Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Pistlerde Bizim Motorcularmı Daha Hızlı?Yoksa Yabancılarmı?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Pistlerde Bizim Motorcularmı Daha Hızlı?Yoksa Yabancılarmı?

Pistlerde Bizim Motorcularmı Daha Hızlı?Yoksa Yabancılarmı?
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
StreetTerrorist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Dikmen-B.Kent/ANKARA

MesajTarih: 28.03.2005 - 05:00    Mesaj konusu: Pistlerde Bizim Motorcularmı Daha Hızlı?Yoksa Yabancılarmı? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çoğu zaman TV den yarışları seyrediyorum ve hep düşünüyorum bu adamlar pistte kaç km hıza çıkıyo...Hızlarını matematiksel olarak bilmiyorum ama görsel olarak çok hızlı gittiklerini anlayabiliyorum.Yani izlerken bir nevide olsa o heyecanı adrenalini alabiliyorum. Ama nedendir bilmem bizim ülkemizde yapılan speed yarışlarını izlerken (kısada olsa) nerdeyse hiç zevk almıyorum Üzgünüm Bizimkiler ne hız yapıyo ne şov yapı yani sanki yarış değilde uygun adımda yürüyolarmış gibi geliyo bana.Merak ediyorum bizim yarışçılarımız pistlerde ne hıza ulaşıyo yada şöyle söyliyeyim en fazla hızı hangi yarışçımız nezaman nerde gördü?

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Karacoban
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Australia

MesajTarih: 28.03.2005 - 05:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eyer ingilizcen varsa bak bu forumu izle Avustralyadaki drag yarislari hakkinda cok bilgiler var :md:

www.dragmania.com.au
Başa dön
Karacoban Çevrimdışı Karacoban Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
StreetTerrorist
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.03.2005 - 05:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi malesef ingilizcem yok da hangi foruma bakıyım?
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.03.2005 - 05:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ADI: Troy McLean
NIKI: Troy
DOGUM TARIHI: 18th April 1973
YERI: Brisbane, QLD
YASADIGI SEHIR: Brisbane, QLD
MESLEGI: Profesyonel drag yariscisi ve motosiklet mekanigi
Class: Top Bike
YARIS SAYISI: 2916
YARISLARDA KULLANDIGI MOTOR: Nitro Harley
MOTOR: 172 c.i. Overkill
EN HIZLI ZAMANI: 6.72 seconds
EN HIZLI MPH: 206 MPH

Senin icin tercume ettim ve bazi seyleri sildim gereksiz bilgiler diye saygilar
Başa dön
Karacoban Çevrimdışı Karacoban Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Karacoban
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.03.2005 - 05:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.dragmania.com.au/media/movies/march12/eliminations/final-comp-bike.mpg
Al sana birde filim :md:
Başa dön
StreetTerrorist
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.03.2005 - 06:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Karacoban abi çok saol ya Bravo bukadar ilgilenmen çok güzel ya teşekkür ediyorum...Bana bide ankarada bi motorcunun yanında bi iş bulsanda mekaniği öğrensem iyi olur.Ha bu arada msn varsa verirmisin
saygılar

En son StreetTerrorist tarafından 28.03.2005 - 07:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
StreetTerrorist Çevrimdışı StreetTerrorist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Karacoban
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.03.2005 - 06:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahmetsaner@hotmail.com kardesim bak seni birisiyle tamistirayim o Ankarada motorlerle ugrasiyor o sana yardimci olur bana bir email atarsan sana bilgilerini veririm.
Başa dön
ninja
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _42_ KONYA_42

MesajTarih: 15.04.2005 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm
valla motor cambazlığın da çoooook iii ler ama galiba yarışlardada ii ler tabi şuda var adamlar drag için acayip makinalar yapıyolaar bizim burda pek ole bişii yook ama genede biz çoook ii yiz
__Efsane _KaWaSaKi__
Başa dön
ninja Çevrimdışı ninja Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hondateam
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: düşler ülkesinden

MesajTarih: 15.04.2005 - 15:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bence dalga geçmemek lazım bizim maddi imkanlarla bunlar bile mucize ............
Başa dön
hondateam Çevrimdışı hondateam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Cem_73
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir-GüzelYaly

MesajTarih: 15.04.2005 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TR de hız yapmak için pist anca yeni inşaa ediliyor..KURTKÖY OTODROM
ama mevcut pistlerde max çıkabildiğin hız 235-240.. o da start finiş..
ayrıca hondateam, dediği gibi TR de bu imkanlarla bunları yapabiliyorsak helal olsun gene de bize..
Cevap açık ve net değil mi..?
ama gel ve izle bizleri sizler çoğaldıkça bu sporda biraz daha büyür ve olması gereken yere ulaşır..
www.cem73.com
Başa dön
Cem_73 Çevrimdışı Cem_73 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
StreetTerrorist
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.04.2005 - 04:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ninja demiş ki:
slm
valla motor cambazlığın da çoooook iii ler ama galiba yarışlardada ii ler tabi şuda var adamlar drag için acayip makinalar yapıyolaar bizim burda pek ole bişii yook ama genede biz çoook ii yiz

Dediğin gibi adamlar cambazlıkta çoooooook iyi değil daha da ötesi aşmışlar olayı.Bizdede böyle olaylar olsa ne iyi olurr ya .Geçenlerde bi video izledim adam motor giderken zıplayıp direksiyonun üstüne oturuyo ve sonrada direksiyonu bırakıp kendi etrafında dönmeye başlıyo bu arada motor hala gitmeye devam ediyo.Hayret ettim ya.Bunlar işi bilmenin yanı sıra sapıtmışlar Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 16.04.2005 - 06:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ferrari ile bizim Tofaş lar aynı hızda gider mi?
İşte senin sordugunda buna benzemiş..
MotoGP de yarışan motorların 1 tanesinin maliyeti bizim pistte yarışan 20 motordan daha pahalıdır...
Ayrıca bizim İzmir ve Körfez pistlerimizde en uzun düzlük göze alındıgında bizim çocukların yavaş gitmesi gayet normal...
Bu arada MotoGP de yarışan pilotlar bu dünyadan degil,o adamların hepsi benim tabirimle seçilmiş insanlar Çok gülüyorum
Çok üst seviye pilotlar ve bir o kadarda profosyonel ler..
Bizim burda yarışan arkadaşlarımız malesefki bir lastik almak için kapı kapı gezip sponsor ararken,diğer yanda milyon dolarlık sponsorlar var...
Kısa ve öz: Bu karşılaştırma hiçde adil degil..Ve çok fantastik...
Biz daha çok güreş sporunda iyiyiz Çok gülüyorum

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
stappen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Besiktas / Istanbul-Norfolk / Virginia / ABD

MesajTarih: 16.04.2005 - 07:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Biz daha çok güreş sporunda iyiyiz

bide halter de biz iyiyiz ..hehee Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum :-D
stappen Çevrimdışı stappen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
StreetTerrorist
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.04.2005 - 08:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_R1, abi benim asıl sormak istediğimde buydu Çok gülüyorum bizim güreşçilermi daha güçlü yoksa yabancı motorcularmı hızlı Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 19.04.2005 - 07:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

I own the site all those movies come from, what language is this and does anyone know english so I can translate?

Cheers Dil çıkarıyorum
Başa dön
dragmania Çevrimdışı dragmania Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal