yeni bir scooter almayı düşünüyorum 0 km ve ikinci el fiyatları hakkında bilgi edinmek istiyorum bu konuda yardımlarnızı bekliyorum marka takıntım yok hesaplı olması ve orata düzeyde kullanılabilirliliği önemli yardıcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
almayı düşündüğüm scooter 2 - 3 arasında olabilir genellikle şehir içinde kulanmayı düşünüyorum. Daha önce scooterlerim oldu en son kanuni nin 90 lık scooterı vardı gidişi ve kullanımından memnundum ama bir takasta sattım şimdi biraz daha büyük bir scooter düşünüyorum ağırlıklı olarak şehir içi ama arada sırada kısa mesafelerde olsa şehir dışında kullanabilir. yardımlarınıza ve ilginize teşekkür ederim
Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 547 Nereden: Ystanbul (kadyköy)
Tarih: 14.03.2005 - 22:30 Mesaj konusu:
ben derimki kızıltoprak aprilla bayisindeki daelim marka scotera bir bak. arkadaşımda 125 liği çok memnun . sıfır fiatı 3700 olması lazım. kore malı çok mükemmel bir motor. kesinlikle tavsiye ederim. speetfight larda kendisini gösteren bir motordur. daha ekonomik olsun diyorsan honda activa derim 2600 sıfır fiatı var. _________________ Suzuki BURGMAN 400 RS
Reha SALGIN
B rh +
0532 617 13 24
ilk önce yardımlarnızdan ve ilginizden dolayı teşekkür ederim
evet bende internette de araştırdım 2 - 3 arası 150 lik motorlar bile var honda benim oturduğum yerde servis problemi olan bir motor burada kanuvi ve kagnda da diye bir motorun servisi var forumlarda motorun markası kadar da servisin önemi olduğu hakkında bilgi sahibi oldum zaten motoru mart sonunda almayı düşünüyorum şimdi araştırıyorum acele etmek istemiyorum. çünkü alıp satma konusunda şansız birisiyim ama sizim yardımlarnızdan dolayı ve verdiğiniz bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim.
tabıkıde runner 180 ama 2 zamanlı olacak kalkarken ıvmeyı hıssedıceksın (racing cı arkadaslar benı umursamayın lutfen ) sonra bi bakmıssın benzınde bıtmıs paranda ama olsun cok guzel bunlar bı kenera bende sana honda beat 100 luk 4 zamanlı tavsıye ederım bence guzel motorlar hemde dusundugun fıyatlarda
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız