Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Pirelli Diablo Corsa...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Pirelli Diablo Corsa...

Pirelli Diablo Corsa...

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.05.2005 - 17:04    Mesaj konusu: Pirelli Diablo Corsa... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecenlerde balon yaptı diye değiştirmiştim ve dikkatli olun bu lastiklerde bir anormallik var demiştim.Biraz önce gti861 ve yagmur geldi (md den)neden değiştirdin dediler de ,lastige bakarken iç kısmında 2 telin attıgını ve bariz bir şekilde yan taraflarında anormal cıkıntılar (enlemesine ve işaretli,sanki üretim esnasında makina orayı cizmiş gibi farklı tonda desen var)şekiller gördüm ve lastigin her tarafını inceledim.İpler yapışmamış ve bazı kısımlarda ipler dışarda duruyor.Cekseniz sökeceksiniz yani.

Şimdi bunun resimlerini cekip yeni lastik istiyorum desem ne olur..Cünkü bariz üretim hatası var lastikte.Bunu anlamak için prof olmaya gerek yok.Görün yeter.Bu ben otobanda giderken olsa falan düşünemiyorum.Ön lastik birde.

Siz ne dersiniz ???.İlgilenirler mi yoksa ,eh ne yapalım bize mi denk geldi diyip susayım mı.Siz olsanız ne yaparsınız....
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
numaniko
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mars / Evren

MesajTarih: 01.05.2005 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hemen iade. mutlaka deiştirirler. Allah korusun. İyiki incelemişsin. Dil çıkarıyorum
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.05.2005 - 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dün telefon ettim ve benden lastigi görmek istediklerini söylediler...En yakın cargo dan gelip alacaklarınıda eklediler.1 saat sonra kargon geldiler ve lastigi aldılar.Ödeme yapayım dedim ,hayır ödendi dediler.Sonra telefon ettiler ve 1 hafta içinde size geri dönecegiz dediler,lastik ile ilgili.Bakalım ne olacak...
BikerstorM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otoban

MesajTarih: 03.05.2005 - 13:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ınsallah degıstırırlerde

yapıstırıp gerı gondermesinler Çok gülüyorum
Her Yerde Izimiz Vardir
Başa dön
BikerstorM Çevrimdışı BikerstorM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.05.2005 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yapıştırabilirseler valla helal olsun derim.Kopan telede lehim atarlar artık... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum .
Yenisini gönderirlerse cok cüzzi bir rakama isteyene verecegim.
MehmetAlp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.05.2005 - 20:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Neden satısınki üzerindeki lastik eskiyince kullanırsın. Ama marka olarak tutmuyosan ve güvenin zedelendiyse o ayrı tabi..
Başa dön
MehmetAlp Çevrimdışı MehmetAlp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.05.2005 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evettt.Dun aradılar ve hatanın lastıkte oldugunu ve değiştırdıklerını ve kargo ile gönderdiklerini söylediler.Bu lastigin ömrü 20 bin km civarında(imiş) gibi bir tuhaflık olsada,160 euro bir bedeli oldugunuda ekleyip kullanma payını düşeceklerini de belirttiler.Yani 55 euro verecegim ve pirelli diablo corsa lastigim olacak.Yedek dursun artık..Musteri ilişkisi bilincinde olan firma ürünleri almak cooook iyi...
fastbanker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 07.05.2005 - 10:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alenalper,
iyide bu 55€ nerden çıktı? kim tesbit edip değer biçmiş?
allah korusun kullanım sürecinde başına birşey gelseydi bunun değerini kim biçecekti? seni biraz sessiz görmüşler Öfkeliyim gibi geldi bana :!:
Başa dön
fastbanker Çevrimdışı fastbanker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.05.2005 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya aslında ben ugraşmak istemedim.Ömrü 20 bin km dedi lastigin.BEnim motor 8000 km de nerdeyse.Burdan yola cıkıp 1/3 bedelini istediler.Aradıkları zaman Öyle uzun konuşacak zamanım yoktu.İyi anıma da denk geldi.Telefondaki arkadaşta cok ılımlı ve yardımcı olmya çalışan biriydi.Ben lastiklerimi zaten 1 ay oldu değişeli.Ama tesadüf işte gecenlerde atayım dedim ve o zaman içine tesadüfen bakınca gördüm.Görmesem gene göndermeyecektim.NOrmalde o lastigi beklesem italya,almanya fabrikalarına mail atıp resimleri ekleyim ,ön + arka lastik isterdim.Cünkü ben arka lastigide değiştirdim mecburen.Biraz da ugraşmak istemiyorum..İyi niyetli davranmaları,yardımcı olmaya çalışmaları yetti yani.Hatanın kendilerinde oldugunu kabullenmeleride yeterliydi.
gti861
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-pendik

MesajTarih: 07.05.2005 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi hayırlı olsun artık.
ama tüketici yasasına göre o 55 avro yu talep edemezler!
yahu pirelli benide arabada denedi bi kere kıbrıs dönüşü konya ovasına gömecekti nerdeyse.

motor için iki marka abi ler:
1) metzeler
2) bridgestone
gti861 Çevrimdışı gti861 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.24 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal