Tabiki dainese.com a gırdıkten sonra news e gır bak hemen karsına cıkıcak ayrı ayrı orda news archıve ordanda eskı,yenı haberlere bakabılırsın ama en son yenılıkler ılk 3 te yazıyo o sayfada zaten ıngılızce degılde tarıh olarak hemen anlarsın bende sana oldugu zaman ozelden mesaj atarım ıstersen _________________ Kimileri hayaty ya?ar kimileri seyreder...
2001 Honda s2000
2005 Honda 600rr
Eğer izlemek istediğin yarış motosiklet yarışı ise,eurosport'tan canlı canlı izleyebilirsin( istisnai bir durum olmadıkça sıralamalar dahil).Tabii bunu yapabilmen için belli ebatlarda çanaklara ya da özel yayın kuruluşlarının aboneliğine ihtiyacın var.Özellikle dil problemi yaşıyor isen tek çare kalıyor o da digiturk aboneliği.Benim bildiğim böyle...Digiturk'un reklamını yapıyorum da,önemli birşey var ; şampiyonayı sunan spikerler ( özellikle ilker duralı ve geçen yıllardan bildiğimiz bahar kader) çok güzel yorumlara sahip insanlar,bu yüzden şiddetle tavsiye ediyorum.Neredeyse duymak istediğin herşeyi sana aktarıyorlar.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız