Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İXS diye bir marka var ve musteriye verdikleri önem...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İXS diye bir marka var ve musteriye verdikleri önem...

İXS diye bir marka var ve musteriye verdikleri önem...
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ERCANRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Koycegiz

MesajTarih: 28.04.2005 - 16:08    Mesaj konusu: İXS diye bir marka var ve musteriye verdikleri önem... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar başımdan geçen bu olayı kısaca sizlere anlatmak istiyorum.

1997 yılında İXS marka bir eldiven almıştım. Deri ince ve cok kullanışlı. Tam 4 mevsimlik birşey. Ancak bu eldiveni 2004 sezon başında düşürdüm ve kaybettim. O kadar sevmişim ki eldiveni başka eldiven almak istemedim. Gecen sonbaharda Munih motosiklet fuarında aynı eldivenin yeni modelini gorunce almak istedim ama bizim fuar gibi satış yapılmıyordu.

Turkiye de ithalatçı firmaya 4 kez giderek marka ve modelini verdigim ürünün getirilmesini istedim ancak cevap olumsuzdu. Daha dogrusu oyalama gibi geldi bana. Ben de oturdum bilgisayarın başına ve üretici firmaya olayı anlatan bir e mail attım. 10 dk içinde cevap geldi ve ben gerçekten gözlerime inanamadım. İşte müşteri hizmeti, işte tüketiciye verilen önem. Karşılıklı birkaç mailin ardından kredi kartı numaramı göndererek ürünü bana kargo ile göndermelerini rica ettim. Ve sonunda ürün elime ulaştı. İçinden de bir özür mektubu çıktı.

Sözün özü artık Türkiye, sandığınızdan çok uzakta değil. Buna benzer bir olayı AGV nin eski distribütörü ile yaşamıştım. Aynı şekilde sorun çözülmüş ve Italya ya atılan bir e mail ardından yeni vizör bana ulaştırılmıştı. Bu yeni vizörü ulaştıran firma şimdi AGV nin resmi distribütörü oldu. Hak ettiğiniz servis ve hizmeti alamıyorsanız mutlaka bir yerlere ulaşın. Ulaştığınızda görüyorsunuzki hiç bir şey sanıldığı kadar zor degil..... Gülümsüyorum

Başa dön
ERCANRR Çevrimdışı ERCANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
fastbanker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 28.04.2005 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ERCANRR, çok haklısın, burada herşey distribütörün elinde olduğu için tekelci zihniyetle bazı suistimaller yaşanabiliyor. Zamanla düzelmesini umuyorum, motorcu motorcuya saygı göstermezse başkalarından nasıl bekleyebilirizki. Sadece ticari amaç güderek, motorcu ruhu taşımayan şahsiyetlerin bu işi yapmalarına karşıyım Öfkeliyim
Başa dön
fastbanker Çevrimdışı fastbanker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Motoristan Cumhuriyeti

MesajTarih: 28.04.2005 - 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ERCANRR, bende SEAT ile ilgili bir takım problemler yaşamıştım.. Distribütöre şikayet ettim olumlu bir yanıt alamadım.. En sonunda distribütörü Almanyaya olayı haber vermekle tehdit edince özürlerin ve bana gelen telefonların ardı arkası kesilmedi.. Gidebildiğiniz kadar ileri gidin, hakkınızı alırsınız.. Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.04.2005 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

@ fasbanker demis ki
"motorcu motorcuya saygi göstermezse baskalarindan nasil bekleyebilirizki"

Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Başa dön
china Çevrimdışı china Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Residav
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 28.04.2005 - 17:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ERCANRR, +1 Dil çıkarıyorum
Başa dön
Residav Çevrimdışı Residav Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HAKANRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.04.2005 - 17:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bravo adamlara.......
www.dogalgazciniz.com
Başa dön
HAKANRR Çevrimdışı HAKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sozbek
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 28.04.2005 - 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ercanrr sanırım eldivenle aranda bir duygusal bağ oluşmuş :oops:
Yalnız bende çok beğendim,sanırım alacağım....

Acaba benimde taaa olara mail atmam gerekir mi?Yoksa bu aracı abiler akıllanmışlar mıdır?

Bir gömlek diktirdim kolu dü?meli,
Başa dön
Sozbek Çevrimdışı Sozbek Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ENDOMOTOR
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 15.01.2008 - 18:58    Mesaj konusu: IXS marka tüm aksesuar Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

edit:nofeaR6 : reklamlar için Hakan Dinçere pm yoluyla ulaşabilirsiniz.. forum kuralları gereği burdan reklam vermek yasaktır
Başa dön
ENDOMOTOR Çevrimdışı ENDOMOTOR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.01.2008 - 00:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Endo Motormu? İlk defa duyuyorum.
Web siteniz var mı?
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.01.2008 - 00:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok güzel bi hizmet Alkışlıyorum
styLe_cRazy Çevrimdışı styLe_cRazy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nureddind
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Üsküdar

MesajTarih: 16.01.2008 - 00:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ERCANRR neden firma olumsuz cevap verdı? Ve nıye oyaladı anlamadımkı?.Eldivenı dusurdun gıttın yenısını alıcaksın neden oyalasınlarkı senı ?
nureddind Çevrimdışı nureddind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.01.2008 - 00:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

topic 3 yılllık bu arada...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 16.01.2008 - 01:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adını bilmediğimiz endo motor. yaww 3 yıllık topici çokmu aradın Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı zzzzzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.01.2008 - 01:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben gördüm galiba endomotor u kızıltoprakta..önünde bisikletler fln var... ?
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.01.2008 - 01:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pisikletmmii yapma yaa kaç fitess Çok gülüyorum

castello terminator warmı Çok gülüyorum

Castello Terminator hayatımda beyzbol sopam ve kol saatim dışında ç aldırdığım 3.eşyamdı Öfkeliyim
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal