Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motorturk forum sayfası açıldı!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motorturk forum sayfası açıldı!!

motorturk forum sayfası açıldı!!

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
dakota
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 14.04.2005 - 11:36    Mesaj konusu: motorturk forum sayfası açıldı!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar Faramarz abinin motorturk forum sayfası açıldı!!! www.motorturk.net ziyaret edelim. Bravo

Başa dön
dakota Çevrimdışı dakota Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.04.2005 - 00:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Zaten acık degil miydi ?
aliihsan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.04.2005 - 00:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Zaten acık degil miydi ?

Çok gülüyorum
gti861
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-pendik

MesajTarih: 07.05.2005 - 01:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oo herkes burda...

zaten açık.

sevgiler
gti861 Çevrimdışı gti861 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 07.05.2005 - 01:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet ya zaten açıktı bu forum..sanırım bir hatırlatma olmuş...

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
delimengi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul kadyköy

MesajTarih: 07.05.2005 - 02:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öfkeliyim valla sanki bu işin suyu çıkmaya başladı gibi geliyor bana hayır olan arada faramarz abiye olacak ona yanıcam
Başa dön
delimengi Çevrimdışı delimengi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.05.2005 - 03:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben anlamadığım dikkat ediyorum faramarz konu hakkında konusmuyor bişi yazmıyor, gezi olayında da öyle. ama nedense 2 ci kişler bu konuda duruyorlar yanılıyormuyum.
Başa dön
tamero şimdi Çevrimiçi tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aliihsan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.05.2005 - 10:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aliihsan konuştuğu zamanda tepki alıyor kardeşim :!:
canuni
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/K.çekmece.Kırklareli

MesajTarih: 07.05.2005 - 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Faramarz Polemiğe girmiyor sadece, gerek görmüyor.
aliihsan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.05.2005 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Faramarz Polemiğe girmiyor sadece, gerek görmüyor.

ne tarz bir polemik varda girmiyor açıklarmısın?
gti861
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-pendik

MesajTarih: 07.05.2005 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olay ne yahu?

aliihsan abi bilgi verir misin?
gti861 Çevrimdışı gti861 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
canuni
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/K.çekmece.Kırklareli

MesajTarih: 07.05.2005 - 11:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bana sorarsan polemik yok ama yaratılıyor işte.
Zaten polemik, yaratılmadan önce yoktur.
Sanki biri daha yolda gibi. :-D
delimengi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul kadyköy

MesajTarih: 07.05.2005 - 20:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aliihsan,
Alıntı:

aliihsan konuştuğu zamanda tepki alıyor kardeşim

üzülme takdir de alıyor bilmiyorsan da haberin olsun diye söylüyorum Göz kırpıyorum

canuni,
Alıntı:

Bana sorarsan polemik yok ama yaratılıyor işte.
Zaten polemik, yaratılmadan önce yoktur.
Sanki biri daha yolda gibi.

dostum faramarz abiyi sevdiğimi senin kadar faramarz abide iyi bilir yaptığı gezilere bende gidiyorum ,genede gideceğim illaki ,ama şuda varki? kimse kusura bakmasın da işin suyu çıkıyor sanki
şimdi polemik falan diyorsunuz ama güzel kardeşim bak md nin kendi içinde belli hedefleri var netice itabari ile ve mutlaka bu hedeflerin içinde kaliteli ve yüksek katılımlı gerçekten ses getirecek geziler düzenlemekte vardır
şimdi sen haftasonu bir gezide üzerinde md tişörtleri bulunan 50 üyeyi bir yerde gördüğü zaman insanlar md nin konumunu düşün bir kere
motorsikletin de netice itabari ile gezmek üzerine bir kültür olduğunu düşünürsek ve burda işin içine md den bir faydalanma durumu söz konusu ise ,ki öyledirde ve bu gezilerin kalitesini ve coşkusunu, muhtemel tüm gezilerde olduğu gibi ,katılan motor sayısının belirlediğini düşünürsen
VE BENCE MD NİN HEDEFLERİNDEN BİRİDE BUDUR
ŞİMDİ HAL BÖYLE İKEN ŞUNLAR GÖZE BATMAKTADIR
1:md bir kulüp ve ticari işletmedir ve büyük hedefleri arasında, yüksek katılımlı geziler düzenlemekte vardır (yoksada olmalıdır)
2:topiğin başlığı dahi ,reklam içermektedir ,zira motortürk yeni açılmış bir alan değildir
hani bu yeni açılmış bir portal falan olsa ,tamam diyeceğim ,duyurulsun ama yok öyle bir şey kardeşim ,sanki yeni bir portalmış gibi duyurulsun
3:bu işten md nin çıkarı nedir (bence olmalıdır ) zira burda md den ve md nin yüksek üye sayısından faydalınılmaktadır ve bunun bence md ve md üyelerine bir katkısı olmasını beklemekte çok normaldir
4:dostluk çerçevesinde de olsa her portal bir birine rakiptir bunu unutmamak gerekir
5:sevgili faramarz abinin son iki gezisi ile ilgili bana bile şikayetler gelmiştir ki !md yöneticilerine de gelmiştir bu tür şikayetler
bence md nin iyi niyetini korusada bu gezilerin bir yerde son bulması kaçınılmazdır
6:şimdi birileri çıkıp saldırmak maksadı ile abuk sabuk sorular sorarsa bu topikte !!!! ki bence sormasın
zira yazdığım her şeyinin arkasında dururum ve gereken herkeze de cevap veririm , sonra başkaları gibi yazdılarımı da editlemem ,sırf saldırmak maksadı ile ,bir şeyler yazmayı düşünen varsa ona göre yazsın
7: YAZDIKLARIM SADECE KİŞİSEL DÜŞÜNCELERİMDİR ,KİŞİ YADA KURUMLARI BAĞLAYICI NİTELİKTE DEĞİLDİR
bu siteye üye olan herkez gibi bende fikrimi söyledim
Başa dön
delimengi Çevrimdışı delimengi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal