Tarih: 27.04.2005 - 00:57 Mesaj konusu: bisan scooter icin yardım ıstıyorum
selam ben huseyın benim bin km. de bisanım var
bunda eskılerın tabırıyle 90 lık yag kulanıyorum yazın sıcakta kalın dussun
dıye. bu sabahları vıtes degıstırırken bazen kut dıye bır ses yapıyor ve vıtes bırden ıkıye gecmıyor takı bırkac deneme yapasıya kadar. benım ılk sorunum bu ıkıncı sorum hangı tıp benzın kullanayım ve kullandıgım yag ıyımı. yardımcı olacak arkadasları sımdıden tsk.ler :MTR: [/b]
benım babamda 100 luk cup almıs bisan ın ben ona kendı scooterımı verdım cup bende sımdı vıteslerde sorun var ama 3000 km den sonra falan alısıyor vıtes valla hıc rodaj yapmadık bısan la ama sız yapın ben yapmadım 120 yapıyo alet ama ne kadar uzun gıder bılınmez sız rodajınızı dusgun yapın.. alet de debriyaj yok fakat vıteslı en buyuk sorun da bu bence _________________ Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta
Her Karakolda Ismimiz
Her Genc Kizda Resmimiz
Her Yerde Izimiz Vardir
Tarih: 03.05.2005 - 14:28 Mesaj konusu:
ewet şimdi okuyumca hatırladım.Bende de ilk kullanacağğım zaman 1den 2 ye biraz sert geçiyor.Ama bu sadece ama sadece günde 1 defa oluyor.Gerisi kaymak gibi valla :md:
Tarih: 03.05.2005 - 14:40 Mesaj konusu:
şanzıman yağını bir kontrol edin ,
park ettiğinizde viteste bırakıyorsanız , ilk çalıştırmada bu sesi , bir çok motor yapar _________________ BMW R1100RT
Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa sen üzerine tekila ve tuz iste.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız