dostum bi ara bulusalim beraber gidelim istersen... veya bi bulusmaya gel orda daha rahat yardimci oluruz.. _________________ -------------hyosung gv 250---------------
---------------06 af 8374-------------------
>>FaRyNyZ aÇyK GaZyNyZ KySyK oLSuN
Tarih: 25.04.2005 - 12:44 Mesaj konusu:
Burdan söylerseniz geniş bi kitleye de yardımcı olursunuz mesela ben bu topiğe kendimde öğrenebilirim diye baktım ama _________________ Sel?uk ?i?ek
Yneg?l/Bursa/Turkey
A RH+
Tarih: 25.04.2005 - 13:22 Mesaj konusu:
RIDER var adresini yazıyorum
turan güneş bulvarı 4.cadde 56 .sokak 49/c yıldız ankara
tel:0312 439 37 27
memduh usta var adımı verin gereken kolaylığı yapar . _________________ motora bindiğim için farklı değilim, farklı olduğum için biniyorum.
Kayıt: Dec 27, 2004 Mesajlar: 117 Nereden: Balykesir - ODTÜ
Tarih: 25.04.2005 - 20:09 Mesaj konusu:
ya ben de merak ediyom. rider riba çarşısı tamam da burda fiyatlar uçuk diyolar. imkanın varsa almanyadan getirt yada eminönünden bak diyolar. nabalım arkadaşlar? değermi sizce hem ibadet hem ticaret, bi boğaz havası alsak mı günü gelince? yoksa angara topraamın mağazasından mı alsak?
Tarih: 25.04.2005 - 20:52 Mesaj konusu:
Alıntı:
eminönünden bak diyolar
dostum 2. yada 3.kalite şeyler arıyosan sirkeci uygun olur ama uzakdoğu ürünlerini hiç bir şekilde tavsiye etmem .kaliteli markalar ucuz değil bu bir gerçek _________________ motora bindiğim için farklı değilim, farklı olduğum için biniyorum.
Tarih: 26.04.2005 - 09:51 Mesaj konusu:
aliihsan diyor ki;
"dostum 2. yada 3.kalite şeyler arıyosan sirkeci uygun olur ama uzakdoğu ürünlerini hiç bir şekilde tavsiye etmem .kaliteli markalar ucuz değil bu bir gerçek"
bence de... pek tabi her gün alacak kadar zenginseniz mesele yok... sirkeci de olur, eminönü 'de, yıba çarşısı da...
Tarih: 26.04.2005 - 10:03 Mesaj konusu:
Ben Yıba'dan alışveriş yapmamaya gayret ediyorum.Fiyatı adamın tipine göre söylüyorlar. Ayrıca Aksesuar Ankara'da çok pahalı imkanın varsa İstanbul'dan almak en akıllıca, Ben Tüm ihtiyaçlarımı İstanbul yada, Adana'dan alıyorum. Fiyatlar yarı yarıya farkediyor.
canım kardeşim biz md üyelerine korumalı dana derisinden montlar sunduk fiyatıda cok uygun haberin yokmu istersen incele montların resimleri md var kantar,
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız