Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İZMİR M.D'Sİ 28 NİSAN PERŞEMBE TOPLANTISI(SİRENA'DA)OLACAK

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İZMİR M.D'Sİ 28 NİSAN PERŞEMBE TOPLANTISI(SİRENA'DA)OLACAK

İZMİR M.D'Sİ 28 NİSAN PERŞEMBE TOPLANTISI(SİRENA'DA)OLACAK
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
azizoran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 26.04.2005 - 01:36    Mesaj konusu: İZMİR M.D'Sİ 28 NİSAN PERŞEMBE TOPLANTISI(SİRENA'DA)OLACAK Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili M.D arkadaşlarım bu hafta perşembe toplantısını kordon'da SİRENA barda olacaktır,duyan arkadaşlarımız lütfen duymayan arkadaşlarımıza söylesin.

SİRENA barı tarif etmek gerekirse 1'ci kordonda eski vakkorama ile nato arasında kalıyor.

Motorları koyabileceğimiz yanında uygun yeri olan,nezih bir mekan.Toplanma saat'imiz 20:00 gibi ama daha erken gitmek istiyen gidebilir.

O güne kadar kendinize iyi bakın orada görüşmek üzere hoşçakalın.

Bilgi almak için:Cep tel 0.532.2951949 AzizOran
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 26.04.2005 - 01:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet Sirena nın sahibi hem MD üyesi hemde yarışçı olan arkadaşımız SELO nickli üyemiz Selim bizlere içecek ve yiyecek fiyatlarında indirimde yaptı..
Mekan kordon da ve havaların güzel oldugu bahar akşamında kordonda deniz havası eşliğinde hepberaber olalım diyoruz..

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Discovery
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: tekirdag

MesajTarih: 26.04.2005 - 01:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok yok bu böyle olmayacak valla Öfkeliyim bende en kısa zamanda tekirdağlı delileri toplayıp bişeyler yapacam Gülümsüyorum sizleri böle güzel gezilerde ve buluşmalarda gördükçe kıskanıııııyorummmm Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 26.04.2005 - 08:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ordayız Dil çıkarıyorum
Discovery, bekliyoruz efendim..
Tayfunmtx
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 26.04.2005 - 10:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Orda yım ama sadece bedenimle sanırım Ağlıyorum
Başa dön
Tayfunmtx Çevrimdışı Tayfunmtx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 26.04.2005 - 10:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, toplandı nerede ben tam orayı bılmıyorum acık adres yazarmısınız lütfen...
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 26.04.2005 - 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Umarım hava çok güzel olur da motorla gelebilirim. Gelirken ne getireyim arkadaşlar... Gülümsüyorum

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
motormania
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-aliağa

MesajTarih: 26.04.2005 - 10:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OK ordayım Dil çıkarıyorum
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KAR?IYAKA izmir

MesajTarih: 26.04.2005 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de gelicemmm.Ya ilk olucak daha motorum yok kimseyi de tanımıyorum ama Göz kırpıyorum
Başa dön
harkarn Çevrimdışı harkarn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
pasifik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.04.2005 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kırmızı karafıl tak dıyecegım herkez dalga gececek.Arkadasım sen gel,geldıgınde yapman gereken sey kasların ve motorcu kıyafetlerıyle oturan grubun oldugu masaya dogru ılerlemek.Sen elını uzattıgında arkadaslar sana gereken sıcaklıgı gostereceklerdır.Bu senın sahsın ıcın gecerlı degıl,kım gelırse gelsın mutlaka sıcak bır karsılama oluyor.
Başa dön
pasifik Çevrimdışı pasifik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 26.04.2005 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pasifik, sen gelmiyormusun

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
harkarn
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KAR?IYAKA izmir

MesajTarih: 26.04.2005 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Bu senın sahsın ıcın gecerlı degıl,kım gelırse gelsın mutlaka sıcak bır karsılama oluyor.

sağol Gülümsüyorum :md: :md: :md:
Başa dön
harkarn Çevrimdışı harkarn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
tektekerizmirli
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: göztepe izmir

MesajTarih: 26.04.2005 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende ordayım arkadaşlar özledim sizi Dil çıkarıyorum
Başa dön
tektekerizmirli Çevrimdışı tektekerizmirli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pasifik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.04.2005 - 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gelıyorum tabıkııı
Başa dön
pasifik Çevrimdışı pasifik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tektekerizmirli
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: göztepe izmir

MesajTarih: 26.04.2005 - 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

artman ve vıtatu geliyomusunuz??? Şok oldum
Başa dön
tektekerizmirli Çevrimdışı tektekerizmirli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal