ben yine tekrarlıyorum abicim,keşke delimenginin izmir şubesi açılsa delimengi, dostum mükemmel bilgi,yanlız merak ettiğim bir şey var;bu filitrenin geçirgenliği orjinaliyle aynımı?veya başka bir deyişle motorun çekişine veya ömrüne etkisi(olumlu-olumsuz)ne olur?
bunları da sanırım kullandıktan sonra yazarsın.ellerine sağlık _________________ SEVYLMEK YSTYYORSAN ÖNCE SEVMEYY BYLECEKSYN,
UÇMAYI SEVYYORSAN ,DÜ?MEYY DE BYLECEKSYN,KORKARAK YA?IYORSAN YANLIZCA HAYATI SEYREDERSYN...(NYETZSCHE)
Kayıt: Feb 06, 2005 Mesajlar: 287 Nereden: Izmir / Balçova
Tarih: 08.04.2005 - 00:34 Mesaj konusu:
delimengi, eline sağlık emek vermiş, çok iyi hazırlamış, paylaşmışsın, Teşekkürler...
Artık hava filitresine o kadar para bayılmaya gerek kalmayacak...
4 Milyon ve biraz el becerisi...
İşte sana hava filitresi....
Benim scooter için de uygulanabilir değil mi bu? _________________ Öğrenmenin En Güzel Yanı ; Bilgileri Paylaşmaktyr !..
Motor; Ayağını yerden kesen en iyi arkadaştır!..
Tarih: 08.04.2005 - 00:34 Mesaj konusu:
Bunlar güzel tavsiyeler ama bence orjinalinden şaşmamak lazım. Aynı geçirgenliği yakalamak mümkün değil bence. Motor Ömrünü ne derece etkiler oda ayrı bir konu..
hiçbir fark oılmayacağına eminim ,54 ytl ye hava filtresimi olurmuş heralde saf oksijen gönderiyor yada bizim bilmediğimiz bişeyler yapıyor, ah uyanık honda ah senden daha uyanıklarıda var,BRAVO MENGİ BRAVO HELAL OLSUN BE KUTLUYORUM SENİ
Tarih: 08.05.2005 - 11:26 Mesaj konusu:
delimengi, ellerine sağlık abi...konuşturmuşsun sanatını yine bende kanunim e deneyeyım bakayım hatta nasıl bişeydir hiç görmedim bi açıp bakayım nedir ne değildir...işallah böyle bir sistemdir.. tebrikler... _________________ Hep rüzgary yüzünde hisset ki yumuruk yedi?inde kyymetini anlayasyn...
Tarih: 08.05.2005 - 11:45 Mesaj konusu:
Alıntı:
54 ytl ye hava filtresimi olurmuş heralde saf oksijen gönderiyor yada bizim bilmediğimiz bişeyler yapıyor, ah uyanık honda ah senden daha uyanıklarıda var,BRAVO MENGİ BRAVO HELAL OLSUN BE KUTLUYORUM SENİ
valentino_rossi11, Sanki içimden geçenleri okumuş, yazmışsınız... Aynen katılıyorum
Alıntı:
Bunlar güzel tavsiyeler ama bence orjinalinden şaşmamak lazım. Aynı geçirgenliği yakalamak mümkün değil bence. Motor Ömrünü ne derece etkiler oda ayrı bir konu..
Sonuçta bir hava filitresinden bahsediyoruz arkadaşım. Eski filtre örnek olarak götürülüp, aynı yoğunlukta bir filtre alınabilir. Burada amaç silindirin içine girebilecek toz ve benzeri partiküllere engel olmaktır. Siz orijinal alsanız dahi, tozlu bir ortamdan bir kez geçtiğinizde zaten bütün orijinallik bitecektir.
Alıntı:
peki hangi tarz motorlarda bu işlemi uygulayabiliriz. hepsine olur mu?
Evet, bence hepsine olur! Filtre çerçevesinin (kutusunun/kabının) değiştirme işlemine uygun yapıda olması tercih sebebi olabilir. Ama yine de bence biraz becerikli biri ufak ilavelerle her şekilde bu değişimi yapabilir.
delimengi, arkadaşım seni bir kez daha AYAKTA ALKIŞLIYORUM! _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız