Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - bir sorun

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

bir sorun

bir sorun
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Dogukan
Üye
Üye

Nereden: Hamburg

MesajTarih: 05.05.2005 - 11:20    Mesaj konusu: bir sorun Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm
sizlere bir sorum olacak
Motorun ventilatoru varya hani suyu sogutuyor su cok isindigi zaman (türkcesi ne demek bilmiyorum)
Onun calisip calismadigini nasil anlarim?

Dün gezerken farkina vardim,sehir icinde lambalarda filan durunca ,gösteri 8.6 lardan 10.2 e,ye kadar filan cikdi

Normalinde yolda 7.6 filan oluyor gösteri

yoksa öle olmasi normalmi ?
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cathedral
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.05.2005 - 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

normaldir.şehir içinde dur kalklarda hararet biraz yükselir.

Başa dön
cathedral Çevrimdışı cathedral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
trendy
Moderatör
Moderatör

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.05.2005 - 11:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor ısınmış tabi.bu normaldir.ama fanın açması lazım.bence rolantide çalıştır ve açıp açmadığını kontrol et.açmıyosa belki kablolarda bir problem olabilir.bir elektirikçiye gitmeni tavsiye ederim o zaman..
trendy Çevrimdışı trendy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Dogukan
Üye
Üye

MesajTarih: 05.05.2005 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm

Önceleri calisdigini duyuyordum ama dün ögle görünce bende sasirdim
sonra sehir trafiginde yarim saat daha yol aldim ve calisip calismadigini anlamak icin cok gözüm ve kulagim hep göstergede ve ventilatorum calisma sesinde oldu
ama calisdigini hic duymadim Üzgünüm
kemendo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 05.05.2005 - 11:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş hemen bir elektrkçiye veya servise göster
devamlı gözün hararet göstergesinde olsun çok tehlikeli bir durum :md:
senin fan açımıyor motorun hararet yapabilir
hararet yaparsa olacakları anlatmama gerek yok herhalde
makinayı dağıtırsın. Ağlıyorum
Başa dön
kemendo Çevrimdışı kemendo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Motoristan Cumhuriyeti

MesajTarih: 05.05.2005 - 12:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Doğukan, Trendynin dediği gibi motoru çalıştır boşta.. Otur yanında çayını yudumla.. Fanı izle.. Açmıyorsa elektrikçiye göster..
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Edirne, Ystanbul

MesajTarih: 05.05.2005 - 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence onlem almakta fayda var motoru riske atma
Başa dön
Bynew Çevrimdışı Bynew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kaaya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 05.05.2005 - 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

havalarda ısınıyo.sehır ıcı dur kalk hareret yukselır.ama fanının dewreye gırmesı gerekrdı bence bı goster derım Dil çıkarıyorum
Başa dön
kaaya Çevrimdışı kaaya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sharky
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul(Avrupa)

MesajTarih: 05.05.2005 - 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bazen açmaya bilir o zaman motoru kapatıp biraz bekleyip daha sonra yeniden çalıştır yine açmazsa problem vardır Dil çıkarıyorum

Dostum Motosiklet Grubu
http://autos.groups.yahoo.com/group/dostummotosikletgrubu
Başa dön
sharky Çevrimdışı sharky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Dogukan
Üye
Üye

MesajTarih: 05.05.2005 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ok
bugün bir calisdariymda bekleyim basinda
bakalim ne olcak

tekrar sagolun
Dogukan
Üye
Üye

MesajTarih: 05.05.2005 - 20:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slms takrar

Basiniza bela oldum Bravo
Ben bugün bakdim ne var ne yok diye
Duruma göre >> (türkce anlamini yine bilmiyorum)
motordan cikmiyor sicak su, motorda kaliyor hep
Bence thermostat bozuk herhalde
yoksa baska bir sey olabilirmi sizce
gti861
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-pendik

MesajTarih: 05.05.2005 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili dostum elektrik problemi olabilir.
değilse termostat sorunu olabilir.
nasıl su kullanıyorsun saf su mu(deiyonize su) yoksa musluk suyumu?
devirdaim problemi de olabilir. ama sen önce bi elektrikçiye gidiyorsun...
gti861 Çevrimdışı gti861 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Dogukan
Üye
Üye

MesajTarih: 05.05.2005 - 21:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gti861 demiş ki:
nasıl su kullanıyorsun saf su mu(deiyonize su) yoksa musluk suyumu?

slm

Deniz suyu var icinde Çok gülüyorum
neyse saka bir yana
destilierte su vardi icinde
kartaldaki oto sanayi gibi olsa burasi bende elektrikciye getircemde
burda öle elektrikciler yok,servise getirmem lazim Üzgünüm
TaLoS
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Zimbabwe

MesajTarih: 05.05.2005 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi bilgi alış verişi güzel de sen en iyisi bi bilene göster derim Dil çıkarıyorum

mc_hollister@hotmail.com
dttalos@gmail.com
Başa dön
TaLoS Çevrimdışı TaLoS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
casper
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.05.2005 - 21:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fan ın çalışmasaydı kesinlikle farkına varırdın,çünkü motorun su kaynatırdı. O ısı göstergesinin düşmesi için hareket lazım. Duruken veya sehır içindeki sıkışık trafıkte radyötördeki suyun sıcaklığı sabitlenir, hareket haline geçince rüzgarın etkisiyle hararet düşer. Kısacası fan radyatordeki suyu soğutmak yerine kaynamasını engeleyecek maksimum sıcaklıkta veya bir kaç derece aşağıda tutar zaten fazlasına gücü yetmez.
Başa dön
casper Çevrimdışı casper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal