Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Twister için topcase taşıma demiri??????

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Twister için topcase taşıma demiri??????

Twister için topcase taşıma demiri??????

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
rixen
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: mu?la

MesajTarih: 22.04.2005 - 19:43    Mesaj konusu: Twister için topcase taşıma demiri?????? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar Twister aldım ama Topcase takmak için taşıma demiri bulamıyorum.Muğla civarındaki tüm Honda servislerini aradım ama yok. Demircinin biriyle konuştum astronomik paralar istedi,diğeri uğraşamam dedi ,sonuncusuda çok kaba olur motorsikleti bozar dedi. Twister sahibi olan dostlar tafsiyelerinizi bekliyorum.
Başa dön
rixen Çevrimdışı rixen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Madd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gehenna

MesajTarih: 24.04.2005 - 01:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir önceki motorum Twister idi, o yüzden naçizane bir tavsiyede bulunmak isterim. Twister'a topcase takma. Neden? Twister zaten çoğu benzerinden biraz daha yüksek bir makine ve bu yüzden yan rüzgar yemeye daha fazla meyilli. Bir topcase bu durumu iyice kötüleştirecektir. Ben kendi motorumda kumaş yan çantalar kullanmıştım ve memnundum. Ayrıca istisnasız her motorda yan çantaların topcase e tercih edilmesini tavsiye ediyorum.
Başa dön
Madd Çevrimdışı Madd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
otoban_faresi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YST

MesajTarih: 24.04.2005 - 01:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Madd; dostum şu işi biraz açarmısın. yan çanta olayı nasıl oluyor, içine kask falan almaz bir kere. sonra topcasein rüzgarla çok ta etkisi varmı, ben mesela ybr alıcam ve istiyorum, kitaplar için. kitap 10-15cm kalınlığa sahip olunca topcase'siz olmaz gibi geliyor, yan çantalarda denge olayı nasıl olur? ağırlık falan......

--rixen; bugün arkadaşla gittik öyle bir araştırma yapalım diye bizde sorduk twister için topcase demiri yok. öyle her yerde bulunmuyor malesef Öfkeliyim
---.Bakyrköy/ IST.---
Başa dön
otoban_faresi Çevrimdışı otoban_faresi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 24.04.2005 - 01:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla kardeş 1 hafta önce bende vardı sattım.. Ben Twister ı sattım arka demiri kendim yaptırmıştım satarken söktüm 50 milyona sattım hemde süperdi üzüldüm şimdi.. Ayrıca içine kask ı çok rahat alıyor.. İstediğin eşyanı koy göründüğünden daha büyük içi.. 120 nin üzerine çıkarsan biraz etkiliyo.. yoksa çok rahat.

Resimde gördüğün gibi.. 4 civata tutuyor söküp takmak çok kolay.

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell şimdi Çevrimiçi maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rixen
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: mu?la

MesajTarih: 25.04.2005 - 13:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Galiba özel yaptıracağım.Fakat bulunduğum yerde usta yok.Artık bir çaresine bakacağız.
Başa dön
rixen Çevrimdışı rixen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 05.05.2005 - 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rixen,
İstanbul'da bir çok yerde var arkadaşım; Kim diyor yok diye? Ama orijinalleri biraz pahalı 100 YTL.nin üzerinde rakamlar söylüyorlar. İki demir parçasına bu kadar para verilmez diyorsan;
maxell, arkadaşımızın yaptırdığı gibi el tutma demirlerine kaynakla ilave yaptırıp resimdeki gibi olayı çözersin (hatta bu şeklin bile orijinali var) ama ben bu şekli pek sağlam görmüyorum. Dayanıklı olmuyor, ağır eşyalar taşırsan çabuk deforme oluyor ve testeksiz kaldığı için esneyip, kırılabiliyor. Tercih senindir.
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal