Tarih: 19.04.2005 - 17:30 Mesaj konusu:
Heheh Olymposta ilk rehberlik deneyimimi yapmıştım zaten 2.den sonra son buldu diyebilirim
Rehber olarak gitmiştim ama hayatımda ilk gidişimdi ve ilk rehberlik deneyimi. Siz siz olun dandik acentelerler biyere gitmeyin.
-Emir nerdeyiz daha çok varmı(gece giderken)
-bilmiyorum bende tavuk karası var gece tam olarak nerde olduğumuzu göremem.
(Bir tabela Mabet altındada Tample yazıyor)
-İşte burası Mabet Tapınağı....
-Öhö Emir Mabet le tapınak aynı şey... :oops:
vallaha süper olur.. topluca gitmek lazım..
gerçi ben nasıl gidiceksem _________________ her?eyi ya?a ama hiç bir?ey hatyrlama.... intikam zehir kanymda ...
06 DK 9233 R6...
gecen sene ordaydım süper inş bu senede gidicem ama nezaman belli olmaz
_________________ YAMAHA FZ6 FAZER '04
...:::FAZER'IM BENIM CANIM CIGERIM:::...
ben temmuz da mersindeyım boyle bı organızasyon olursa bana pm bırakın telefonunuzu bırakın ben gelirim _________________ Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta
Her Karakolda Ismimiz
Her Genc Kizda Resmimiz
Her Yerde Izimiz Vardir
gidicekseniz sak1n ola kadirin yerinde kalmayin, kadirin yerinden ziyade turkmen diye bir yer war hem bungalowlar daha iyi hem de yemekleri ayr1ca sahibi de konuklar1yla oldukça ilgili ve de ayn1 fiyat ... her ne kadar oranin un yapan yeri kadir olsa da kadir ben bu yaz gittigimde fena halde dökuluyordu adamlar ilgisiz yemekler de fena idi.
geçen yaz ordaydım ve tek kelimeyle süperdi.Türkmen pansiyonda kaldım çokda güzeldi...Bu yazda mutlaka gitmek görmek eğlenmek gerekir.Suzuki_46 tatil fikirlerimi kopya çekiyon gibi geliyo bana.. :oops: ama topic açman iyi olmuş belki toplu halde gideriz süper olur
beniz benide al be hatunum.. biliyorsun sen yoksan ben gidemem _________________ her?eyi ya?a ama hiç bir?ey hatyrlama.... intikam zehir kanymda ...
06 DK 9233 R6...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız