Tarih: 12.04.2005 - 19:40 Mesaj konusu: Balkan Motocross Şampiyonası
Değerli MD üyeleri,
17 Nisan 2005 Pazar günü Hazerfen havaalanında Balkan Motocross
Şampiyonası yapılacaktır. Ülkemi bu organizasyonda temsil edecek
olmanın heyecanını yaşıyorum. Balkan ülkelerinin en iyi motocross
yarışçılarının katıldığı bu organizasyonda 125 cc.'de ben Şakir
ŞENKALAYCI ve 250 cc.'de Sn.Burak ÖZEL ile beraber ülkemizi temsil
edeceğiz. Bu organizasyonda Md üyelerinide aramızda görmekten büyük
mutluluk duyacağım. Saygılarımla. _________________ ?akir ?enkalaycy
moto-x motosiklet servis
www.sakirsenkalayci.com
212 276 98 78
Tarih: 12.04.2005 - 20:11 Mesaj konusu:
selam şakir ben hakan (doğalgazcı) pazar günü butün arkadaşlar orada olacagız .senin yeni bir başarına tanık olmak için.BAŞARILAR. _________________ honda team
ayypoldu ama
gsxr-600 gene ayıp oldu ama r6 kırmızı beyazından
www.dogalgazciniz.com
Tarih: 12.04.2005 - 23:00 Mesaj konusu:
Başarılar dilerim. Pazar günü kaçarmı yaa. Ayrıca geçtiğimiz pazar günü yapılan Türkiye motocross 1.ayağı hazerfen pistinde hem 125 cc hemde tmf kupası denen genel klasman grubunda aldığın 1.'likten dolayı seni kutluyorum . İnşallah bu haftada seni zehir gibi görürüz. Kazasız belasız başarılı bir yarış geçirmen dileği ile... _________________ Kirkor ERMENEKYAN
Bostancı-İSTANBUL
Harley Davidson Sportster 1200 Custom
Kayıt: Dec 08, 2004 Mesajlar: 889 Nereden: istanbul/kadikoy/acibadem
Tarih: 12.04.2005 - 23:11 Mesaj konusu:
off ya ozaman antyalyada olcam gelemicem
dostum hayalimi gerceklestiriosun umarım bende senin gibi yarısırım ilerde
sana basarılar hadi dalgalandırın bayrağımızı 1. lik kursusunde _________________ Yerli Metal Gruplarina Sahip Cik
mysapace.com/erenarslan
www.avicon.com.tr
şakir şenkalaycı ve burak özel arkadaşlarımıza başarılar dilerim bu yarış kaçmaz izlemek bile heyecan verici pazar günü ordayım _________________ Bana hayaty iki ?ey sevdirir;A?K ve MOTOSYKLET ... A?kym için canymy bile veririm...ama motosikletim için a?kymy da feda ederim!!!
Kayıt: Dec 24, 2004 Mesajlar: 530 Nereden: Amersfoort/Hollanda/Izmir (Sogukkuyu 35½)
Tarih: 13.04.2005 - 00:06 Mesaj konusu:
sakirsenkalayci, basarilar dilerim ikinizede.... _________________ It's not the destination that counts, but the journey to get there.....
HONDA MAGNA VF750C
Tarih: 13.04.2005 - 10:29 Mesaj konusu:
ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğinden hiç süphem yok kendin gibi yarış yeter _________________ motora bindiğim için farklı değilim, farklı olduğum için biniyorum.
Sakir abi mutlaka sampiyonayı izlemeye gelecegim.Ayrıca actıgın bu topic sayesinde bir sikayetimi dile getireyim.İstanbulda olan drag yarıslarından ve diger aktivitelerden cok zor haberimiz oluyor.Mesela gectiğimiz haftasonu yine Hazarfende yarıs varmış.Ama ben ne sitede ne de basında hiç bununla ilgili bir haber görmedim.Ne zaman ki yarıslar bitiyor,ondan sonra haberimiz oluyor.Motorsiklet kültürünü yaymak ve bu alanda yeni sporcular yetişmesine vesile olmak için ,bu projelerle ilgilenen arkadasların reklam konusuna biraz daha önem vermeleri gerektigini düsünüyorum.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız