Tarih: 28.04.2005 - 16:08 Mesaj konusu: İXS diye bir marka var ve musteriye verdikleri önem...
Arkadaşlar başımdan geçen bu olayı kısaca sizlere anlatmak istiyorum.
1997 yılında İXS marka bir eldiven almıştım. Deri ince ve cok kullanışlı. Tam 4 mevsimlik birşey. Ancak bu eldiveni 2004 sezon başında düşürdüm ve kaybettim. O kadar sevmişim ki eldiveni başka eldiven almak istemedim. Gecen sonbaharda Munih motosiklet fuarında aynı eldivenin yeni modelini gorunce almak istedim ama bizim fuar gibi satış yapılmıyordu.
Turkiye de ithalatçı firmaya 4 kez giderek marka ve modelini verdigim ürünün getirilmesini istedim ancak cevap olumsuzdu. Daha dogrusu oyalama gibi geldi bana. Ben de oturdum bilgisayarın başına ve üretici firmaya olayı anlatan bir e mail attım. 10 dk içinde cevap geldi ve ben gerçekten gözlerime inanamadım. İşte müşteri hizmeti, işte tüketiciye verilen önem. Karşılıklı birkaç mailin ardından kredi kartı numaramı göndererek ürünü bana kargo ile göndermelerini rica ettim. Ve sonunda ürün elime ulaştı. İçinden de bir özür mektubu çıktı.
Sözün özü artık Türkiye, sandığınızdan çok uzakta değil. Buna benzer bir olayı AGV nin eski distribütörü ile yaşamıştım. Aynı şekilde sorun çözülmüş ve Italya ya atılan bir e mail ardından yeni vizör bana ulaştırılmıştı. Bu yeni vizörü ulaştıran firma şimdi AGV nin resmi distribütörü oldu. Hak ettiğiniz servis ve hizmeti alamıyorsanız mutlaka bir yerlere ulaşın. Ulaştığınızda görüyorsunuzki hiç bir şey sanıldığı kadar zor degil..... _________________ HONDA FOREVER
BAD LUCK...
ERCANRR, çok haklısın, burada herşey distribütörün elinde olduğu için tekelci zihniyetle bazı suistimaller yaşanabiliyor. Zamanla düzelmesini umuyorum, motorcu motorcuya saygı göstermezse başkalarından nasıl bekleyebilirizki. Sadece ticari amaç güderek, motorcu ruhu taşımayan şahsiyetlerin bu işi yapmalarına karşıyım _________________ All these moments will be lost in time, like tears in the rain...
Benan BÜYÜKANIT
tl1000s reload
Kayıt: Feb 23, 2005 Mesajlar: 5187 Nereden: Motoristan Cumhuriyeti
Tarih: 28.04.2005 - 17:05 Mesaj konusu:
ERCANRR, bende SEAT ile ilgili bir takım problemler yaşamıştım.. Distribütöre şikayet ettim olumlu bir yanıt alamadım.. En sonunda distribütörü Almanyaya olayı haber vermekle tehdit edince özürlerin ve bana gelen telefonların ardı arkası kesilmedi.. Gidebildiğiniz kadar ileri gidin, hakkınızı alırsınız.. _________________
Tarih: 16.01.2008 - 00:38 Mesaj konusu:
ERCANRR neden firma olumsuz cevap verdı? Ve nıye oyaladı anlamadımkı?.Eldivenı dusurdun gıttın yenısını alıcaksın neden oyalasınlarkı senı _________________ Her Zaman Hukukun Üstünlüğü Yoktur.Bazende Üstünlerin Hukuku Vardır
0 RH(-)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız