Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Balkan Motocross Şampiyonası

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Balkan Motocross Şampiyonası

Balkan Motocross Şampiyonası
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
sakirsenkalayci
Üye
Üye

MesajTarih: 12.04.2005 - 19:40    Mesaj konusu: Balkan Motocross Şampiyonası Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Değerli MD üyeleri,

17 Nisan 2005 Pazar günü Hazerfen havaalanında Balkan Motocross
Şampiyonası yapılacaktır. Ülkemi bu organizasyonda temsil edecek
olmanın heyecanını yaşıyorum. Balkan ülkelerinin en iyi motocross
yarışçılarının katıldığı bu organizasyonda 125 cc.'de ben Şakir
ŞENKALAYCI ve 250 cc.'de Sn.Burak ÖZEL ile beraber ülkemizi temsil
edeceğiz. Bu organizasyonda Md üyelerinide aramızda görmekten büyük
mutluluk duyacağım. Saygılarımla.
212 276 98 78
Başa dön
sakirsenkalayci Çevrimdışı sakirsenkalayci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
oOoWOLFoOo
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 12.04.2005 - 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başarılar dilerim sevgili kardeşim.muhakkak orada olacagız.
HAKANRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.04.2005 - 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam şakir ben hakan (doğalgazcı) pazar günü butün arkadaşlar orada olacagız .senin yeni bir başarına tanık olmak için.BAŞARILAR. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
www.dogalgazciniz.com
Başa dön
HAKANRR Çevrimdışı HAKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Renegade
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 12.04.2005 - 23:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başarılar dilerim. Pazar günü kaçarmı yaa. Ayrıca geçtiğimiz pazar günü yapılan Türkiye motocross 1.ayağı hazerfen pistinde hem 125 cc hemde tmf kupası denen genel klasman grubunda aldığın 1.'likten dolayı seni kutluyorum . İnşallah bu haftada seni zehir gibi görürüz. Kazasız belasız başarılı bir yarış geçirmen dileği ile...
Başa dön
Renegade Çevrimdışı Renegade Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
wrongdoer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/kadikoy/acibadem

MesajTarih: 12.04.2005 - 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

off ya ozaman antyalyada olcam gelemicem Ağlıyorum
dostum hayalimi gerceklestiriosun umarım bende senin gibi yarısırım ilerde
sana basarılar hadi dalgalandırın bayrağımızı 1. lik kursusunde
Başa dön
wrongdoer Çevrimdışı wrongdoer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
azizoran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 12.04.2005 - 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sakirsenkalayci, Başarılar dileriz belki orada olamıcaz fakat gönlümüz sizinle olacaktır emin olun.
ALPASLAN16
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 12.04.2005 - 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şakir şenkalaycı ve burak özel arkadaşlarımıza başarılar dilerim bu yarış kaçmaz izlemek bile heyecan verici Dil çıkarıyorum pazar günü ordayım

Başa dön
ALPASLAN16 Çevrimdışı ALPASLAN16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Steady
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Bodrum

MesajTarih: 13.04.2005 - 00:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Umarım ikiniz de başarılı olursunuz..ikiniz de iyisiniz ayrı ayrı..haydi iyi şanslar.. Dil çıkarıyorum
Başa dön
Steady Çevrimdışı Steady Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Rustavi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Amersfoort/Hollanda/Izmir (Sogukkuyu 35½)

MesajTarih: 13.04.2005 - 00:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sakirsenkalayci, basarilar dilerim ikinizede.... Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Rustavi Çevrimdışı Rustavi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
RidersOnTheStorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bodrum

MesajTarih: 13.04.2005 - 01:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya pazar günü bodruma gidiyorum biletimi de aldım. Programımı da ona göre yaptım. Bilseydim kesin gelirdim Üzgünüm

Bu konuda MD arkadaşlara büyük iş düşüyor. Giden olursa MUTLAKA fotoları bekliyorum Göz kırpıyorum

Bu arada burağa ve şakire başarılar Dil çıkarıyorum

-------------------------------------------------------------------------------------
Ardarda 2 mesaj birleştirildi. (p.s.: Lütfen eklemek istediklerimizi mesajınızın sağ üst köşesindeki "EDIT" e basarak ekleyelim..Ardarda mesaj göndermeyelim..Teşekkürler..)
WİSHNE
-------------------------------------------------------------------------------------

Karacoban
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Australia

MesajTarih: 13.04.2005 - 03:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sakir sana butun kalbimle basarilar diliyorum kardesim, sana basarili surusler Avustralyadan sana sonsuz destek Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Ahmet SANER
Başa dön
Karacoban Çevrimdışı Karacoban Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
garfieldxxx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 13.04.2005 - 08:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim şakir mutlaka katılımcı olarak yanında olacağız. maslak EMF oto başarılar diler. canım kardeşim. Dil çıkarıyorum
Başa dön
garfieldxxx Çevrimdışı garfieldxxx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
aliihsan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.04.2005 - 10:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğinden hiç süphem yok kendin gibi yarış yeter Dil çıkarıyorum
danyal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Bahçeşehir

MesajTarih: 13.04.2005 - 10:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum başarılar bir aksilik çıkmazsa orda olucaz Dil çıkarıyorum
birde saat'ti belirtirsen mümkünse bu organizasyonu kaçırmak istemeyiz!! Çok gülüyorum
Başa dön
danyal Çevrimdışı danyal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
adige
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 13.04.2005 - 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sakir abi mutlaka sampiyonayı izlemeye gelecegim.Ayrıca actıgın bu topic sayesinde bir sikayetimi dile getireyim.İstanbulda olan drag yarıslarından ve diger aktivitelerden cok zor haberimiz oluyor.Mesela gectiğimiz haftasonu yine Hazarfende yarıs varmış.Ama ben ne sitede ne de basında hiç bununla ilgili bir haber görmedim.Ne zaman ki yarıslar bitiyor,ondan sonra haberimiz oluyor.Motorsiklet kültürünü yaymak ve bu alanda yeni sporcular yetişmesine vesile olmak için ,bu projelerle ilgilenen arkadasların reklam konusuna biraz daha önem vermeleri gerektigini düsünüyorum.
Başa dön
adige Çevrimdışı adige Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal