Tarih: 09.05.2005 - 16:33 Mesaj konusu: UMUR Kardesımızı ZIYARETIMIZ....Bugun saat 19.15 te
Degerlı arkadaslarım,UMUR kardesımızın morale ıhtıyacı var bu yuzden ne olur kendınızı ayarlayın katılımın yuksek olması gerekıyor.Bu ısler gonul ısı zorlama yok.
Bulusma yerı :Bostanlı vapur ıskelesı
Bulusma saatı :19.00-19.15 arası
Arkadaslar katılım fazla olursa aılesı ıcınde cok ıyı olacak,aılesının moralı cok kotu......Hadı arkadaslar ıs basına...........................telefon trafıgı baslasın..... _________________ SEVGILERIMLE
SAMY KURT
CAPANORD 03
Kayıt: Mar 11, 2005 Mesajlar: 5641 Nereden: .:IZMIR:. Bornova
Tarih: 09.05.2005 - 16:43 Mesaj konusu:
pasifik,Şu an bulunduğum durumumdan (malum) dolayı maalesef gelemiyorum.İnanın çok gelmek isterdim ve katılım umarım beklediğinizden çok olur.....
Telefon trafiği başlasın diyorsunuz ben kendi adıma arkadaşıma ''geçmiş olsun'' mesajı attım. Sanırım telefon numarasını burada verirseniz diğer arkadaşlar da aynı şeyi yapmak isterler. Benim adıma da geçmiş olsun dersiniz.... Bu tür tatsız olaylar inşallah kimsenin başına gelmez yaşamış bir insan olarak söylüyorum çok zor.......Sevgiler.... :-|
Ben geliyorum vimin hemen karşısı.Saat 19,00 da yada 19,05 de oradayım. Sevgi ile kalın ve sağlık ile görüşmek üzere.Ben iş yerimden cıkıyorum eger program veya saat degişikligi için cep telefonumdan bana ulaşa bilirisinzi.
05327269115
Emre tuncer
Gelmeyi çok isterdim orda bulunmamız arkadaşımızı ne kadar mutlu eder tahmin edebiliyorum ama işim saolsun gece bire kadar beni burda tutmaya yeminli bugün. Benim adıma da Umur arkadaşıma geçmiş olsun dileklerimi iletirseniz sevinirim. _________________ Ya tozu dumana katarsyn. Ya da tozu dumany yutarsyn.
Geliyoruz _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Yola çıkıyoruz duyanlar duymayanları arasın.... _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız