Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motora file?????

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motora file?????

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Yamakazi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.05.2005 - 21:19    Mesaj konusu: motora file????? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar şu koltuğun üzerine takılan fileler izmirde nerede satılır kaçparadır işe yararmı? titana tavsiye edilirmi?? 20 dakkallık iş için motordan iniyom kaskı nereye koycaamı şaşırıyorum, aynaya asıyorım ama ayarı bozuluyor, koltuğun üstüne koyuyorum ordan oraya yuvarlanıyor yaw naapçam ben bu kaskı, sıkıldım elimde taşımaktan, kol saati gibi bir aksesuar oldu artık bana, hele birde elimdede taşınacak bişey varsa altımda motor yok kafamda kaskla gezmek zorunda kalıyorum; tam deli yani HARBİDEN..
Başa dön
Yamakazi Çevrimdışı Yamakazi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
peugeot-cu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: gaziantep

MesajTarih: 06.05.2005 - 21:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş aksesurcılara bak genelde onlarda satılır Gülümsüyorum neyse misk i ne yaptın sattınmı ? Dil çıkarıyorum
tektekermaho
Üye
Üye

MesajTarih: 06.05.2005 - 22:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ABİ ORDA BULABİLİRİZ DEGİLMİ EMİNSİN
Başa dön
tektekermaho Çevrimdışı tektekermaho Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tektekermaho
Üye
Üye

MesajTarih: 06.05.2005 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ABİ ORDA BULABİLİRİZ DEGİLMİ EMİNSİN
Başa dön
tektekermaho Çevrimdışı tektekermaho Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sharky
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul(Avrupa)

MesajTarih: 06.05.2005 - 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tektekermaho, hoşgeldin Dil çıkarıyorum

Dostum Motosiklet Grubu
http://autos.groups.yahoo.com/group/dostummotosikletgrubu
Başa dön
sharky Çevrimdışı sharky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Yamakazi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.05.2005 - 00:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok baba minsk duruyoda, çok yakında gitçek gibi, zaten titanla birbirine çok benziyo koltuklarının tipleri; uyar yani..
Başa dön
Yamakazi Çevrimdışı Yamakazi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motoberk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Batykent

MesajTarih: 07.05.2005 - 09:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben 5 ytlye almıştım çok kullanışlı bişi Dil çıkarıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal