Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - HAVA FİLİTRESİ KONUSUNDA

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

HAVA FİLİTRESİ KONUSUNDA

HAVA FİLİTRESİ KONUSUNDA

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
delimengi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul kadyköy

MesajTarih: 08.04.2005 - 00:17    Mesaj konusu: HAVA FİLİTRESİ KONUSUNDA Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

as

En son delimengi tarafından 21.05.2005 - 17:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
delimengi Çevrimdışı delimengi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
PHAETONW12
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.04.2005 - 00:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben yine tekrarlıyorum abicim,keşke delimenginin izmir şubesi açılsa Dil çıkarıyorum
delimengi, dostum mükemmel bilgi,yanlız merak ettiğim bir şey var;bu filitrenin geçirgenliği orjinaliyle aynımı?veya başka bir deyişle motorun çekişine veya ömrüne etkisi(olumlu-olumsuz)ne olur? Göz kırpıyorum
bunları da sanırım kullandıktan sonra yazarsın.ellerine sağlık Dil çıkarıyorum
PHAETONW12 Çevrimdışı PHAETONW12 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
TekiLay
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Izmir / Balçova

MesajTarih: 08.04.2005 - 00:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

delimengi, eline sağlık emek vermiş, çok iyi hazırlamış, paylaşmışsın, Teşekkürler...
Artık hava filitresine o kadar para bayılmaya gerek kalmayacak...

4 Milyon ve biraz el becerisi...
İşte sana hava filitresi....

Benim scooter için de uygulanabilir değil mi bu?

TekiL`ay` ~\ Ümit KAPLAN \ O Rh(+)
Başa dön
TekiLay Çevrimdışı TekiLay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MehmetAlp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.04.2005 - 00:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bunlar güzel tavsiyeler ama bence orjinalinden şaşmamak lazım. Aynı geçirgenliği yakalamak mümkün değil bence. Motor Ömrünü ne derece etkiler oda ayrı bir konu..
Başa dön
MehmetAlp Çevrimdışı MehmetAlp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cankat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bakirköy

MesajTarih: 08.04.2005 - 00:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

peki hangi tarz motorlarda bu işlemi uygulayabiliriz. hepsine olur mu?
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 08.04.2005 - 01:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

delimengi kardeşim,
yine becerini konuşturmuşsun Dil çıkarıyorum
:alkış :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış

Başa dön
S.F.E.N.K.S Çevrimdışı S.F.E.N.K.S Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
valentino_rossi11
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 08.05.2005 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiçbir fark oılmayacağına eminim ,54 ytl ye hava filtresimi olurmuş heralde saf oksijen gönderiyor yada bizim bilmediğimiz bişeyler yapıyor, ah uyanık honda ah senden daha uyanıklarıda var,BRAVO MENGİ BRAVO HELAL OLSUN BE KUTLUYORUM SENİ
Başa dön
valentino_rossi11 Çevrimdışı valentino_rossi11 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_freedom_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Tekirda?

MesajTarih: 08.05.2005 - 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

delimengi, ellerine sağlık abi...konuşturmuşsun sanatını yine Dil çıkarıyorum bende kanunim e deneyeyım bakayım hatta nasıl bişeydir hiç görmedim bi açıp bakayım nedir ne değildir...işallah böyle bir sistemdir.. tebrikler... Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

KANUNY 150C
ÖZGÜR TA?
Başa dön
_freedom_ Çevrimdışı _freedom_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mikrop
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.05.2005 - 11:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi yağ filtresi için ne düşünüyorsun? Çok gülüyorum
Eline sağlık başka ne diyeyim Dil çıkarıyorum
Başa dön
mikrop Çevrimdışı mikrop Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 08.05.2005 - 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

54 ytl ye hava filtresimi olurmuş heralde saf oksijen gönderiyor yada bizim bilmediğimiz bişeyler yapıyor, ah uyanık honda ah senden daha uyanıklarıda var,BRAVO MENGİ BRAVO HELAL OLSUN BE KUTLUYORUM SENİ
valentino_rossi11, Sanki içimden geçenleri okumuş, yazmışsınız... Aynen katılıyorum Dil çıkarıyorum
Alıntı:

Bunlar güzel tavsiyeler ama bence orjinalinden şaşmamak lazım. Aynı geçirgenliği yakalamak mümkün değil bence. Motor Ömrünü ne derece etkiler oda ayrı bir konu..

Sonuçta bir hava filitresinden bahsediyoruz arkadaşım. Eski filtre örnek olarak götürülüp, aynı yoğunlukta bir filtre alınabilir. Burada amaç silindirin içine girebilecek toz ve benzeri partiküllere engel olmaktır. Siz orijinal alsanız dahi, tozlu bir ortamdan bir kez geçtiğinizde zaten bütün orijinallik bitecektir.
Alıntı:

peki hangi tarz motorlarda bu işlemi uygulayabiliriz. hepsine olur mu?

Evet, bence hepsine olur! Filtre çerçevesinin (kutusunun/kabının) değiştirme işlemine uygun yapıda olması tercih sebebi olabilir. Ama yine de bence biraz becerikli biri ufak ilavelerle her şekilde bu değişimi yapabilir.

delimengi, arkadaşım seni bir kez daha AYAKTA ALKIŞLIYORUM!
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
NIKSARLI
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.05.2005 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AHBE KARDEŞİM YİNE CAZİP CUZİP FİKİRLERİNLE MİLLETİ UYYANDIRIYORSUN GENEDE ÖNERİLERİNE DEVAM DOSTUM
Başa dön
NIKSARLI Çevrimdışı NIKSARLI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal