Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - olimpos a gidilir bu yaz

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

olimpos a gidilir bu yaz

olimpos a gidilir bu yaz
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
suziki_46
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.04.2005 - 16:57    Mesaj konusu: olimpos a gidilir bu yaz Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkada_lar geçen yaz iki racing makina kemer de bulu_tuk ve olimposa gittik süper bir yer bongo evleri süper . denizide tam bir gezi yap1lacak bir yer
Başa dön
suziki_46 Çevrimdışı suziki_46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
oOoWOLFoOo
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 19.04.2005 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

suziki_46, yaaaniii???? 8)
Başa dön
oOoWOLFoOo Çevrimdışı oOoWOLFoOo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondateam
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: düşler ülkesinden

MesajTarih: 19.04.2005 - 17:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oOoWOLFoOo, +1

Kuş bakışı bakmak güzeldir; yalnız kuş gibi bakmamak şartı ile....
Başa dön
hondateam Çevrimdışı hondateam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
motorcu07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kumluca/Antalya

MesajTarih: 19.04.2005 - 17:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Olimpos güzel bir yer gelirseniz haber edin bende gelirim
hondateam
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: düşler ülkesinden

MesajTarih: 19.04.2005 - 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Göz kırpıyorum

Kuş bakışı bakmak güzeldir; yalnız kuş gibi bakmamak şartı ile....
Başa dön
hondateam Çevrimdışı hondateam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
cEmirc
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 19.04.2005 - 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Heheh Olymposta ilk rehberlik deneyimimi yapmıştım zaten 2.den sonra son buldu diyebilirim Gülümsüyorum
Rehber olarak gitmiştim ama hayatımda ilk gidişimdi ve ilk rehberlik deneyimi. Gülümsüyorum Siz siz olun dandik acentelerler biyere gitmeyin. Dil çıkarıyorum

-Emir nerdeyiz daha çok varmı(gece giderken)
-bilmiyorum bende tavuk karası var gece tam olarak nerde olduğumuzu göremem.

(Bir tabela Mabet altındada Tample yazıyor)
-İşte burası Mabet Tapınağı....
-Öhö Emir Mabet le tapınak aynı şey... :oops:

Heheheheh
Başa dön
cEmirc Çevrimdışı cEmirc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
geceyarisi_rr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 19.04.2005 - 17:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vallaha süper olur.. topluca gitmek lazım.. Dil çıkarıyorum
gerçi ben nasıl gidiceksem Çok gülüyorum
geceyarisi_rr Çevrimdışı geceyarisi_rr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
FazerMan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 19.04.2005 - 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecen sene ordaydım süper inş bu senede gidicem ama nezaman belli olmaz
Dil çıkarıyorum

------www.fazertr.org---------
Başa dön
FazerMan Çevrimdışı FazerMan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
BikerstorM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otoban

MesajTarih: 19.04.2005 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben temmuz da mersindeyım boyle bı organızasyon olursa bana pm bırakın telefonunuzu bırakın ben gelirim Dil çıkarıyorum
Her Yerde Izimiz Vardir
Başa dön
BikerstorM Çevrimdışı BikerstorM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
fkesefli
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Bodrum

MesajTarih: 19.04.2005 - 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Bir gezi programı yapılabilir .. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
fkesefli Çevrimdışı fkesefli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tektekerizmirli
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: göztepe izmir

MesajTarih: 21.04.2005 - 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi olur valla Dil çıkarıyorum
Başa dön
tektekerizmirli Çevrimdışı tektekerizmirli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
shimendifer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul/Kadikoy

MesajTarih: 21.04.2005 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Super olur bencede
shimendifer Çevrimdışı shimendifer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
insane
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.04.2005 - 10:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gidicekseniz sak1n ola kadirin yerinde kalmayin, kadirin yerinden ziyade turkmen diye bir yer war hem bungalowlar daha iyi hem de yemekleri ayr1ca sahibi de konuklar1yla oldukça ilgili ve de ayn1 fiyat ... her ne kadar oranin un yapan yeri kadir olsa da kadir ben bu yaz gittigimde fena halde dökuluyordu adamlar ilgisiz yemekler de fena idi.
Başa dön
insane Çevrimdışı insane Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
beniz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.04.2005 - 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçen yaz ordaydım ve tek kelimeyle süperdi.Türkmen pansiyonda kaldım çokda güzeldi...Bu yazda mutlaka gitmek görmek eğlenmek gerekir.Suzuki_46 tatil fikirlerimi kopya çekiyon gibi geliyo bana.. :oops: Çok gülüyorum ama topic açman iyi olmuş belki toplu halde gideriz süper olur Dil çıkarıyorum
Başa dön
beniz Çevrimdışı beniz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
geceyarisi_rr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.04.2005 - 14:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beniz benide al be hatunum.. biliyorsun sen yoksan ben gidemem Göz kırpıyorum
geceyarisi_rr Çevrimdışı geceyarisi_rr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal