Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Açılış Resimleri ve Mustafa'nın 1000RR'ı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Açılış Resimleri ve Mustafa'nın 1000RR'ı

Açılış Resimleri ve Mustafa'nın 1000RR'ı
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 20.09.2008 - 12:29    Mesaj konusu: Açılış Resimleri ve Mustafa'nın 1000RR'ı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biraz Geçikmeli olsada açılış günü resimlerini ekledim,aslında fazla resim çekemedik muhabbete dalınca resim olayını en son çıkışta yapabildik.. Göz kırpıyorum Gelen tüm arkadaslarıma çok tesekkür ederim,resimlerde bulunmayan Seyyah kedi abimede geldiği için ayrıca tesekkür ederim.

Başka topic açmayım bide MUSTAFA kardesimin 2008 1000RRına komple koruma yaptım 3100km motor ve suana kadar sadece yağmurda yıkanmış Çok gülüyorum

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 20.09.2008 - 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 20.09.2008 - 12:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, hayırlı ugurlu olsun dostum rabbim bol iş nasip etsin...

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Y-Z-F
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _DaLyan_

MesajTarih: 20.09.2008 - 12:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu oLsun gerçekten çok güzel işler çıkarıyorsun Allah hayırlı kazançlar nasip etsin Gülümsüyorum
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 20.09.2008 - 12:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, tekrar hayırlı olsun bol kazançlar Çoook seviyorum birgün yanına gelmek tanışmak isterim abi bize yakınsın Gülümsüyorum

Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
coach2003
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmirin her yerinden

MesajTarih: 20.09.2008 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim şehir dışında olduğum için gelemedim...gerçi 1 hafta önceden konuşmuştuk...
hayırlısı olsun...allah bol kazanç versin....

Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Başa dön
coach2003 Çevrimdışı coach2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VAMPIR_16
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR CUMHURİYETİ

MesajTarih: 20.09.2008 - 12:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN Abicim Hayırlı Olsun Allah Bol Kazançlar Nasip Etsin... Bu Arada 1 Ay Sonra İzmirdeyim Yanına Uğrayacağım Abicim Gülümsüyorum
efe_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: .............0.9 [...34...]

MesajTarih: 20.09.2008 - 12:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun

At, sahibine göre kişner...
Başa dön
efe_600 Çevrimdışı efe_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 20.09.2008 - 12:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun abi bol kazançlar Bravo

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

SRAD-HAN, tabelanın sağı ortası solu çok güzelmiş Gülümsüyorum tamamı güzelmiş desem daha doğru olcak Gülümsüyorum
Bilemir Çevrimdışı Bilemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
PolatCetin
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 20.09.2008 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN hayırlı uğurlu olsun kardeşim..........

Şimdilik gelemedim ama müsait bir zamanda geleceğim, aklımdasın .........
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.09.2008 - 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN,

Tekrardan hayırlı olsun...Allah bol kazançlar nasip etsin...

1000RR süper olmuş fabrikadan çıkanlar bu kadar temiz olmuyor Gülümsüyorum
Başa dön
caglar23 Çevrimdışı caglar23 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hakan4444
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Aydın/Kuşadası

MesajTarih: 20.09.2008 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sradhan hayırlı uğurlu olsun Allah iş karşılığı versin. fiyatlar konusunda biraz bilgi verebilir misin? bende an400 burgman var mesela bişeyler yaptırmayı düşünsek?_
Başa dön
hakan4444 Çevrimdışı hakan4444 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sesginn
Organizatör-Çanakkale
Organizatör-Çanakkale

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 20.09.2008 - 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, hayırlı olsun abi ALLAH bol kazanç nasip etsin orda olabilmek vardı açılışta benm k5 ide bi gözden gecirmek Gülümsüyorum ama maalesef olmadı hayırlısı artık izmire geldiğimde uğrıycam mutlaka yanına Bravo

Life is For The Brave..
Başa dön
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 20.09.2008 - 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun allah bol kazanç nasip eyler inş..izmire geldiğimizde motorda biriken sineklerden ve yolun kirinden burda arınacağız anlaşılan Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
ghostrider1907
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 20.09.2008 - 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun... Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal