Arkadaslar bir kac gün önce sicak olunca dayanamadim daha motorum tam bitmeden ciktim disari biraz gazlayip garaja geldim ve resmi cektim..
Buyrun ....
Buradada arkasini degistirmeye basladigim zaman...
Degisince su hale getirdim arkasini...
_________________ Avlama, öldüremezsin!!!! GSX-R 1000
Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 547 Nereden: Ystanbul (kadyköy)
Tarih: 27.03.2005 - 15:11 Mesaj konusu:
abicim tebrikler yani kız gibi bakmışsın motora imrendim . bende kapalı garaj istiyorum yaaa _________________ Suzuki BURGMAN 400 RS
Reha SALGIN
B rh +
0532 617 13 24
Baytarcim bu daha kirli hali !! Bitsin isim komple makine ile cila atacam gözümü güneste kör eder galiba :-D Önünde iki tane ince 65mm mercekli lamba takiyorum .....Ama önü daha bitmedi ...bitince resimleri eklerim ..
@karacoban kardesim
Yolla yazi buraya cabuk ol ama sabirsizlaniyorum yaa..
Garaj tabiki sahane bir sey ,rahat rahat isimi görüyorum ...Evin telefonuda yanimda aciktimmi hanima bir tel hemen geliyor yemekler asagi öfff ne sansliyim yaa..
_________________ Avlama, öldüremezsin!!!! GSX-R 1000
Kayıt: May 23, 2004 Mesajlar: 333 Nereden: ...::__TEKIRDAG__::...
Tarih: 27.03.2005 - 18:16 Mesaj konusu:
Abi harika yaa, lastikler diablo supercorsa sc2 herhalde benim rr' da aynısı varda.. Çok ii yol tutuyor, viraja yatıyor, wheelie, stoppie yapıyor-muş :-| Ama üstündeki (kullanan) aynısı değil.. _________________ Murat PEHLIVANOGLU
GSX1300R Hayabusa 07
- THE POWER OF EVOLUTION -
Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 547 Nereden: Ystanbul (kadyköy)
Tarih: 27.03.2005 - 20:51 Mesaj konusu:
sino, abicim adres neydi alim cilaları gelim beraber temizlik yapalım. bak söz pastada getiririm sana _________________ Suzuki BURGMAN 400 RS
Reha SALGIN
B rh +
0532 617 13 24
sino abii ben bursadan kestane şekeri getirim sana beraber parlatalım _________________ Bana hayaty iki ?ey sevdirir;A?K ve MOTOSYKLET ... A?kym için canymy bile veririm...ama motosikletim için a?kymy da feda ederim!!!
Abi maaşallah çok harika yaa, motorun arkasını resim yavaş yavaş açılırken köpek balığına benzettim
@mikrop
O yönden hic bakmamistim ama hakikaten benziyor köpek baligina
Alıntı:
Abi harika yaa, lastikler diablo supercorsa sc2 herhalde benim rr' da aynısı varda
@mupe
Lastikler diablo degil sadece supercorsa!! Cok sahane lastikler ..Tavsiye ederim..
Alıntı:
Bunda benimki, sinonunki ile ayni marka bende onde supersoft arkada soft kullaniyorum.
@yturan
cok güzel yamancim resim ..Son piste ciktigindaki resimler herhalde benimkisi 1 saat sokakta yaptigim bu kadar oldu ,havada 15 derece oldugu icin dikkatli olmam lazimdi yoksa langirt gidersin ...
Alıntı:
sino, abicim adres neydi alim cilaları gelim beraber temizlik yapalım. bak söz pastada getiririm sana
@baytar
Ohh ne güzel olurdu hem lal laklardik ama ben coooooookk uzaklardayim simdi ... ;-)
Alıntı:
sino abii ben bursadan kestane şekeri getirim sana beraber parlatalım
@ALPASLAN16
Hadi atla gel beraber patlatalim kestane sekerini :-D
Alıntı:
Sino abi senin akrapovic egzoza nooldu yav?
@intimidator
Akrapovici yaklasik 1,5 yil kullandiktan sonra aldigimin üstüne 40 € daha fazlasina hemen sattim !! Ama yeni alacagim yine ....Ben akrapovicten hic sasmam .... _________________ Avlama, öldüremezsin!!!! GSX-R 1000
Kayıt: May 14, 2004 Mesajlar: 860 Nereden: Orlando-FL (Bafrali)
Tarih: 28.03.2005 - 05:39 Mesaj konusu:
Sino, haklisin Bu lastikleri pistte yaptim boyle, sanirim disarda trafige, halka acik yerlede senin kadar cesaretim yok , Ben ancak piste cikinca kurt adam maskemi takabiliyorum diger zamanlarda oldukca uysalim, birisi yanima gelipte rahatimi bozmadigi muddetce ;-) _________________ www.thecyclepro.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız