Maket koleksiyonumdan son iki parça. 2 günde bir tane yapıp bitiriyorum. Motora binmek dışında motora hevesi olan herkese şiddetle tavsiye ederim. Hem çok keyifli hemde çok iyi duruyorlar. Birde R1'de olduğu gibi kendi renk kombinasyonunuzu da yapabiliyorsunuz ;-) Nasıl makinalar _________________
Bunları Türkiye de bulmak mümkünmü.Dışardan getiriyosan nasıl getirebiliriz kac para _________________ YAMAHA FZ6 FAZER '04
...:::FAZER'IM BENIM CANIM CIGERIM:::...
Tarih: 24.03.2005 - 17:22 Mesaj konusu:
Alacaksanız bana pm atın ben getirtirim. TR'de satan yerler vardır illaki. Benim hostes arkadaşım var o getiriyor. Her gidişinde söylüyorum sefer dönüşü teslim ediyor. TR'de satan yerleri bulup bakmak gerekiyor. Ortalama 40 euro ile 100 euro arasında değişiyor alacağınız modele bağlı.
Hayabusa x1 53 euro hayabusa 89 euro r1 68 euro kawasaki zx12r 89 euro, daha küçük yada farklı modeller de var onlardan da alabilirsiniz. 40 euroya bile var. Diğer modellerin de fiyat listesi vardı evden bakar söylerim.
Bunun dışında özel maket boyası var 15 euro (R1 deki kawasaki yeşili) birde 6 euro ya zamk alacaksınız. Maket bıçağı ve cımbız (cok ince uclu) olması gerekiyor. Biraz da zaman harcamanız gerek. _________________
Ancak yeşil renk deyince benim aklıma Kawasaki'den başkası gelmiyor. _________________ ************ C A R P E D I E M ***************
Herkes ölür ama herkes gercekten yasayamaz...
>>>>>>>>>>>> 2007 CBR 600RR >>>>>>
valla benzini koy marşa bas üstüne bin git..gerçek gibi duruyorlar aynen...
(DİP NOT:Bu arada bilgisayarın kasası benimkinden çok pratik vida fln uğraşmadan kapağı açip kapatıyosun.. ) _________________ HAYAT D?N?P ARKANA BAKACAK KADAR UZUN DE?YLDYR
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız