Biraz Geçikmeli olsada açılış günü resimlerini ekledim,aslında fazla resim çekemedik muhabbete dalınca resim olayını en son çıkışta yapabildik.. Gelen tüm arkadaslarıma çok tesekkür ederim,resimlerde bulunmayan Seyyah kedi abimede geldiği için ayrıca tesekkür ederim.
Başka topic açmayım bide MUSTAFA kardesimin 2008 1000RRına komple koruma yaptım 3100km motor ve suana kadar sadece yağmurda yıkanmış
hayırlı uğurlu oLsun gerçekten çok güzel işler çıkarıyorsun Allah hayırlı kazançlar nasip etsin _________________ akLımın ipLerini saLdım ... | öLümde oLsa ucunda vazgeçmeyeceğim ... |
Kayıt: May 19, 2006 Mesajlar: 587 Nereden: izmirin her yerinden
Tarih: 20.09.2008 - 12:40 Mesaj konusu:
kardeşim şehir dışında olduğum için gelemedim...gerçi 1 hafta önceden konuşmuştuk...
hayırlısı olsun...allah bol kazanç versin.... _________________
Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
SRAD-HAN Abicim Hayırlı Olsun Allah Bol Kazançlar Nasip Etsin... Bu Arada 1 Ay Sonra İzmirdeyim Yanına Uğrayacağım Abicim _________________ Tikkat Tikkat Bir Vampir İçin Acil Kana İhtiyaç Vardır.Not:Kan Grubu Fark Etmez.Kan Vermek İsteyenlerin ali_zeytinci@hotmail.com Adresinden Ulaşmaları Rica Olunur ) Artık İZMİR_MD
Şimdilik gelemedim ama müsait bir zamanda geleceğim, aklımdasın ......... _________________ MOTORDAN DAHA FAZLA ZEVK ALABİLMEK İÇİN HAYATTA VE SAGLIKLI OLMAN GEREKİR
sradhan hayırlı uğurlu olsun Allah iş karşılığı versin. fiyatlar konusunda biraz bilgi verebilir misin? bende an400 burgman var mesela bişeyler yaptırmayı düşünsek?_
Tarih: 20.09.2008 - 12:56 Mesaj konusu:
SRAD-HAN, hayırlı olsun abi ALLAH bol kazanç nasip etsin orda olabilmek vardı açılışta benm k5 ide bi gözden gecirmek ama maalesef olmadı hayırlısı artık izmire geldiğimde uğrıycam mutlaka yanına _________________
Life is For The Brave..
Tarih: 20.09.2008 - 13:01 Mesaj konusu:
hayırlı uğurlu olsun allah bol kazanç nasip eyler inş..izmire geldiğimizde motorda biriken sineklerden ve yolun kirinden burda arınacağız anlaşılan _________________ imzam yok, ama çok isterseniz parmak basarım..
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız