slm
sizlere bir sorum olacak
Motorun ventilatoru varya hani suyu sogutuyor su cok isindigi zaman (türkcesi ne demek bilmiyorum)
Onun calisip calismadigini nasil anlarim?
Tarih: 05.05.2005 - 11:31 Mesaj konusu:
motor ısınmış tabi.bu normaldir.ama fanın açması lazım.bence rolantide çalıştır ve açıp açmadığını kontrol et.açmıyosa belki kablolarda bir problem olabilir.bir elektirikçiye gitmeni tavsiye ederim o zaman.. _________________ Omer Alper Bulamur 0 RH+
dont push the limits.
Önceleri calisdigini duyuyordum ama dün ögle görünce bende sasirdim
sonra sehir trafiginde yarim saat daha yol aldim ve calisip calismadigini anlamak icin cok gözüm ve kulagim hep göstergede ve ventilatorum calisma sesinde oldu
ama calisdigini hic duymadim _________________ sultans@abacho.de
Tarih: 05.05.2005 - 11:55 Mesaj konusu:
kardeş hemen bir elektrkçiye veya servise göster
devamlı gözün hararet göstergesinde olsun çok tehlikeli bir durum :md:
senin fan açımıyor motorun hararet yapabilir
hararet yaparsa olacakları anlatmama gerek yok herhalde
makinayı dağıtırsın.
Bazen açmaya bilir o zaman motoru kapatıp biraz bekleyip daha sonra yeniden çalıştır yine açmazsa problem vardır _________________ A?k 2 Ki?iliktir :arrow: Motosiklette ?yle :MTR:
Basiniza bela oldum
Ben bugün bakdim ne var ne yok diye
Duruma göre >> (türkce anlamini yine bilmiyorum)
motordan cikmiyor sicak su, motorda kaliyor hep
Bence thermostat bozuk herhalde
yoksa baska bir sey olabilirmi sizce _________________ sultans@abacho.de
Kayıt: Jan 23, 2005 Mesajlar: 803 Nereden: istanbul-pendik
Tarih: 05.05.2005 - 21:02 Mesaj konusu:
sevgili dostum elektrik problemi olabilir.
değilse termostat sorunu olabilir.
nasıl su kullanıyorsun saf su mu(deiyonize su) yoksa musluk suyumu?
devirdaim problemi de olabilir. ama sen önce bi elektrikçiye gidiyorsun... _________________ Motosiklet üstünde kalmak hayatta kalmaktyr!
(gti861suzuki@hotmail.com)
nasıl su kullanıyorsun saf su mu(deiyonize su) yoksa musluk suyumu?
slm
Deniz suyu var icinde
neyse saka bir yana
destilierte su vardi icinde
kartaldaki oto sanayi gibi olsa burasi bende elektrikciye getircemde
burda öle elektrikciler yok,servise getirmem lazim _________________ sultans@abacho.de
Tarih: 06.05.2005 - 21:41 Mesaj konusu:
Fan ın çalışmasaydı kesinlikle farkına varırdın,çünkü motorun su kaynatırdı. O ısı göstergesinin düşmesi için hareket lazım. Duruken veya sehır içindeki sıkışık trafıkte radyötördeki suyun sıcaklığı sabitlenir, hareket haline geçince rüzgarın etkisiyle hararet düşer. Kısacası fan radyatordeki suyu soğutmak yerine kaynamasını engeleyecek maksimum sıcaklıkta veya bir kaç derece aşağıda tutar zaten fazlasına gücü yetmez.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız