Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kask

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kask

kask

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
cbxtwister
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 30.04.2005 - 22:01    Mesaj konusu: kask Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm md ben kask seçiminde zorlanıyorum acaba karbon kelvar kaskların diger kasklardan farkı nedir ( çın malı degil örnegin arai shoei nolan gibi)
ve bu kasklar digerlerinden bnesıl ayırt edilebilir... Bravo ?
Başa dön
cbxtwister Çevrimdışı cbxtwister Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
_freedom_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Tekirda?

MesajTarih: 30.04.2005 - 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

blmem Şok oldum

KANUNY 150C
ÖZGÜR TA?
Başa dön
_freedom_ Çevrimdışı _freedom_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
erkutgurun
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL

MesajTarih: 30.04.2005 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbxtwister, Karbon-Kevlar kasklar cok hafif ve dayanikli olurlar. Tek bildigim o, Eski tenis raketim'de Kevlar malzemesi vardi, cok hafif ve dayanikli idi. Kevlar uzay mekiginde kullanilan bir madde ayni zamanda.

En iyisi bu konuda daha iyi bilgi edinemezsen parasina gore karar ver.
En iyisi Shoei, sonra Arai kasklarda alabildiginin 'en pahalisini' al bence. Hata yapma ihtimalin o zaman hic olmaz.

Saygilar,
Başa dön
erkutgurun Çevrimdışı erkutgurun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
agonyozgur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.04.2005 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kevlar sarı renkte olup fiber şeklindedir..Çok sağlam bir maddedir.Kask içine yerleştirilir ve üstüne plastik malzemesi onu bir arada tutmak için kalıp içinde dökülür ve ortaya Kevlar takviyeli polimer kompozit denilen kaskın o dışındaki sert kısım oluşur..
Burada çarpma anında gerilmeye maruz kalan kısım çok büyük oranda kevlardır..
Örgü şeklinde örüldüğünde kurşun geçirmezdir..
300 derecenin üstünde yanar Gülümsüyorum

I am what I am..!
Başa dön
agonyozgur Çevrimdışı agonyozgur Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kuzey
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 04.05.2005 - 03:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

agonyozgur, +1

kevların koruyucu özelliği asfaltta sürtünmesinden oluşan sıcaklıkta erimemesi , bu madde en az 400 derece sürtünmeden oluşan ısıya dayanıklıdır.

Yanlış karar verme Nolanın kevlardan yapılmış sadece bir tane modeli var oda n93 tür.

fiyat performans bakımından en uygun fiyatlı kask kevkar kullanılan şu an benimde kullandığım kasklar ikisininde resmini koyuyorum
siyah rr2 - renkli olan rr5 tir bunlar nolanın normal kasklarıyla nerdeyse aynı fiyatlar.

Başa dön
kuzey Çevrimdışı kuzey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
meraklim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YALINCAK

MesajTarih: 04.05.2005 - 07:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kevlar değişik kullanım alanları olan , ısı , darbe vb. dayanımlara sahip bir materyal. satıcıya güvenmeli bence Dil çıkarıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal