Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - minyatür KTM!!?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

minyatür KTM!!?

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Steady
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Bodrum

MesajTarih: 19.03.2005 - 23:19    Mesaj konusu: minyatür KTM!!? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar,sizden bir ricam var..Özel bir arkadaşım için özel bir hediye arıyorum Bravo .. Bir KTM motosiklet oyuncağı..ama çok küçük olmayacak..bende bir tane Honda XR var ..yaklaşık 20cm/35cm kadar..süspansiyonu bile var :oops: ..Ona da bunun KTM'sini almak istiyorum..model önemli değil..cross,enduro..Bulmak zor diyeceksiniz ama bazen karşısına çıkıyor insanın böyle şeyler..ben honda'yı Ankara'da bulmuştum..Gezinirken gözünüze çarparsa bana buradan haber verebilir misiniz acaba? Çok gülüyorum
Başa dön
Steady Çevrimdışı Steady Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
zaferRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.03.2005 - 23:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

toysrus magazasındaq gördüm sani bi baksan
Cem_73
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir-GüzelYaly

MesajTarih: 19.03.2005 - 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben izmir agora da görmüştüm hemde bayaa büyücek bişi.. satılmadıysa bakarım bir ara sana ne zaman lazım
www.cem73.com
Başa dön
Cem_73 Çevrimdışı Cem_73 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
beaver
Üye
Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 19.03.2005 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sadece Yamaha ve Honda'nın kros tipleri var. Ben de çok aradım, yalnızca Action Man'in KTM'ye benzer renkte bir minyatür motokrosu var.(Toys r us)
Başa dön
beaver Çevrimdışı beaver Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Steady
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 19.03.2005 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok acil değil..çünkü alınca süsleip püsleyip vereceğim..yani doğum günü vs gibi kısıtlı bir zamanda değil..Ben Muğla'dayım ya burda hiçbirşey yok..Bodrum'da da keza..eğer yolunuz düşerse bir göz atıp fiyatını falan haber verirseniz çok sevinirim..sağolun ya...
Başa dön
Steady Çevrimdışı Steady Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bazarov
Üye
Üye

Nereden: marmaris

MesajTarih: 26.03.2005 - 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Steady pazaryerim.com da motosiklet modelleri var ancak ktm bulamadım. istersen bir bak.
0532 5827119
Başa dön
bazarov Çevrimdışı bazarov Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
taurina
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir - karsiyaka

MesajTarih: 26.03.2005 - 20:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izmir carefour da bi mağzada sanki benimde gözüme çarptı öyle bişiler yolum düşerse bakarım
Steady
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 28.03.2005 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar sağolun ya..ilginiz için teşekkür ederim... Çok gülüyorum
Başa dön
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 28.03.2005 - 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşım bizim evde dolu...avuç içi kadar olanından tut da bir karış olanına kadar. Tozunu almaktan bıktım zaten ama hepsi benim oğlanla eşimin. KTM 250 kros var bir tane İzmir kipadan almıştık. Bakalım varsa postalarız.
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Steady
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 29.03.2005 - 16:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok teşekkür ederim..umarım gözünüze çarpar..zahmet vermiş olacam ama müthiş bir hediye olur..tam bir ktm hastası..yeni bi 450lik aldı 2.el şimdi..tepesinden inmiyo..
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.37 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal