Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - SATILIK 99 R1 VARRRR

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

SATILIK 99 R1 VARRRR

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
CHATLAK
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ERDEK/BALIKESYR

MesajTarih: 02.03.2005 - 23:28    Mesaj konusu: SATILIK 99 R1 VARRRR Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ARKADAŞLAR SATILIK 99 R1 VAR.16000 KM.KIRMIZI BEYAZ-ÇOK TEMİZ-12000 YTL DİYORUM AMA PAZARLIK PAYI VAR.RESİMLERİ VAR AMA BURADAN GÖNDEREMİYORUM.İLGİLENEN OLURSA MAİL ATABİLİRİM. metineren73@mynet.com
Başa dön
CHATLAK Çevrimdışı CHATLAK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
zaferRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.03.2005 - 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah en kısa zamanda satarsın resim koymaya gelince forumlarda acıklaması var bence resim eklesen daha etkili olur
CHATLAK
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 02.03.2005 - 23:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sağol zafeRR .eksik olma dostum.
Başa dön
CHATLAK Çevrimdışı CHATLAK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sharky
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul(Avrupa)

MesajTarih: 03.03.2005 - 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CHATLAK, bencede resmi koyarsan ilan daha etkili olur Dil çıkarıyorum bu arada bi de forum kurallarına bakarsan sana zahmet ;-) Gülümsüyorum

Dostum Motosiklet Grubu
http://autos.groups.yahoo.com/group/dostummotosikletgrubu
Başa dön
sharky Çevrimdışı sharky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
EXIN
Üye
Üye

Nereden: Konya karapynar

MesajTarih: 03.03.2005 - 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CHATLAK, ayrıca resimleri aliozeser@hotmail.com adresine atabilirmisin
CHATLAK
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 03.03.2005 - 23:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sharky,senin hatırına forum kurallarını tek-tek okudum.sanırım büyük harf kullanmamam gerekiyormuş,doğru değil mi?bağırmak anlamına geliyormuş..uyarın için teşekkürler.başka yanlışımız varsa uyarılara açığım dostum..
haa birde edit kullanmayı öğrendim bu arada..
Başa dön
ercuerc
Üye
Üye

MesajTarih: 06.03.2005 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm araba takası olurmu diyecem 90 honda prelude pgm fı 4ws 16v var.istersen görüşelim ercuerc@mynet.com
Başa dön
ercuerc Çevrimdışı ercuerc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sharky
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.03.2005 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CHATLAK demiş ki:
sharky,senin hatırına forum kurallarını tek-tek okudum.sanırım büyük harf kullanmamam gerekiyormuş,doğru değil mi?bağırmak anlamına geliyormuş..uyarın için teşekkürler.başka yanlışımız varsa uyarılara açığım dostum..
haa birde edit kullanmayı öğrendim bu arada..

Waay be keske herkes boyle olsa Bravo Çok gülüyorum

Dostum istersen motorun resmini bana yolla forum a koyarim Dil çıkarıyorum ilan icin daha iyi olur ;-)

mesutyilmaz37@superonline.com Dil çıkarıyorum

Dostum Motosiklet Grubu
Başa dön
sharky Çevrimdışı sharky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
CHATLAK
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 06.03.2005 - 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sharky,resimleri sana mail attım.sana zahmet hallediver.yoksa resimsiz motor biraz zor satılır.selamlar...
ercuerc,teşekkür ederim dostum.araba düşünmüyorum,bendede bir 98 tigra,birde toros var hepsini satıyorum,yeni bir iş kuruyorum da...ihtiyaç var yani..
Başa dön
sharky
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.03.2005 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CHATLAK demiş ki:
sharky,resimleri sana mail attım.sana zahmet hallediver.yoksa resimsiz motor biraz zor satılır.selamlar...

Dostum yolladığın resimlerde hata var açılmıyorlar Üzgünüm başka varsa onları yolla istersen Gülümsüyorum

Dostum Motosiklet Grubu
Başa dön
CHATLAK
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 15.03.2005 - 00:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bizim topik sonlarda kalmış.motor hala satılık...duyurulur.. :evil:
hatta dostlardan gelen tepkilerle fiyatınıda daha makul bir yere çekmeye karar verdim.12000 ytl diyordum ama 11500 ytl'ye verecem.ilgilenen arkadaşlarımın mesajlarını bekliyorum.. Göz kırpıyorum
Başa dön
next
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 17.03.2005 - 06:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

97 zx7 ile takas yapar mısın?
Başa dön
next Çevrimdışı next Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
CHATLAK
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 17.03.2005 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

next,sağol ama düşünmüyorum.şu an için nakite ihtiyaç var.bir-iki ay motorsuz kalacağa benziyorum.sonrası allah kerim.sıfır r1 istiyorum ama kısmet... :md:

bu gece "sahibinden.com" sitesine verdiğim ilanda en son 11 milyar dedik.buradada belirtelimki motorcu arkadaşlarımıza-dostlarımıza yanlış yapmış olmayalım.orada 11 burada 11,5 olmaz.dürüstlük önemli.... Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal