Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Moto Cross Balkan şampiyonası resimleri

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Moto Cross Balkan şampiyonası resimleri

Moto Cross Balkan şampiyonası resimleri
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Motoristan Cumhuriyeti

MesajTarih: 17.04.2005 - 14:58    Mesaj konusu: Moto Cross Balkan şampiyonası resimleri Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İlk kez gittiğim ve son derece keyf aldığım Moto Cross şampiyonasından yakaladığım ilginç kareleri paylaşmak istedim...

O kadar hızlıydılarki yetişememişim Çok gülüyorum

Yarış öncesi son hazırlıklar...

Süleyman Memnun'un açılış konuşması

Türkiyeyi temsil eden pilotlar

Sponsor (Kamyonete hasta oldum Çok gülüyorum )

Geleceğin krosscuları çok azimli çalışıyordu

65 cc klasmanında yarışan minikler çok cesurdu

Ve büyüklerin yarışı

Resimler bu kadar.. Umarım hoşunuza gitmiştir.. Gerçi çoğu resim motorlar havadayken çekildi ama yerde çektiğim resimlerde o kadar heycan yok bakınca Çok gülüyorum [/list]

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kuzey
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 17.04.2005 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ellerine sağlık resimler güzel olmuş. yarışın sonucu ne oldu peki ?
Başa dön
kuzey Çevrimdışı kuzey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
UNBEATEN_21
Üye
Üye

MesajTarih: 17.04.2005 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel olmuş..Sanki yere hiç inmiyor gibiler..
Başa dön
UNBEATEN_21 Çevrimdışı UNBEATEN_21 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
venere
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.04.2005 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler sayesinde bu sabah ne kaçirdigimizi gördük!
çok heycan verici görüntüler ,paylastiginiz icin cok tsk Çok gülüyorum .
hangi haber kanalinin geldigini biliyormusunuz?
genelde basinda fazla goruntu vermiyorlar da Üzgünüm
Başa dön
venere Çevrimdışı venere Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ladyR1
Üye
Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 17.04.2005 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakkatten yarışın sonucu ne hemşerim? Çok gülüyorum
Başa dön
ladyR1 Çevrimdışı ladyR1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 17.04.2005 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

venere, TRT ve Show TV ordaydı.. Bi kaç kamera daha vardı ama çözemedim.. Genelde Bulgaristandan gelen arkadaşlar birinci geldi Gülümsüyorum O kadar karmaşık geldiki yetişemedim yarışların sonuçlarına Bravo İlk etabını izleyip ayrılmak zorunda kaldım ama izlediğim kadarıyla Yabancılar birinci ikinci üçüncü geldi.. Daha uzman arkadaşlar daha detaylı bilgi verecektir Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.04.2005 - 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

türkiye adına yarışan şakir 4. burak 6. oldu ..takım olarak ise türkiye balkan 4.oldu ..bu sonuçlar geçmiş yıllarda hayal bile edilemezken artık motosiklet sporundada türklerin olduğunu yavaş yavaş kanıtlıyoruz bu anlamda sevindiriciydi

bu güzel çekimler için sinana teşekkürler Dil çıkarıyorum kendi motorumunda resminide Gülümsüyorum görebildim

En son aliihsan tarafından 19.04.2005 - 00:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
aliihsan Çevrimdışı aliihsan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 17.04.2005 - 20:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

JeTaimeX, ellerine sağlık Dil çıkarıyorum .. güzel bir gün olmuş.
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mikrop
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.04.2005 - 20:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eline sağlık, ben şu ilk resmi çok sevdim Çok gülüyorum Çok gülüyorum çok hızlılardı
bölümü Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Alıntı:

Gerçi çoğu resim motorlar havadayken çekildi ama yerde çektiğim resimlerde o kadar heycan yok bakınca [/list]

Zaten tadı havada çıkar Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
mikrop Çevrimdışı mikrop Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger
TurnTheYOSHIMURA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ku?adasy

MesajTarih: 17.04.2005 - 21:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerine sağlık resimler çook güzel olmuş Dil çıkarıyorum
Başa dön
TurnTheYOSHIMURA Çevrimdışı TurnTheYOSHIMURA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
c-ryme
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KOCAELY / YAHYA KAPTAN

MesajTarih: 17.04.2005 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler için saol süper çekmişsin ellerine sağlık Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

---------------
motorum ve ben gerisi yalan ...
Başa dön
c-ryme Çevrimdışı c-ryme Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 18.04.2005 - 07:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aliihsan, senin motoru çekmişsem iyi tesadüf olmuş Gülümsüyorum Hangisi dersem çokmu ayıp olur Çok gülüyorum

Arkadaşlar resimleri beğendiğinize sevindim.. Teşekkür ederim yorumlarınız için.. Dil çıkarıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul - Bostancy

MesajTarih: 18.04.2005 - 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de çektiklerimi ekleyeyim arkadaşlar müsadenizle..
aliihsan umarım seni de çekmişimdir..

kayhan Çevrimdışı kayhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 18.04.2005 - 10:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

9, 11, 42 ,50 den hangisi acaba Çok gülüyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul - Bostancy

MesajTarih: 18.04.2005 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

9 numara, servis alanında yerde dururken bir resmi var, çamurlukta adı yazıyor.. Çok gülüyorum
kayhan Çevrimdışı kayhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal