Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - satlik 2003 r1

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

satlik 2003 r1
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
R1asaf
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Drammen/Norvec

MesajTarih: 05.03.2005 - 00:10    Mesaj konusu: satlik 2003 r1 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeni modelini alacagimdan satlik.2003 model kirmizi.komple titanyum akrep ekzost.ohlins diriksiyon amartsoru,karbon kucuk sinyaller tank ped,elcikler,spor kuyruk, uyumlu gizli arka sinyaller on arka sifir metzeller mz3 lastikler.22000 km de.bakimlarini hic geciktirmedim max 4000 km de yaptirdim.18000ytl istiyorum.makina muayer.
Başa dön
R1asaf Çevrimdışı R1asaf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 05.03.2005 - 00:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

picture please Çok gülüyorum .
Gördüğüm kadarıyla çok önemli bir detaydan bahsetmemişsin!!! Norvecden olduğunu görüyorum Bravo ..
Motor Türkiyedeyse hangi şehirde??..
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Çaylak_Gökhan!
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KSK-Yzmir

MesajTarih: 05.03.2005 - 00:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zuhahaha abı motor 1 ytl tutarsa gumruk 3 ytl tutar bence sen o motoru oralarda satmaaa bak.motor tr deyse nekadar many bıde fotosunu atarmısın motorun Dil çıkarıyorum
Başa dön
Çaylak_Gökhan! Çevrimdışı Çaylak_Gökhan! Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 05.03.2005 - 01:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

caylak_gokhan,
Alıntı:

18000ytl istiyorum

Lütfen dikkat! arkadaş fiyatını yazmış ;-) .
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
R1asaf
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 05.03.2005 - 01:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar motor turkiyede konya/beysehirde parasini yazmistim zaten.baska ne gibi ozelliklerini anlatayimki?foto var ama gondermeyi beceremedim Çok gülüyorum
Başa dön
sharky
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul(Avrupa)

MesajTarih: 05.03.2005 - 01:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

R1asaf dostumun motosikletinin resimleri;

Dostum Motosiklet Grubu
http://autos.groups.yahoo.com/group/dostummotosikletgrubu

En son sharky tarafından 05.03.2005 - 01:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
sharky Çevrimdışı sharky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Çaylak_Gökhan!
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KSK-Yzmir

MesajTarih: 05.03.2005 - 01:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

R1asaf kusura bakma sonnunda parasını kacırmısm abeeci@hotmaıl.com a atabılırmısın rıcaa etsem
Başa dön
Çaylak_Gökhan! Çevrimdışı Çaylak_Gökhan! Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sharky
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.03.2005 - 01:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel aletmiş bee 3 YTL fazla olsun kırmızı olsun Çok gülüyorum :-D Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

Dostum Motosiklet Grubu
Başa dön
sharky Çevrimdışı sharky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
R1asaf
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 05.03.2005 - 01:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

caylak-gokhan fotolari saharky ye gonderdim forma o koyacak.fotolari mobilden gonderdigim icin biraz bulanik cikmis.
Başa dön
m_efe
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 05.03.2005 - 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostum makina cooook dehsetmis...renkde super kiyilipta satilir mi bu makine ya,ama yeni model alacakmissin yenileride cok guzel. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
m_efe Çevrimdışı m_efe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
koR_1ay
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: RedLine net&Cafe

MesajTarih: 05.03.2005 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pahalı şöyle 17 civarı olsa belki çünkü o paralara 1000RR var
koR_1ay Çevrimdışı koR_1ay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
general
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/ipsala

MesajTarih: 05.03.2005 - 18:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum aleti kaç kurşa vericen Dil çıkarıyorum
Başa dön
general Çevrimdışı general Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
R1asaf
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 05.03.2005 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serres kardes 17 normal piyasasi ama benim motorumun ekstralari var.birazda pazarlik payi bbirakarak 17.5 a birakabilirim en son.dedimya makina muayer.istediginiz ustaya gosterebilirsiniz.
Başa dön
R1asaf
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 06.03.2005 - 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar topik arkalarda kalmis guncellensin diye yaziyorum.motor hala satlik Dil çıkarıyorum
Başa dön
sharky
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.03.2005 - 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fiyat tartışılabilir ona bi şey demem ama aletin üzerinde ''akra'' filan var yani Dil çıkarıyorum

Dostum Motosiklet Grubu
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.36 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal