Tarih: 01.05.2005 - 21:47 Mesaj konusu: Deri mont ve pantolon!
Arkadaslar sizden bi akil isterim
1 Ay sonra Turkiyeye gidiyorum korumalarim hersey hazir fakat bi problem var siz yazinlari motorlan dolasirken bu deri elbiseler kasklar ve eldivenlerlen nasil yapiyorsunuz yani arti 40derecede bunlari giyimek cok zor olucak gibi geliyor bana biraz akil verin yoksa bosuna almis olucagim
Tarih: 01.05.2005 - 21:51 Mesaj konusu:
Yazlık motor montları da mevcut hemşerim...(ben aslen manisa aleşehirliyimdir)Ama isveçte bulunurmu bilemem!İzmirden kahramanlarda yazlık montları bulabilirsin... _________________ Milletine Sahip Çykmayanyn Co?rafyasyny,Ba?kalary Çizer!
Yazlik kiyafetlerin korumasi deri kadar guzelmi? Yani anayolda 100len giderken dusup asfalta suruklenirsen korumasi iyimi? Zimpara olmuyalim sonra :md:
isveç soğuk memleket deilmiydi yanlımı hatırlıom?
eğer öyle ise sen orda bulamazsın gibi gelyor bana
türkiyeden alırsın boşveeeeeerrrr _________________ rüzgary hissedeceksin yollara vurdu?unda...
Tarih: 16.05.2005 - 03:10 Mesaj konusu:
snakeplisken,
abi bende deri takım alıcam ama tulum mu alsam diye şüpheye düştüm. yani her koşulda kullanıyomusun tulumu yoksa sadece uzun yolda veya basıcağın zaman mı giyiyosun? şehir içinde filan biraz abartı veya sıkıcı olmuyomu???
Tarih: 29.05.2005 - 00:58 Mesaj konusu:
voxodoo demiş ki:
snakeplisken,
abi bende deri takım alıcam ama tulum mu alsam diye şüpheye düştüm. yani her koşulda kullanıyomusun tulumu yoksa sadece uzun yolda veya basıcağın zaman mı giyiyosun? şehir içinde filan biraz abartı veya sıkıcı olmuyomu???
Bende aynı sorunu yasıyorum. Acaba tulum gerekli mi yoksa uzuncana bir mont onun isini gorur mu???
race kullanan için şart bence ama şehiriçi kısa mesafede zor olur da otobanda gerekli . tulum çizme eldiven ve iyi bi kask.
şehiriçinde de 2 parça tulumda sadece montu kullanabiliriz.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız