Tarih: 23.03.2005 - 14:31 Mesaj konusu: Ghostrider 3 Goes Crazy in Europa
arkadaşlar serinin üçüncüsü. bilgisayarımdan paylaşım vericektim ama burda gecelik güç kesilimi yapıyorlar. üniv. in bilgisayarı. Bitcomet dye bir program var. çok çabuk indiriyor videoları. programı kurduktan sonra download ettiğiniz videonun dosyasını bitcomet programı ile çalıştırın. download başlayacaktır. iyi seyirler...
program download linki:http://download.bitcomet.com/bitcomet/bitcomet.exe
Tarih: 23.03.2005 - 16:51 Mesaj konusu:
slm
anlatın bakalım arkadaşlar yaaa bu ghostrider nası bi adammış motorla ne tür hareketler yapıyoooo çook met ediyolar bu herifi özelliği neymiş
(bana bi ghostrider3 cd si aldıracaksınız haaa)
slm
herkesin yaptığından daha değişik hareketlermi yapıyoomuuş valla merak ettim şimdi .... yoksa bu adam herkesten hızlımı......(bi çoook avrupa cd leri seyrettim hiç bunun gibi met edilenini duymadım
Ardarda 2 mesaj birleştirildi. (ps.:Lütfen eklemek istediklerimizi sağ üst köşedeki "EDIT" e basarak ekleyelim.Ard arda yeni mesaj göndermeyelim..Teşekkürler)---eidyllion---
Kayıt: Feb 02, 2005 Mesajlar: 358 Nereden: Antalya, Balikesir
Tarih: 23.03.2005 - 19:18 Mesaj konusu:
Ghostrider artık bu işi profesyonelliğe döken biri.. Motoru yemiş tüm çıkarmış..
Trafikte olur olmaz şeyler yapıp, izlerken adrenalin salgılatan biri. Bunun yanında trafik polisleriyle falan dalga geçmesi de cabası.. Gösteriş esnasında birden fazla kamera işin içine giriyor ve görüntüler oldukça da kaliteli.. Kim olduğu ne yaptığı bilinmiyor.. Çeşit çeşit envai araçlara binip trafikte geziniyor. (Bkz: ghostrider 2 kar arabası ile yaptığı şeyler)..
Ama genel motoru simsiyah plakasız bir GSXR 1000..
Avrupa'nın kaymak gibi yollarında 300 km/h ile 30 dk gidebilen biri.. (GR3)
500 hp hayabusayla 300 km/h ile tek teker yapan biri..(GR 2)
İzlemenizi tavsiye ederim.. Ama üçünü de sırasıyla izlerseniz daha faydalı olacaktır.. Ama yer yer motosikletin arabalardan 16 kat daha fazla tehlikeli olduğu ve bu yapılan hareketleri denememezi belirten yazılar var.. _________________ emre gokcen
07.04.1980
suuuuuzuuuuukiiiiii
görünmez adamym.. kimsenin bana bakmady?y zamanlarda...
sitesinden torrenti indirip çalıştırıyorsun.. Çıkan pencereye Ok diyorsun..
ADSL bağlantı olması tercihtir. Dial Modem le bir kaç hafta uğraşıp yüklüce bir tel faturası verirsiniz.
Boyutu yanlış hatırlamıyorsam 1,5 GB falan olması lazım..
Gerekli kodeclerin yüklü olması lazım.. Eğer yüklü değilse çok uğraşmadan google dan K-lite Codec Pack yüklerlerse sorunsuz bir görsel şölen başladı demektir.
Div-x olan bu videoyu ben DVD player da izlenecek duruma getirdim.. _________________ emre gokcen
07.04.1980
suuuuuzuuuuukiiiiii
görünmez adamym.. kimsenin bana bakmady?y zamanlarda...
Tarih: 01.05.2005 - 17:06 Mesaj konusu:
lvnt_ip sorun ne ? codec falan mı yok. google dan divx codec die aratıp codec yüklemen lazım bulamassan ben sana link gönderirim. _________________ ->> | $ehiriçinde Yava$ , Otobanda Sava$ |
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız