Tolga selam.. KLE yi ne yaptın toparlayabildin mi??
Alarmlı disk kiliti siparişlerim oldun yakında gelecekler aklında olsun.. Motorun hiç bir elektrik aksamı ile oynamıyorsun.. Motoru yurutmeye veya kaldırmaya calıştıklarında alarm çalıyor.. _________________ Motogiyim Türkiye'nin en Bol Çeşit İçeren Online Motosiklet Aksesuar Magazası
Tarih: 13.03.2005 - 14:30 Mesaj konusu:
ZXRosman demiş ki:
tol-x,
Alıntı:
bilgisi olan varmı?
Ne gibi bilği istiyorsun?? Konuyu biraz daha açarsan eminim soruna
cevap gelecektir.
genel olarak demek istedim. faydası var/yok kullanıyorum/kullanmıyorum, şurda ucuza bulabilirsin, şu marka iyidir gibi.
Eralp hocam, KLE aylardır olduğu gibi her haftasonuna tamam yetişiyor modunda. ama bu sefer tamam olacak inşallah baksana alarm bile aramaya başladım _________________ Tolga
Kayıt: May 07, 2004 Mesajlar: 4194 Nereden: Hollanda- Konya
Tarih: 13.03.2005 - 14:37 Mesaj konusu:
tol-x, eksta güvenlikten zarar gelmez. Alarm olarak bazen
araba alarimida kullaniyorlar ama pek saglikli olmuyor.
Iyi bir alarm istersen biraz pahali olabilir.
Eralpin dedigi diskkildini ben fuarda görmüstüm, baya sesli ve
alarm için çok para vermek istemiyenler için bir alternatif.
Yalniz bizim burada sigorta sirketleri bu diskleri güvenli olarak
kabul etmiyor ve bu yüzden Kaskolu olarak sigorta yapmiyorlar. _________________ Doktorum Kalbimdesin! 34 DC 0239 Konya MD Team
Kayıt: May 07, 2004 Mesajlar: 4194 Nereden: Hollanda- Konya
Tarih: 13.03.2005 - 14:45 Mesaj konusu:
tol-x,
Alıntı:
bi dakka anlamadım benim kaskom var
Kaskon varsa sorun yok. Burada motoru kasko sigortalamak icin en azindan, sertificali kilit isterler.Burada ki alarmli disk kilitlerinin sertikasi yok.
Cihazin resmi;
_________________ Doktorum Kalbimdesin! 34 DC 0239 Konya MD Team
peki bu alarmın fiyatı nedir arkadaşlar?
kısa süreli parklar için bence çok işe yarayabili ya da kilite ek olarak bir alternatif... _________________ ---Özgür ARSLAN---
....0535 390 3874.... hot rod çizgileri ta?yyan
....0543 312 1998.... çok özel, unique ybr 125R
---.Bakyrköy/ IST.---
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız