiis bitmeden once yola cıkmak duurmunda kalmıstım

vallahi mangalda yiyemedik aç kaldık açççç :md: :md: (yalan 8) )
Delmeceyi göremedik ama çınarcık teperlerindeki halinize camdan bakan birisi olarak acayip kıskandım sizi. Süpersiniz ne diyeyim.. Dil çıkarıyorum
Başa dön
AYLA Çevrimdışı AYLA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zaferRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.03.2005 - 09:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun bu resimleri görünce acaba bir tanede enduromu alsam nee Şok oldum Şok oldum Şok oldum
pasifik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.03.2005 - 09:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

endurocu, harıka bır gezı olmus sunumu ne zaman yazacaksınız?Ilgınc fotograflar var komık ve guzel....
Başa dön
pasifik Çevrimdışı pasifik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Burakozel
Üye
Üye

Nereden: TEKYRDA?

MesajTarih: 01.03.2005 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler arkadaşlar güzel bir gezi olmuş gördüğüm kadarıyla Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum 8) Şok oldum Şok oldum
Burakozel Çevrimdışı Burakozel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hingindin
Üye
Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 01.03.2005 - 10:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorculuk buysa ben almayayım abi .yine de helal olsun ama eziyet çekmenin başka yolları da var..
Başa dön
hingindin Çevrimdışı hingindin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
oldman2003
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 01.03.2005 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle helal olsun... sizi kızdırmak istemem ama asfalt yokmu da o makinaları dağlara taşlara vurmuşsunuz öyle... zaten makineler delik deşik ülkemiz yollarında yeterince eziyet çekiyor...
Başa dön
oldman2003 Çevrimdışı oldman2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nili1509
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.03.2005 - 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Helel Olsun.Gözlerim imrenerek izledi. inanılmaz bir gezi olmuş. inşallah ilerde enduro motor alınca biz de böyle gezilere katılırız.
Başa dön
nili1509 Çevrimdışı nili1509 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Atom Karynca
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Yzmir

MesajTarih: 01.03.2005 - 20:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

En ne denirki buna?
Tam manasıyla bir "Challange" olmuş
Tebrikler.
Dil çıkarıyorum
Atom Karynca Çevrimdışı Atom Karynca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal