Tarih: 05.05.2005 - 17:09 Mesaj konusu: Suitmi sadece montmu?
Arkadaslar acemı bir kisi olarak birsey sorcam.Sizce sadece korumalı bir montmu alıyım (deri) yoksa full korumalı suıtler den mı alıyım?yani bana ıkısıde aynı fıyata gelıyor yaklasık.Ama karar veremiyorum kotun uzerıne mont sık oluyor komple gıyınınce zorlukları oluyormu?
Tarih: 06.05.2005 - 13:31 Mesaj konusu:
Hocam tek parça suit alma, günlük kullanımda hele de yazın delirirsin sıcaktan. İki parçadan oluşan takımlardan sipariş et, hem daha iyi durur, hem de kullanımı daha rahattır.
Tarih: 06.05.2005 - 14:29 Mesaj konusu:
Her zaman tek parça tulumu tercih ederim...2 parça aldığınız zaman,emin olun ki pantolonu giymeceksiniz,ama tek parça aldığınız zaman montu giymek zorunda olduğunuz için pantolonuda giyeceksiniz... Yere düşüp de,bacaktaki derinin 2 cm sıyrılmasından iyidir hergün tulum giyip çıkarmak... _________________ Plakasız,Kırmızı bi R-6..Çakal style..
Bana sorarsan kıyafetin gittigin yolla da alakalı .Benim de iki parcalı bir takımım var ama günlük işe gidip gelirken sadece montu giyiyorum.Bunun dogru birsey oldugunu söylemiyorum tabii ki ama herkesin de bildigi gibi giyinip soyunmak bir ölüm.Bütün gün de motor kıyafetiyle de dolasılmıyor.Millete makara konusu oluyorsun işte.Ama uzun yola giderken tam anlamıyla giyinmek şart.
Bu arada yeni yeni motor kıyafetleri görüyorum hem günlük kıyafet gibi hem de bir nebze korumalı.Nerede bulacagımızı bilen arkadaslar varsa da yazsınlar.Bize de yararı olur.
Bana da sorarsan (soran yok ama) karekterinle alakalı
Hava çok sıcakken mont+korumalı pantalonla (kışlık olsun içliği olmasın) gez acık. 1 saat dayanabiliyorsan güzel. Suit al, hep giy, süper ol, sonsuz ol.
Ama yok çok sıcak dayanamiicam başlarım korumasına da beni isilikten kim koriicak diyeceksen ve atcaksan kenara, suite verdiğin parana yazık.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız