Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Hayabusa X1 & YZF R1

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Hayabusa X1 & YZF R1

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
uYuSs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.03.2005 - 09:55    Mesaj konusu: Hayabusa X1 & YZF R1 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Maket koleksiyonumdan son iki parça. 2 günde bir tane yapıp bitiriyorum. Motora binmek dışında motora hevesi olan herkese şiddetle tavsiye ederim. Hem çok keyifli hemde çok iyi duruyorlar. Birde R1'de olduğu gibi kendi renk kombinasyonunuzu da yapabiliyorsunuz ;-) Nasıl makinalar Gülümsüyorum

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
happyman13
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara- Bandyrma

MesajTarih: 24.03.2005 - 10:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerine sağlık çok güzel olmuşlar Gülümsüyorum
happyman_13@hotmail.com
Başa dön
happyman13 Çevrimdışı happyman13 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
greenstorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otoban

MesajTarih: 24.03.2005 - 10:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum harika olmuş,nerden alıcaz bunları nerde satılır,valla heveslendim şimdi Gülümsüyorum...
Başa dön
greenstorm Çevrimdışı greenstorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
FazerMan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 24.03.2005 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bunları Türkiye de bulmak mümkünmü.Dışardan getiriyosan nasıl getirebiliriz kac para

------www.fazertr.org---------
Başa dön
FazerMan Çevrimdışı FazerMan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
uYuSs
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.03.2005 - 17:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alacaksanız bana pm atın ben getirtirim. TR'de satan yerler vardır illaki. Benim hostes arkadaşım var o getiriyor. Her gidişinde söylüyorum sefer dönüşü teslim ediyor. TR'de satan yerleri bulup bakmak gerekiyor. Ortalama 40 euro ile 100 euro arasında değişiyor alacağınız modele bağlı.

Hayabusa x1 53 euro hayabusa 89 euro r1 68 euro kawasaki zx12r 89 euro, daha küçük yada farklı modeller de var onlardan da alabilirsiniz. 40 euroya bile var. Diğer modellerin de fiyat listesi vardı evden bakar söylerim.

Bunun dışında özel maket boyası var 15 euro (R1 deki kawasaki yeşili) birde 6 euro ya zamk alacaksınız. Maket bıçağı ve cımbız (cok ince uclu) olması gerekiyor. Biraz da zaman harcamanız gerek.
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.03.2005 - 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu arada r1'in boyutu 1/1 çektim. Tam olarak boyutu bu kadar.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: batyKKent

MesajTarih: 24.03.2005 - 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi bunlar yalnızca maket mi yoksa rc model mi?
Başa dön
Mr-Metal Çevrimdışı Mr-Metal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ninjazx10r
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 24.03.2005 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Her Zaman , Her yerde zx12r Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
ninjazx10r Çevrimdışı ninjazx10r Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ninja
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _42_ KONYA_42

MesajTarih: 24.03.2005 - 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm
dostum aynen kafalarımız bir senle bende haya -zx12-yama-......... maketleri vaar kendim sanki onları modifiye ediyorum acayip zevkli herkese tavsiye ederim abi Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
__Efsane _KaWaSaKi__
Başa dön
ninja Çevrimdışı ninja Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Ashcarova
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 24.03.2005 - 22:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eline saglik, cok guzeller.

Ancak yeşil renk deyince benim aklıma Kawasaki'den başkası gelmiyor.
Başa dön
Ashcarova Çevrimdışı Ashcarova Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NeBu_La
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA/BATIKENT

MesajTarih: 24.03.2005 - 23:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla benzini koy marşa bas üstüne bin git..gerçek gibi duruyorlar aynen...
(DİP NOT:Bu arada bilgisayarın kasası benimkinden çok pratik vida fln uğraşmadan kapağı açip kapatıyosun.. Dil çıkarıyorum )
erbatur
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BERGAMA

MesajTarih: 24.03.2005 - 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

e güzel
Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
erbatur Çevrimdışı erbatur Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal