Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kenan ilk Q 1 ilk sırada

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kenan ilk Q 1 ilk sırada
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
freebike
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 22.04.2005 - 19:02    Mesaj konusu: Kenan ilk Q 1 ilk sırada Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

200520042003200220012000 Friday 09.00 - Free PracticeFriday 15.30 - Qualifying 1Saturday 09.15 - Free PracticeSaturday 16.50 - Qualifying 2Sunday 09.00 - Warm UpSunday 10.40 - Race

1 Sofuoglu Kenan Yamaha Motor Germany Yamaha YZF R1 13 1'39.512 Dil çıkarıyorum

2 Van Keymeulen Didier Yamaha Motor Germany Yamaha YZF R1 13 1'40.169 Dil çıkarıyorum

3 Chiarello Riccardo Alstare Suzuki Corona Extra Suzuki GSXR1000 K5 19 1'40.224 Şok oldum

Yarınki siding'de geçilmezse ilk kez ilk sırada yarışa başlayacak.Şans dileyin. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
freebike Çevrimdışı freebike Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
baha_deniz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir tire

MesajTarih: 22.04.2005 - 19:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ii sanslar diliyorum yürekten.. Dil çıkarıyorum
greenstorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otoban

MesajTarih: 22.04.2005 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi şanslar...güzel haberleri bekliyoruz
Başa dön
greenstorm Çevrimdışı greenstorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.04.2005 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kenan iyi şanslar.. yolun açık olsun.. Dil çıkarıyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_DeliCocuk_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ Ere?li

MesajTarih: 22.04.2005 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi şanslar Dil çıkarıyorum
_DeliCocuk_ Çevrimdışı _DeliCocuk_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
fkesefli
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Bodrum

MesajTarih: 22.04.2005 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kenan kardeşimize iyi şanslar diliyoruz ...

Bodrum MD'S
fkesefli Çevrimdışı fkesefli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
freebike
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 22.04.2005 - 20:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fuarda tanışma fırsatım oldu çok mütevazi bir cocuk bol şanslar Dil çıkarıyorum
Başa dön
freebike Çevrimdışı freebike Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hussar125
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: -Ystanbul-

MesajTarih: 22.04.2005 - 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daha iyi yerlere de gelir inşallah....... Bravo

hakangursu@hotmail.com
Başa dön
hussar125 Çevrimdışı hussar125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SEDATGUVEN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 25.04.2005 - 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet arkadaşlar. Dün İzmir Pist yarışlarını sırasında kuledeyken bu haberi yarışta pist komisyonundan bir arkadaşımız kuleye bilgi verirken o an cidden saçlarımın dik dik olduğu, çok gururlandığımı belirtmek isterim. Kenan İspanya'da 1. oldu. Daha nice başarılara. Yanılmıyorsam Moto GP Türkiye ayağında Rossi gibi pilotlarla yarışacak. Dün bir ara federasyon başkanımızla ayaküstü konuşurken. Moto GP için federasyonun yatırması gereken 4. Milyon Dolar yatırıldığını müjdeledi. Yani sorun kalmadı. Federasyon başkanı, federasyon çalışma gruplarını, tüm komiteleri başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Sayenizde yakın bir gelecekte Motosikleti Türkiyede yaygın bir şekilde göreceğiz.

Bir kişiyi bu kadar överken, diğer kardeşini ise ne yazıkki hiç haketmediği bir şekilde dün İzmir'de yuhaladılar. Çok ayıp ettiler. Sinan'da en az Kenan kadar alkışı hakettiğini düşünüyorum. Buradan yuhalayan arkadaşları kınıyorum. Türkiye'de alkışı hakeden kaç tane üstün nitelikli pilotumuz var. Saysak bir elin parmaklarını geçmez. Ancak en üzücü yanı, tahrik ettirmek ki bu çok yanlış.

Atatürk ne demiş
Ben sporcunun, zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim.
Başa dön
SEDATGUVEN Çevrimdışı SEDATGUVEN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HAKANRR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.04.2005 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok gururluyuz..
www.dogalgazciniz.com
Başa dön
HAKANRR Çevrimdışı HAKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ERCANRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Koycegiz

MesajTarih: 25.04.2005 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kenan yarışı kazandı. Harika bir olay. Darısı seventy nin başına Göz kırpıyorum . MotoGP de geliyor. Oh oh.

Başa dön
ERCANRR Çevrimdışı ERCANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
aliihsan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.04.2005 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Bir kişiyi bu kadar överken, diğer kardeşini ise ne yazıkki hiç haketmediği bir şekilde dün İzmir'de yuhaladılar

sedat biz erken ayrıldığımız için kaçırdık neden böyle birşey yapıldı anlamadım yani neden yuhalandı?
s_ciceks
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa/Yneg?l

MesajTarih: 25.04.2005 - 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kenan abisonuna kadar türk milleti arkanda Dil çıkarıyorum 70 milyonu bilmem ama 11,000 küsür insan senin için dua edecek. Şansın bol Olsun.
Başa dön
s_ciceks Çevrimdışı s_ciceks Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cbr_mania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.04.2005 - 12:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi şanslar Dil çıkarıyorum
Başa dön
cbr_mania Çevrimdışı cbr_mania Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SEDATGUVEN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 25.04.2005 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili Aliihsan,
Bende sizi epey aradım yarış sonrası. Bizim tüm ekip araba ile geldikleri için ben yanlız döndüm. Ayvalıktaki arkadaşlara yetişeyim dedim ancak çok bastım galiba ben feribota geldiğimde onlar benden yarım saat sonra geldiler.

Neden yuhaladılar inan bilmiyorum. Herhalde birinci olduğu içindir. Herhalde başarılı bir yarış çıkardığı içindir. Herhalde tüm tahriklere rağmen cevap vermeden kupasını alıp gittiği içindir. İnan bilmiyorum ancak çok üzüldüm. Sadece yuhalanmakla kalmadı, piste su şişeleri yağdı.
Başa dön
SEDATGUVEN Çevrimdışı SEDATGUVEN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal