gecenlerde balon yaptı diye değiştirmiştim ve dikkatli olun bu lastiklerde bir anormallik var demiştim.Biraz önce gti861 ve yagmur geldi (md den)neden değiştirdin dediler de ,lastige bakarken iç kısmında 2 telin attıgını ve bariz bir şekilde yan taraflarında anormal cıkıntılar (enlemesine ve işaretli,sanki üretim esnasında makina orayı cizmiş gibi farklı tonda desen var)şekiller gördüm ve lastigin her tarafını inceledim.İpler yapışmamış ve bazı kısımlarda ipler dışarda duruyor.Cekseniz sökeceksiniz yani.
Şimdi bunun resimlerini cekip yeni lastik istiyorum desem ne olur..Cünkü bariz üretim hatası var lastikte.Bunu anlamak için prof olmaya gerek yok.Görün yeter.Bu ben otobanda giderken olsa falan düşünemiyorum.Ön lastik birde.
Dün telefon ettim ve benden lastigi görmek istediklerini söylediler...En yakın cargo dan gelip alacaklarınıda eklediler.1 saat sonra kargon geldiler ve lastigi aldılar.Ödeme yapayım dedim ,hayır ödendi dediler.Sonra telefon ettiler ve 1 hafta içinde size geri dönecegiz dediler,lastik ile ilgili.Bakalım ne olacak... _________________ http://img213.imageshack.us/img213/7844/rizlasuzuvm3.jpg
Evettt.Dun aradılar ve hatanın lastıkte oldugunu ve değiştırdıklerını ve kargo ile gönderdiklerini söylediler.Bu lastigin ömrü 20 bin km civarında(imiş) gibi bir tuhaflık olsada,160 euro bir bedeli oldugunuda ekleyip kullanma payını düşeceklerini de belirttiler.Yani 55 euro verecegim ve pirelli diablo corsa lastigim olacak.Yedek dursun artık..Musteri ilişkisi bilincinde olan firma ürünleri almak cooook iyi... _________________ http://img213.imageshack.us/img213/7844/rizlasuzuvm3.jpg
alenalper,
iyide bu 55€ nerden çıktı? kim tesbit edip değer biçmiş?
allah korusun kullanım sürecinde başına birşey gelseydi bunun değerini kim biçecekti? seni biraz sessiz görmüşler gibi geldi bana :!: _________________ All these moments will be lost in time, like tears in the rain...
Benan BÜYÜKANIT
tl1000s reload
Ya aslında ben ugraşmak istemedim.Ömrü 20 bin km dedi lastigin.BEnim motor 8000 km de nerdeyse.Burdan yola cıkıp 1/3 bedelini istediler.Aradıkları zaman Öyle uzun konuşacak zamanım yoktu.İyi anıma da denk geldi.Telefondaki arkadaşta cok ılımlı ve yardımcı olmya çalışan biriydi.Ben lastiklerimi zaten 1 ay oldu değişeli.Ama tesadüf işte gecenlerde atayım dedim ve o zaman içine tesadüfen bakınca gördüm.Görmesem gene göndermeyecektim.NOrmalde o lastigi beklesem italya,almanya fabrikalarına mail atıp resimleri ekleyim ,ön + arka lastik isterdim.Cünkü ben arka lastigide değiştirdim mecburen.Biraz da ugraşmak istemiyorum..İyi niyetli davranmaları,yardımcı olmaya çalışmaları yetti yani.Hatanın kendilerinde oldugunu kabullenmeleride yeterliydi. _________________ http://img213.imageshack.us/img213/7844/rizlasuzuvm3.jpg
Kayıt: Jan 23, 2005 Mesajlar: 803 Nereden: istanbul-pendik
Tarih: 07.05.2005 - 22:39 Mesaj konusu:
hadi hayırlı olsun artık.
ama tüketici yasasına göre o 55 avro yu talep edemezler!
yahu pirelli benide arabada denedi bi kere kıbrıs dönüşü konya ovasına gömecekti nerdeyse.
motor için iki marka abi ler:
1) metzeler
2) bridgestone _________________ Motosiklet üstünde kalmak hayatta kalmaktyr!
(gti861suzuki@hotmail.com)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız