Kayıt: Nov 07, 2004 Mesajlar: 1526 Nereden: istanbul kadyköy
Tarih: 01.03.2005 - 01:08 Mesaj konusu:
abi nedenirki helal den başka
dün çınarcık toplantısında ekibin bir kısmıyla tanışma şerefine nail olduk biraz geç geldiğimiz için her kez le tanışamadık ama BİLECİK tayfasının çınarcık tepelerinden aşşağı süzülüşünü de cam kenarından seyretmek hayli hoştu hani
Tarih: 01.03.2005 - 01:58 Mesaj konusu:
delimengi demiş ki:
dün çınarcık toplantısında ekibin bir kısmıyla tanışma şerefine nail olduk biraz geç geldiğimiz için her kez le tanışamadık ama BİLECİK tayfasının çınarcık tepelerinden aşşağı süzülüşünü de cam kenarından seyretmek hayli hoştu hani
dostum keske tanissaydik, ben pazar gunu mangal partiis bitmeden once yola cıkmak duurmunda kalmıstım _________________ "kaskiniz takili, fariniz acik olsun"
Çınarcık Yalova çınarcıkmı...eğer orasıysa teşvikiye köyü tam size göre yaylaya tımanırsınız siz şimdi şelale kenarlarına gidr birde alabalık yersiniz ...
delimengi demiş ki:
dostum keske tanissaydik, ben pazar gunu mangal partiis bitmeden once yola cıkmak duurmunda kalmıstım
vallahi mangalda yiyemedik aç kaldık açççç :md: :md: (yalan 8) )
Delmeceyi göremedik ama çınarcık teperlerindeki halinize camdan bakan birisi olarak acayip kıskandım sizi. Süpersiniz ne diyeyim..
endurocu, harıka bır gezı olmus sunumu ne zaman yazacaksınız?Ilgınc fotograflar var komık ve guzel.... _________________ SEVGILERIMLE
SAMY KURT
CAPANORD 03
Tarih: 01.03.2005 - 10:07 Mesaj konusu:
tebrikler arkadaşlar güzel bir gezi olmuş gördüğüm kadarıyla 8) _________________ 1998-2004 Türkiye Motokros Ve Enduro ?ampiyonu
2001-2002 Balkan Üçüncüsü
Tarih: 01.03.2005 - 11:00 Mesaj konusu:
öncelikle helal olsun... sizi kızdırmak istemem ama asfalt yokmu da o makinaları dağlara taşlara vurmuşsunuz öyle... zaten makineler delik deşik ülkemiz yollarında yeterince eziyet çekiyor...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız