ARKADAŞLAR SATILIK 99 R1 VAR.16000 KM.KIRMIZI BEYAZ-ÇOK TEMİZ-12000 YTL DİYORUM AMA PAZARLIK PAYI VAR.RESİMLERİ VAR AMA BURADAN GÖNDEREMİYORUM.İLGİLENEN OLURSA MAİL ATABİLİRİM. metineren73@mynet.com
Tarih: 02.03.2005 - 23:34 Mesaj konusu:
inşallah en kısa zamanda satarsın resim koymaya gelince forumlarda acıklaması var bence resim eklesen daha etkili olur _________________ HONDA TEAM--YASASIN RACE
CHATLAK, bencede resmi koyarsan ilan daha etkili olur bu arada bi de forum kurallarına bakarsan sana zahmet ;-) _________________ A?k 2 Ki?iliktir :arrow: Motosiklette ?yle :MTR:
Tarih: 03.03.2005 - 23:23 Mesaj konusu:
CHATLAK, ayrıca resimleri aliozeser@hotmail.com adresine atabilirmisin _________________ Canyn Ne Zaman Sykylyrsa Sykylsyn Motora bin. Rüzgary Hisset Yeter
Kayıt: Jan 29, 2005 Mesajlar: 129 Nereden: ERDEK/BALIKESYR
Tarih: 03.03.2005 - 23:40 Mesaj konusu:
sharky,senin hatırına forum kurallarını tek-tek okudum.sanırım büyük harf kullanmamam gerekiyormuş,doğru değil mi?bağırmak anlamına geliyormuş..uyarın için teşekkürler.başka yanlışımız varsa uyarılara açığım dostum..
haa birde edit kullanmayı öğrendim bu arada..
sharky,senin hatırına forum kurallarını tek-tek okudum.sanırım büyük harf kullanmamam gerekiyormuş,doğru değil mi?bağırmak anlamına geliyormuş..uyarın için teşekkürler.başka yanlışımız varsa uyarılara açığım dostum..
haa birde edit kullanmayı öğrendim bu arada..
Waay be keske herkes boyle olsa
Dostum istersen motorun resmini bana yolla forum a koyarim ilan icin daha iyi olur ;-)
Tarih: 06.03.2005 - 23:52 Mesaj konusu:
sharky,resimleri sana mail attım.sana zahmet hallediver.yoksa resimsiz motor biraz zor satılır.selamlar...
ercuerc,teşekkür ederim dostum.araba düşünmüyorum,bendede bir 98 tigra,birde toros var hepsini satıyorum,yeni bir iş kuruyorum da...ihtiyaç var yani..
sharky,resimleri sana mail attım.sana zahmet hallediver.yoksa resimsiz motor biraz zor satılır.selamlar...
Dostum yolladığın resimlerde hata var açılmıyorlar başka varsa onları yolla istersen _________________ A?k 2 Ki?iliktir :arrow: Motosiklette ?yle :MTR:
Tarih: 15.03.2005 - 00:36 Mesaj konusu:
arkadaşlar bizim topik sonlarda kalmış.motor hala satılık...duyurulur.. :evil:
hatta dostlardan gelen tepkilerle fiyatınıda daha makul bir yere çekmeye karar verdim.12000 ytl diyordum ama 11500 ytl'ye verecem.ilgilenen arkadaşlarımın mesajlarını bekliyorum..
Tarih: 17.03.2005 - 14:30 Mesaj konusu:
next,sağol ama düşünmüyorum.şu an için nakite ihtiyaç var.bir-iki ay motorsuz kalacağa benziyorum.sonrası allah kerim.sıfır r1 istiyorum ama kısmet... :md:
bu gece "sahibinden.com" sitesine verdiğim ilanda en son 11 milyar dedik.buradada belirtelimki motorcu arkadaşlarımıza-dostlarımıza yanlış yapmış olmayalım.orada 11 burada 11,5 olmaz.dürüstlük önemli....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız