Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Deri mont ve pantolon!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Deri mont ve pantolon!

Deri mont ve pantolon!

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
snakeplisken
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.05.2005 - 21:47    Mesaj konusu: Deri mont ve pantolon! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar sizden bi akil isterim Çok gülüyorum

1 Ay sonra Turkiyeye gidiyorum korumalarim hersey hazir fakat bi problem var siz yazinlari motorlan dolasirken bu deri elbiseler kasklar ve eldivenlerlen nasil yapiyorsunuz yani arti 40derecede bunlari giyimek cok zor olucak gibi geliyor Üzgünüm bana biraz akil verin yoksa bosuna almis olucagim Üzgünüm
Başa dön
snakeplisken Çevrimdışı snakeplisken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
onurnas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Söke/aydyn

MesajTarih: 01.05.2005 - 21:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yazlık motor montları da mevcut hemşerim...(ben aslen manisa aleşehirliyimdir)Ama isveçte bulunurmu bilemem!İzmirden kahramanlarda yazlık montları bulabilirsin...

97-98 Kinetic honda,98-00 Kymco spanking,00-04 Honda Titan,04-07 Kawa zx6r,07-... Yamaha FZ6
Başa dön
onurnas Çevrimdışı onurnas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
snakeplisken
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.05.2005 - 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aldigim kiyafet bu

Yazlik kiyafetlerin korumasi deri kadar guzelmi? Yani anayolda 100len giderken dusup asfalta suruklenirsen korumasi iyimi? Zimpara olmuyalim sonra :md:

Başa dön
snakeplisken Çevrimdışı snakeplisken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
otisss
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.05.2005 - 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

isveç soğuk memleket deilmiydi yanlımı hatırlıom?
eğer öyle ise sen orda bulamazsın gibi gelyor bana
türkiyeden alırsın boşveeeeeerrrr
snakeplisken
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.05.2005 - 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eh biraz soguk sayilir Çok gülüyorum
Başa dön
agonyozgur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.05.2005 - 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İyide abi yüzünü neden kapattın.. ? ? ?

I am what I am..!
Başa dön
agonyozgur Çevrimdışı agonyozgur Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Carrera
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul Anadolu Yakasy

MesajTarih: 02.05.2005 - 00:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla ya neden kapattın yüzü. Sivilce mi çıktı burnunda Bravo

Vedat Pirelli

Başa dön
Carrera Çevrimdışı Carrera Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
voxodoo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: New York

MesajTarih: 16.05.2005 - 03:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

snakeplisken,

abi bende deri takım alıcam ama tulum mu alsam diye şüpheye düştüm. yani her koşulda kullanıyomusun tulumu yoksa sadece uzun yolda veya basıcağın zaman mı giyiyosun? şehir içinde filan biraz abartı veya sıkıcı olmuyomu???
Başa dön
voxodoo Çevrimdışı voxodoo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
altay
Üye
Üye

Nereden: istanbul-izmir

MesajTarih: 29.05.2005 - 00:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

voxodoo demiş ki:
snakeplisken,

abi bende deri takım alıcam ama tulum mu alsam diye şüpheye düştüm. yani her koşulda kullanıyomusun tulumu yoksa sadece uzun yolda veya basıcağın zaman mı giyiyosun? şehir içinde filan biraz abartı veya sıkıcı olmuyomu???

Bende aynı sorunu yasıyorum. Acaba tulum gerekli mi yoksa uzuncana bir mont onun isini gorur mu???
Başa dön
altay Çevrimdışı altay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 29.05.2005 - 01:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onlarla pişersin...
Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı zzzzzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Felix-R1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.05.2005 - 01:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

race kullanan için şart bence ama şehiriçi kısa mesafede zor olur da otobanda gerekli . tulum çizme eldiven ve iyi bi kask.
şehiriçinde de 2 parça tulumda sadece montu kullanabiliriz.
Başa dön
Felix-R1 Çevrimdışı Felix-R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hyper1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir(kar?yyaka)-antalya

MesajTarih: 29.05.2005 - 01:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben nette gormustum..yazlik tulumlar vardi(kevlar)..ama burda satiliyomu bilmiyorum Gülümsüyorum
Başa dön
hyper1 Çevrimdışı hyper1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
mantzel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/Kesan

MesajTarih: 29.05.2005 - 01:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yazlık mont alabilirsin. tulum kısa mesafede zor olur bence

TANRIM
TÜRKÇE KONU?ULAN , TÜRKE YURTLUK ETMY? OLAN YERLERY KIYAMETE KADAR TÜRKÜN HÜKMÜ ALTINDA BIRAK !
Başa dön
mantzel Çevrimdışı mantzel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal