Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motordelisi Spor Kulübüne resmi üye olmak için !!!!!!!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motordelisi Spor Kulübüne resmi üye olmak için !!!!!!!!!!
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 06.03.2005 - 01:00    Mesaj konusu: Motordelisi Spor Kulübüne resmi üye olmak için !!!!!!!!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

14 Şubat 2005 de kurdugumuz Motordelisi Spor Kulübü'ne üye alımına başladık..
Sizlere daha önce açmış oldugumuz Topiclerde anlattıgımız gibi MD Spor Kulübü bir çok hedefleri olan bir kulüp..Bunları detaylı olarak tekrar anlatmak yerine MD üyelik avantajları ve Kulüp hedeflerimizi ögrenmek için aşagıdaki linke tıklayın..
http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6661

Şimdi gelelim üye olmak için neler yapmak gerekiyor..
Üye olmak isteyenlerin doldurması gereken bir form ve dilekçe var ..Ayrıca Nüfus cüzdanınızında Fotokopisini ve 1 adet vesikalık fotografınızı bize posta yolu ile göndermek zorundasınız..
Şimdi bu evrakları size sunuyoruz..

ÜYELERDEN İSTENEN BELGELER

Aşağıda belirtilen belgeler eksiksiz olarak doldurulup Kulüp merkezine posta yoluyla gönderilecektir.

1.Üyelik dilekçesi (1 adet) İndir
2.Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (1 adet)
3.Üye Bilgi Formu (1 adet) İndir
4.Vesikalık Fotoğraf (1 adet)

Kulüp Adresimiz:
MotorDelisi Motosiklet Spor Kulübü
1438 Sokak No:18 Daire:1 Alsancak-İZMİR

Bununla beraber Tüzüğümüz geregi Üyelik aidatları her ay için 10 YTL dir
Üyelik aidatları yıllık alınacaktır .Yıllık aidat bedeli Valilik tarafından açılan MD Spor Kulübü banka hesabına yatırılacak ve alınan banka dekontu makbuz niteliği taşıyacaktır.
Yıllık aidat 120 YTL yi aşagıdaki Kulüp hesabına yatırmalısınız..

İŞ BANKASI
Hesap Sahibi: MOTORDELİSİ MOTOSİKLET SPOR KULUBU
Şube Kodu : 3401
Hesap No : 844861

Bu aşamadan sonra üyeliğiniz yönetim kurulu tarafından onaylanacaktır ve size aşagıdaki fotoda gördügünüz MD CLUB CARD başvurunuzdan 20-30 gün sonra posta yolu ile gönderilecektir.

Siz üyelerimizin mutlaka kulüp tüzüğümüzü okumanızı istiyoruz,Tüzügümüzü buradan indirebilirsiniz ..

Kulüp üyeleri Motordelisi.com portalında GOLD KASK rütbesiyle anılacaklardır.

Ayrıca yukarda bahsi geçen MD CLUB CARD sadece Kulüp üyelerine dagıtılacak ve kart sahipleri bir çok avantajdan yararlanacaklar..İşte bu kart..

Kulübe üyelikle ilgili her türlü sorunuz için MEHMET TAN ile 0532 281 00 40 numaralı telefondan görüşebilirsiniz.

En son HakanDincer tarafından 07.09.2007 - 02:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 7 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
PHAETONW12
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.03.2005 - 01:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi parayı şimdiden göndersem,diğer evrakları pazartesi halletsem sorun olurmu?
PHAETONW12 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sharky
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul(Avrupa)

MesajTarih: 06.03.2005 - 01:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bütün delilere dostlarıma hayırlı uğurlu olsun Çok gülüyorum Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum

Dostum Motosiklet Grubu
http://autos.groups.yahoo.com/group/dostummotosikletgrubu
Başa dön
sharky Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 06.03.2005 - 02:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PHAETONW12, hayır sorun olmaz..Bu arada lütfen Kulüp Banka Hesabına EFT ile aidat+giriş ücretini yatıracak olan arkadaşlar isim soyadı ile birlikte ve Motordelisi.com üye isminide yazarak yollasınlar..Ayrıca açıklama kısmında Aidat ücreti oldugunu belirtsinler.
Bu arada herkez mutlaka makbuzlarını muhafaza etsin..

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA

En son HakanDincer tarafından 06.03.2005 - 05:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
B-king
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 06.03.2005 - 02:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abicim aidat ne iin bunu öğrenebilirmiyim
aidat ödemeyen siteye giremeyecek mi yani
Başa dön
B-king Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 06.03.2005 - 02:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

B-king, okumadıgın belli ..
Alıntı:

MD üyelik avantajları ve Kulüp hedeflerimizi ögrenmek için aşagıdaki linke tıklayın..
http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6661

demiştim yazımda,ve o yukarda verdiğim linkte demiştimki..
Motordelisi.com sitesine üyelik ile Kulüp üyeliği çok farklı şeyler,sitemiz tamamen ücretsizdir..
Kulüp üyeliğinin bir çok avantajı var..Bana bunları tekrar yazdıtma lütfen..Okusaydın olayı anlardın,
Lütfen önce yukarda yazdıgım linke tıkla ve kulüp nedir?,neden kulüp üyeliği? onu oku..
Bizler ciddi işler yapıyoruz ama yazdıklarımız okunmadan yorum yapılıyor..Sordugunuz yada soracagınız her sorunun cevabı var..

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
barzo
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 06.03.2005 - 02:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_R1, Hayırlı olsun MD Spor külübüne başarılar dilerim Dil çıkarıyorum
B-king
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 06.03.2005 - 02:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pardon abi cahilliğime ver kusura bakma özürdilerim ah şu eşşek kafam
anlaşıldı tamam Dil çıkarıyorum
Başa dön
B-king Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Karacoban
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Australia

MesajTarih: 06.03.2005 - 03:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan benim bilgilerim en yakinda eline gecer, tekrar kulubumuz hayirli olsun ve bunun cok buyuk ,basarili, egitici, cok guzel dostluklar baslaticak olan bir kulup olacagina benim cok buyuk bir inancim var. En basta seni tebrik ediyorum ve ayrica bu portalda yonetici olan arkadaslarada ayrica tesekkur ediyorum. Motor Delisi nin ne kadar ciddi ve verimli bir Kulup oldugunu gordum, ve tekrar Avustralyadan sesleniyorum benden Motor Delisine sonsuz destek Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum :md: :md:
Başa dön
Karacoban Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ares
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.03.2005 - 03:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun.....

Leery D.omineer D.ud+ML
Başa dön
ares Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
delimengi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul kadyköy

MesajTarih: 06.03.2005 - 05:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_R1, artık seni gerçekten tebrik etmek değil :evil: kişisel azmin için kıskanmak zamanıdır derim Dil çıkarıyorum
Başa dön
delimengi Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
CHATLAK
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ERDEK/BALIKESYR

MesajTarih: 06.03.2005 - 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bütün motor delilerine hayırlı uğurlu olsun.en kısa zamanda hepimiz üye olmalıyız arkadaşlar.hakan senide özel olarak tebrik ediyorum.
Başa dön
CHATLAK Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
RARA
Üye
Üye

Nereden: ESKISEHIR

MesajTarih: 06.03.2005 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abicim hemen uye olalim .. fekaat bu sube kodu hangi bankaya ait yaw? Çok gülüyorum soolerseniz hemen gonderecem parayi..
hayirli ve de ugurlu olsun. Benim uyeligim de herkese ornek olsun. Motorsuz kalmis bir motorcu bile uye oluyo desinler.. Dil çıkarıyorum
Başa dön
RARA Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yuxexes
Üye
Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 06.03.2005 - 13:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepimize hayırlı ouğurlu olsun aidat parasını bulur bulmaz üyeyim Bravo
Başa dön
yuxexes Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 06.03.2005 - 13:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepımıze hayırlı olması dılegıyle::::::Gülümsüyorum))))))
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.38 Saniye