Tarih: 07.05.2005 - 01:51 Mesaj konusu:
evet ya zaten açıktı bu forum..sanırım bir hatırlatma olmuş... _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Tarih: 07.05.2005 - 03:47 Mesaj konusu:
ben anlamadığım dikkat ediyorum faramarz konu hakkında konusmuyor bişi yazmıyor, gezi olayında da öyle. ama nedense 2 ci kişler bu konuda duruyorlar yanılıyormuyum.
Bana sorarsan polemik yok ama yaratılıyor işte.
Zaten polemik, yaratılmadan önce yoktur.
Sanki biri daha yolda gibi. :-D _________________ 750f 250c 50chart. emirgan çay bahçesi
Kayıt: Nov 07, 2004 Mesajlar: 1526 Nereden: istanbul kadyköy
Tarih: 07.05.2005 - 20:48 Mesaj konusu:
aliihsan,
Alıntı:
aliihsan konuştuğu zamanda tepki alıyor kardeşim
üzülme takdir de alıyor bilmiyorsan da haberin olsun diye söylüyorum
canuni,
Alıntı:
Bana sorarsan polemik yok ama yaratılıyor işte.
Zaten polemik, yaratılmadan önce yoktur.
Sanki biri daha yolda gibi.
dostum faramarz abiyi sevdiğimi senin kadar faramarz abide iyi bilir yaptığı gezilere bende gidiyorum ,genede gideceğim illaki ,ama şuda varki? kimse kusura bakmasın da işin suyu çıkıyor sanki
şimdi polemik falan diyorsunuz ama güzel kardeşim bak md nin kendi içinde belli hedefleri var netice itabari ile ve mutlaka bu hedeflerin içinde kaliteli ve yüksek katılımlı gerçekten ses getirecek geziler düzenlemekte vardır
şimdi sen haftasonu bir gezide üzerinde md tişörtleri bulunan 50 üyeyi bir yerde gördüğü zaman insanlar md nin konumunu düşün bir kere
motorsikletin de netice itabari ile gezmek üzerine bir kültür olduğunu düşünürsek ve burda işin içine md den bir faydalanma durumu söz konusu ise ,ki öyledirde ve bu gezilerin kalitesini ve coşkusunu, muhtemel tüm gezilerde olduğu gibi ,katılan motor sayısının belirlediğini düşünürsen
VE BENCE MD NİN HEDEFLERİNDEN BİRİDE BUDUR
ŞİMDİ HAL BÖYLE İKEN ŞUNLAR GÖZE BATMAKTADIR
1:md bir kulüp ve ticari işletmedir ve büyük hedefleri arasında, yüksek katılımlı geziler düzenlemekte vardır (yoksada olmalıdır)
2:topiğin başlığı dahi ,reklam içermektedir ,zira motortürk yeni açılmış bir alan değildir
hani bu yeni açılmış bir portal falan olsa ,tamam diyeceğim ,duyurulsun ama yok öyle bir şey kardeşim ,sanki yeni bir portalmış gibi duyurulsun
3:bu işten md nin çıkarı nedir (bence olmalıdır ) zira burda md den ve md nin yüksek üye sayısından faydalınılmaktadır ve bunun bence md ve md üyelerine bir katkısı olmasını beklemekte çok normaldir
4:dostluk çerçevesinde de olsa her portal bir birine rakiptir bunu unutmamak gerekir
5:sevgili faramarz abinin son iki gezisi ile ilgili bana bile şikayetler gelmiştir ki !md yöneticilerine de gelmiştir bu tür şikayetler
bence md nin iyi niyetini korusada bu gezilerin bir yerde son bulması kaçınılmazdır
6:şimdi birileri çıkıp saldırmak maksadı ile abuk sabuk sorular sorarsa bu topikte !!!! ki bence sormasın
zira yazdığım her şeyinin arkasında dururum ve gereken herkeze de cevap veririm , sonra başkaları gibi yazdılarımı da editlemem ,sırf saldırmak maksadı ile ,bir şeyler yazmayı düşünen varsa ona göre yazsın
7: YAZDIKLARIM SADECE KİŞİSEL DÜŞÜNCELERİMDİR ,KİŞİ YADA KURUMLARI BAĞLAYICI NİTELİKTE DEĞİLDİR
bu siteye üye olan herkez gibi bende fikrimi söyledim
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız