Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - UMUR Kardesımızı ZIYARETIMIZ....Bugun saat 19.15 te

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

UMUR Kardesımızı ZIYARETIMIZ....Bugun saat 19.15 te
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
pasifik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.05.2005 - 16:33    Mesaj konusu: UMUR Kardesımızı ZIYARETIMIZ....Bugun saat 19.15 te Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Degerlı arkadaslarım,UMUR kardesımızın morale ıhtıyacı var bu yuzden ne olur kendınızı ayarlayın katılımın yuksek olması gerekıyor.Bu ısler gonul ısı zorlama yok.
Bulusma yerı :Bostanlı vapur ıskelesı
Bulusma saatı :19.00-19.15 arası

Arkadaslar katılım fazla olursa aılesı ıcınde cok ıyı olacak,aılesının moralı cok kotu......Hadı arkadaslar ıs basına...........................telefon trafıgı baslasın.....
Başa dön
pasifik Çevrimdışı pasifik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 09.05.2005 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pasifik,Şu an bulunduğum durumumdan (malum) dolayı maalesef gelemiyorum.İnanın çok gelmek isterdim ve katılım umarım beklediğinizden çok olur..... Gülümsüyorum
Telefon trafiği başlasın diyorsunuz ben kendi adıma arkadaşıma ''geçmiş olsun'' mesajı attım. Sanırım telefon numarasını burada verirseniz diğer arkadaşlar da aynı şeyi yapmak isterler. Benim adıma da geçmiş olsun dersiniz.... Bu tür tatsız olaylar inşallah kimsenin başına gelmez yaşamış bir insan olarak söylüyorum çok zor.......Sevgiler.... :-|
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
photo
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 09.05.2005 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben geliyorum vimin hemen karşısı.Saat 19,00 da yada 19,05 de oradayım. Sevgi ile kalın ve sağlık ile görüşmek üzere.Ben iş yerimden cıkıyorum eger program veya saat degişikligi için cep telefonumdan bana ulaşa bilirisinzi.
05327269115
Emre tuncer
Başa dön
photo Çevrimdışı photo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pasifik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.05.2005 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yukarı Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
pasifik Çevrimdışı pasifik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
burcu_8181
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.05.2005 - 17:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bızden tarafda gecmıs olsun dıleklerımızı goturun Dil çıkarıyorum
Başa dön
burcu_8181 Çevrimdışı burcu_8181 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_KaRTaL_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 09.05.2005 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gelmeyi çok isterdim orda bulunmamız arkadaşımızı ne kadar mutlu eder tahmin edebiliyorum ama işim saolsun gece bire kadar beni burda tutmaya yeminli bugün. Benim adıma da Umur arkadaşıma geçmiş olsun dileklerimi iletirseniz sevinirim.

Only The God Can Judge Me......
Başa dön
_KaRTaL_ Çevrimdışı _KaRTaL_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
susir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Denizli

MesajTarih: 09.05.2005 - 17:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izmir'de olsam kesin ugrardim mutlaka.
gidecek olan arkadaslar, ltfn gecmis olsun dileklerimi iletebilirseniz sevinirim.
Başa dön
susir Çevrimdışı susir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
stella
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 09.05.2005 - 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Orada olmak için elimden geleni yapacağım az önce umurla tekrar konuştum hastane içinde dolaşmaya başlamış bile Dil çıkarıyorum sesi mükemmel geliyordu Göz kırpıyorum
Bir aksilik çıkmaz ise orada olacağım eğerki olamazsam benim yerimede iyi dileklerimi iletin
Hastanade olmazsa bile evinde muhakkak ziyaretine gideceğimide belirtin Dil çıkarıyorum
Başa dön
stella Çevrimdışı stella Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
lastsamuray
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.05.2005 - 17:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

14 mayısta bizde gelelim saat 14:00 izmirde oluruz herhalde
lastsamuray Çevrimdışı lastsamuray Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 09.05.2005 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geliyoruz Dil çıkarıyorum
queen_of_inferno
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.05.2005 - 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizde geliyoruz arkadaşlar.
Başa dön
queen_of_inferno Çevrimdışı queen_of_inferno Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Stolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mu?la/Datça

MesajTarih: 09.05.2005 - 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biz gelemeyenler içinde geçmiş olsun dileklerimizi söylersiniz
Başa dön
Stolga Çevrimdışı Stolga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
sunflower
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 09.05.2005 - 18:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende ordayımmmmm....
motormania
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-aliağa

MesajTarih: 09.05.2005 - 18:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun dileklerimizi iletirsiniz
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 09.05.2005 - 18:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yola çıkıyoruz duyanlar duymayanları arasın.... Göz kırpıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal