Kayıt: Feb 23, 2005 Mesajlar: 5187 Nereden: Motoristan Cumhuriyeti
Tarih: 17.04.2005 - 14:58 Mesaj konusu: Moto Cross Balkan şampiyonası resimleri
İlk kez gittiğim ve son derece keyf aldığım Moto Cross şampiyonasından yakaladığım ilginç kareleri paylaşmak istedim...
O kadar hızlıydılarki yetişememişim
Yarış öncesi son hazırlıklar...
Süleyman Memnun'un açılış konuşması
Türkiyeyi temsil eden pilotlar
Sponsor (Kamyonete hasta oldum )
Geleceğin krosscuları çok azimli çalışıyordu
65 cc klasmanında yarışan minikler çok cesurdu
Ve büyüklerin yarışı
Resimler bu kadar.. Umarım hoşunuza gitmiştir.. Gerçi çoğu resim motorlar havadayken çekildi ama yerde çektiğim resimlerde o kadar heycan yok bakınca [/list] _________________
resimler sayesinde bu sabah ne kaçirdigimizi gördük!
çok heycan verici görüntüler ,paylastiginiz icin cok tsk .
hangi haber kanalinin geldigini biliyormusunuz?
genelde basinda fazla goruntu vermiyorlar da
Kayıt: Feb 23, 2005 Mesajlar: 5187 Nereden: Motoristan Cumhuriyeti
Tarih: 17.04.2005 - 16:37 Mesaj konusu:
venere, TRT ve Show TV ordaydı.. Bi kaç kamera daha vardı ama çözemedim.. Genelde Bulgaristandan gelen arkadaşlar birinci geldi O kadar karmaşık geldiki yetişemedim yarışların sonuçlarına İlk etabını izleyip ayrılmak zorunda kaldım ama izlediğim kadarıyla Yabancılar birinci ikinci üçüncü geldi.. Daha uzman arkadaşlar daha detaylı bilgi verecektir _________________
Tarih: 17.04.2005 - 20:21 Mesaj konusu:
türkiye adına yarışan şakir 4. burak 6. oldu ..takım olarak ise türkiye balkan 4.oldu ..bu sonuçlar geçmiş yıllarda hayal bile edilemezken artık motosiklet sporundada türklerin olduğunu yavaş yavaş kanıtlıyoruz bu anlamda sevindiriciydi
bu güzel çekimler için sinana teşekkürler kendi motorumunda resminide görebildim _________________ motora bindiğim için farklı değilim, farklı olduğum için biniyorum.
En son aliihsan tarafından 19.04.2005 - 00:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Kayıt: Sep 25, 2004 Mesajlar: 291 Nereden: Istanbul - Bostancy
Tarih: 18.04.2005 - 10:48 Mesaj konusu:
ben de çektiklerimi ekleyeyim arkadaşlar müsadenizle..
aliihsan umarım seni de çekmişimdir..
_________________ CBF Bin, ba?ka motora binmezsin.
XMAX, The Xcooter
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız